Favorites of this summer: make up & body!

Summer favorites 001

Vroeger deed ik nog wel eens ‘Monthly favorites’, maar eigenlijk is dat er al heel lang niet meer van gekomen. Hoe komt dat? Ik koop bijna geen make up meer! Sad but true. Nouja, sad? Vroeger ging al mijn geld op aan make up en nagellak. En natuurlijk blijft het altijd een speciaal plekje hebben in m’n hart, mijn make up stash voelt nu wel ‘af’. Ik koop nieuwe foundation, poeder, eyeliner en mascara als ik die nodig heb, maar dat is het dan ook wel. Ik geef m’n geld nu veel liever uit aan kleding! Toch vond ik het leuk om de producten die ik deze zomer veel heb gebruikt te laten zien. I was inspired by Sharon! Dus bij deze: mijn favorieten van de zomer.

Summer favorites 002

Deze ‘Dreamwash’ van Lush kocht ik van een kadokaart die ik voor m’n verjaardag had gehad. En dit is echt het ideale zomerproduct! Het is een ‘Shower Smoothie’. Het heeft de textuur van een dikke crème, maar zodra het in aanraking komt met water ‘smelt’ het als het ware en kun je het heel fijn over je huid verdelen. Er zit aloe vera in dit product, wat hem ideaal maakt voor een dag wanneer je nét iets te lang in de zon hebt gelegen. Superverkoelend! Echt een heerlijk product.

Summer favorites 003

Deze eyeshadow trio van Wet ‘n Wild heb ik al een hele (héle) tijd, maar ik heb hem van de zomer weer eens opnieuw ontdekt. Oogschaduw geeft je een frisse oogopslag, zonder het gedoe van vlekken of uitlopen dat eyeliner je op kan leveren. Ik gebruik het liefst natuurlijke tinten en dit palletje is dan ook favoriet!

Summer favorites 004

In de zomer hou ik van frisse maar ook bloemige luchtjes. Cherry Blossom van the Body Shop is daar het ultieme voorbeeld van! Ik vind kersenbloesem er prachtig uit zien en ook heel lekker ruiken. Deze parfum is luchtig en niet te overheersend, wat hem een hele lekkere zomerparfum maakt.

Summer favorites 005

Deze Strawberry lipbalm van Rosebud is een gouwe ouwe voor mij. Ik gebruik hem al heel erg lang, maar hij stelt me nooit teleur! De geur is lekker zoet en ook weer perfect voor de zomer. Hij geeft een mooie glans, een subtiel kleurtje en verzorgt je lippen perfect na een dag strand! Er zit ook nog eens HEEL veel in zo’n blikje!

Summer favorites 006

Waterproof mascara is voor de zomer een must. Toch vind ik het niet leuk om veel geld uit te geven aan een mascara die ik alleen draag als ik ga zwemmen. Dus ik ga voor budget! Deze van de Action is dan wel meteen de extreme versie van budget, maar eigenlijk vind ik hem best prima. En waterproof, dus dat is top!

Summer favorites 007

Tot slot heb ik heel veel met deze lipbalsem die ik op Bali gekocht gesmeerd. Hij zit vol met natuurlijke oliën en door de pepermunt die er in zit, tintelt hij fijn en geeft hij je lippen een natuurlijk rood kleurtje. Hij is lekker fris en dat is perfect!

Het wordt wel weer duidelijk wat ik fijn vind voor de zomer: frisse en zoete geurtjes. Niks zwaars, gewoon luchtig. I love it!

Wat zijn jouw favoriete zomer producten?

13 Comments

 1. 22/08/2013 / 5:31 am

  Die Lush Shower Smoothie lijkt me heel lekker! De textuur klinkt toch als iets dat perfect is voor de zomer. Ik vind die TBS geur er zo mooi en girly uitzien, maar heb ‘m echt nog nooit geroken! Gênant, haha. Moet ik maar eens doen, want hij lijkt me heel fijn voor nu! Toffe post!^^

 2. 22/08/2013 / 5:53 am

  Oh Cherry blossom heb ik deze zomer ook veel gebruikt! Echt een heerlijke en fantastische geur! :hearts: Dream wash wil ik ook een keertje proberen :)

 3. 22/08/2013 / 6:02 am

  Cherry Blossom klinkt echt super lekker, haha. Die wil ik echt graag proberen. :D

 4. 22/08/2013 / 7:33 am

  De lipbalsem en Cherry Blossem lijken me beide erg lekker :hearts:

 5. 22/08/2013 / 1:10 pm

  Aah nee, die mascara van de Action vond ik persoonlijk echt CRAP bah! haha :”D
  Die parfum van TBS lijkt me wel lekker!

  • Soesja
   23/08/2013 / 12:33 pm

   Haha ik vind ‘m best prima! Geen zin om veel uit te geven aan waterproof haha :)

 6. Jikkie
  24/08/2013 / 10:51 am

  Huh die mascara heb ik voor m’n verjaardag gehad van shana, ik was hem kwijt ?!

 7. 28/08/2013 / 7:40 pm

  Lush, dat product is heeel fijn! Enne, lees ik nu dat jij stiekem je zusje haar mascara jat? Haha!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *