Kaptafels

Een beauty hoekje: ik denk dat het grootste deel van de meiden er wel eentje heeft in haar kamer. Een hoekje met een spiegel, een kastje met je gehele make up stash, een everyday etuitje, al je mooie make up spulletjes en je verzorgingsstuff bij elkaar in een kastje of tafel zodat je overal snel bij kunt en je lekker even kunt tutten bij je kaptafel. Ikzelf heb een kast met laden van de Ikea met daarop een chique spiegel, een mooi lampje en er in al mijn producten. Ik vind het heerlijk om me ‘s ochtends daar op te maken en even m’n laadjes open te doen en naar mijn (toch wel redelijk grote) stash te kijken. Maar wat ik ook heerlijk vind is om naar beauty hoekjes van anderen te kijken. Op weheartit vind ik veel mooie, en vandaag deel ik mijn favoriete kaptafels met jullie! You gotta love these!

Kaptafel #1

Kaptafel #2

Kaptafel #3
Kaptafel #4
Kaptafel #5

Kaptafel #6

Kaptafel #7
Helaas, mijn eigen kaptafeltje is niet half zo mooi als al deze juweeltjes, en ook zeker niet zo fotogeniek. Ik denk ook niet dat ik zolang ik thuis woon zo’n tafeltje zal bezitten, aangezien er geen ruimte meer voor is in mijn kamer. Misschien als ik later op mezelf woon? Ze zijn in ieder geval stuk voor stuk prachtig, maar mijn favorieten zijn toch wel nummer 1, 3, 4 en 6. Ik hou van roze, maar verder vind ik de meubels en de details bij dezen ook allemaal perfectie!

Heb jij een kaptafel?

2 Comments

  1. 06/03/2011 / 10:42 am

    OMG DIE ZIJN GEWELDIG! Eerst dat en dan nog een huge make-up stash :D

  2. 06/03/2011 / 12:55 pm

    Oooooh die tweede! Ik heb mijn ‘stash’ nu in een Billy van de IKEA met allemaal bakjes. Vind het niet echt een fijn systeem maar ach, het zij zo. Zo’n kaptafel lijkt me echt geweldig :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *