Review: Essence I ♥ Extreme Crazy Volume Mascara

Het is echt héél erg lang geleden dat ik mascara’s heb getest voor jullie. Waarschijnlijk net zolang geleden als dat ik een Essence product reviewde! Ik ben de laatste tijd niet zo erg meer into de make up. Ik draag het nog wel, natuurlijk, maar ik schrijf er niet vaak meer over. ‘De laatste tijd’ is eigenlijk een redelijk understatement, het interesseert me namelijk al iets van een jaar niet meer. Anyways, omdat ik toch nog wel wát beauty met jullie wilde delen, besloot ik vandaag een review van mijn huidige mascara te posten!

Omdat ik dus niet meer zo into de make up ben, heb ik ook niet zo’n zin meer om er heel erg veel geld aan uit te geven. Bij de drogisterijen check ik dan ook het liefst de Essence en Catrice schappen. Normaal ben ik vooral fan van die laatste, maar ik heb laatst twee Essence producten gekocht (deze mascara en een blush) en ik ben er toch wel tevreden over! Vandaag laat ik de mascara, de I ♥ Extreme Crazy Volume (wat een naam) om precies te zijn, aan jullie zien.

Essence I Love Extreme 001

De mascara heeft een knallende roze verpakking die zonder twijfel opvalt tussen al je zwartverpakte mascara’s, oogpotloden en eyeliners. Het heeft een dik, schreeuwerig lettertype en dan ook een schreeuwerige naam. Het is maar waar je van houdt. Chique is het in ieder geval niet, maar ik vind de verpakking van de mascara ook niet lelijk. Het is gewoon prima, voor zo’n budget merk.

Essence I Love Extreme 002

Als je de mascara openmaakt zie je een énorm borsteltje. Ja, voor deze mascara moet je wel van extreem houden dus! Het borsteltje is van plastic, maar niet echt buigbaar, en dus enorm dik en groot. Niet heel erg handig om mee in de hoekjes van je ogen te komen, wel fijn om lekker veel volume mee aan je lashes te geven. Het is maar net wat je wil!

Essence I Love Extreme 003

En de werking? Die vind ik prima! Het borsteltje is wel iets te groot om handig mee overweg te kunnen en de mascara klontert vrij snel. Je moet dus heel precies en secuur te werk gaan, maar dat doe ik eigenlijk altijd wel met mascara. En als je dat doet, geeft één laagje al het mooie resultaat van bovenstaande foto! Ik heb minuscule wimpertjes, helaas, maar met deze mascara lijken ze toch nog ergens op. En daar ben ik blij om!

Voor de typische Essence prijs van €2,79 zou ik deze mascara dus zeker aanraden! En ik ga me de komende tijd wat meer specialiseren op budget make up, want ik heb het niet écht breed als student, en ik wil me toch op blijven maken! :)

Welke mascara gebruik jij?

8 Comments

 1. 06/09/2013 / 5:29 am

  Ik gebruik de mascara nu al een tijdje en vind hem ook best fijn!

 2. 06/09/2013 / 6:37 am

  Deze mascara gebruik ik ook :-) vind ‘m erg fijn.

 3. 06/09/2013 / 6:44 am

  Deze mascara vind ik heel erg fijn! Vooral de verpakking vind ik tof, lekker roze en knallend :-)

 4. 06/09/2013 / 9:29 am

  Ik vind hem niet fijn, de borstel geeft veel te veel product aan mijn wimpers :(

 5. 06/09/2013 / 11:46 am

  Ik heb hem zelf ook en ik vind hem erg fijn!

 6. 06/09/2013 / 1:15 pm

  De verpakking is lekker opvallend, maar het borsteltje ziet er niet echt fijn uit vind ik.

 7. 06/09/2013 / 5:18 pm

  Haha, I feel you met make-up. Behalve ale een mooi merk iets heel gaafs heeft uitgebracht. De werking ziet er goed uit! Ik ben nog steeds helemaal hooked met mijn etos 24h volume mascara!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *