In desperate need of: a new bag!

Ik ben geen tassenmeisje. Ik ben ook niet écht een schoenenmeisje, maar ik heb nog minder tassen dan schoenen. Eerlijk? Ik vind tassen vaak vrij vervelend om geld aan uit te moeten geven. Als je echt een mooie wil moet je er ook écht veel geld aan uitgeven. Ik rek het leven van mijn tassen dan ook altijd zo lang mogelijk. Ik heb zo’n twee jaar met een Invito tas gedaan, maar zeker nadat hij een weekje aan de vlag heeft gehangen toen ik geslaagd was, was hij klaar voor de begraafplaats. Het nepleer is nog lelijker dan het al was en de sluiting is kapot. Voor het nieuwe school (of eigenlijk: studie!) jaar, MOET ik dus wel een nieuwe tas. Ik heb het voordeel dat ik geen laptop mee hoef te nemen (dat is de moeite niet waard, mijn laptop is na een halfuurtje leeg) en kan dus gewoon een mooie, leren tas kopen die ik over m’n arm kan hangen. Kijk mee naar wat ik ongeveer in gedachten heb:

Tassen

De bovenstaande tassen zijn van Sacha, DUO boots en Zara. Niks heel bijzonders, gewoon simpele tassen van leer (behalve die van Zara, die is van polyester), maar groot genoeg om boeken in mee te nemen en om mij weer een jaar of twee te dienen. Nu is het nog een kwestie van een keuze maken, geld bij elkaar schrapen en een nieuwe tas aanschaffen! Niet mijn favo bezigheid dus, ik geef m’n geld liever aan andere dingen uit. Maar wat moet, dat moet. En tot ik genoeg geld heb, stop ik mijn boeken wel in een Albert Heijn tasje. Of niet ;)

Hou jij er van om nieuwe tassen te kopen?

9 Comments

 1. 24/08/2013 / 8:12 am

  Die rechter is sowieso awesome, en dan ook écht awesome. Zoiets wil ik ook graag joh :D En ik wil je zien als je je boeken in een Albert Heijn zak stopt.

 2. 24/08/2013 / 9:59 am

  De rechter vind ik het mooist! Wel jammer dat die dan weer niet van leer is, haha.

 3. Jikkie
  24/08/2013 / 10:46 am

  Die albert heijn tas klinkt best okè toch? Ik heb er ook zo een van de hamsterweken. Super stevige kwaliteit èn waterdicht.

 4. Elsa
  25/08/2013 / 7:05 am

  Wauw! De rechter is echt ge-wel-dig! Ik vraag mij alleen af, hoe duur is ‘ie? Ik heb nu een simple zwarte rugzak die ik maar al te graag om zou willen ruilen voor die van de Zara! :hearts: Liefs, Elsa

 5. 25/08/2013 / 11:25 am

  De eerste vind ik het leukst, ook al zijn het geen van allen tassen die ik zelf zou kopen.

 6. 28/08/2013 / 7:38 pm

  Ik heb eentje van Primark, die lijkt ook wel aardig stevig!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *