Story of my week #51 – First week of college, drukheid en John Mayer kaartjes.

Jaja: mijn eerste weekje Uni zit er alweer op! En ik begin er al een beetje m’n draai te vinden ook. Ik vind het wel heel erg wennen hoor, maar gelukkig heb ik al een paar hele aardige mensen ontmoet en gaat het reizen ook prima. Wel ben ik denk ik blij dat ik, in ieder geval voorlopig, nog even thuis woon. Dat maakt het toch allemaal iet relaxter, en wat minder verandering in één keer, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Deze week bestond in ieder geval vooral uit studeren, want opeens weer zoveel moeten doen voor school is toch wel even wat anders! Daarom kwam ik ook niet toe aan m’n blog, maar in het weekend heb ik lekker rustig aan gedaan én vooruit gewerkt. Ik ga proberen dit weer altijd te doen, want ik moet er weer aan wennen dat ik ‘s middags doordeweeks gewoon geen tijd meer heb voor bloggen. Oke, genoeg gepraat, laten we de foto’s bekijken!

Story of week 37 001

Op de fiets naar huis na een eerste dagje op de Uni! Ik heb een tweeweeks rooster en de eerste week daarvan is redelijk zuur: drie keer pas om vijf uur klaar en veel wachten tussendoor. Toen ik deze foto maakte, was het dan ook al zes uur. Gelukkig wordt het deze week een stuk chiller, haha!

Story of week 37 002

En al dat lange wachten werd een stukje minder erg door een ding… Ze verkochten deze heerlijke grote white chocolate chip cookies in de kantine op de Uni! Volgens mij dezelfde als die ze bij de Coffee Company verkopen. Heerlijk! Wel heel slecht, maar aangezien ik zo lang moest wachten tussendoor, vond ik dat ik het verdiende.

Story of week 37 003

Toen ik dinsdag naar huis fietste regende het echt zó hard. M’n paraplu was al kapot gegaan toen ik in Den Haag naar het station liep, dus ik moest van Schiphol naar huis fietsen zonder. Ik ben volgens mij zelden zo volledig zeiknat geweest. M’n zwarte broek had een soort leather look gekregen :’)

Story of week 37 004

Woensdagochtend was er een wisselstoring bij Schiphol wat vertragingen en uitgevallen treinen betekende. Ik ben benieuwd hoe dat gaat worden deze winter met sneeuw en zo… Gelukkig viel het uiteindelijk reuze mee en was ik nog ruim op tijd. Ik ben ook lang niet de enige die elke dag met de trein komt, dus het is allemaal prima :)

Story of week 37 005

En ‘s middags weer in de trein terug! Rozemarijn, die ik maandagochtend tegen kwam op het station en met wie ik nu elke ochtend naar college loop, had verkondigd dat ze niet van warme koffie hield, maar ik heb haar toch aan de Starbucks gekregen! Wel een White Café Mocha, wat niet écht koffie is, maar goed, haha! Ik genoot zelf van een Chai Tea :)

Story of week 37 006

Hardlopen! Aanstaande zondag ren ik als het goed is de Dam tot Damloop, en daar moet nog even voor getraind worden. Op de dag dat ik deze foto maakte rende ik 12 km, en dit weekend nog eens 15. Die loop gaat dus hopelijk helemaal goedkomen :)

Story of week 37 007

Ik ben begonnen in het nieuwe boek van Khaled Hosseini! Ik hoor hier héle wisselende verhalen over, maar ik ben pas op pagina 100 dus kan het zelf nog niet echt beoordelen. Ben wel benieuwd wat ik er van ga vinden.

Story of week 37 008

Woensdag en donderdag was ik vroeg uit en kon ik lekker thuis lunchen. Ik maakte onder andere deze heerlijke tosti met tomaat, mozzarella en pesto <3

Story of week 37 009

En ik bakte ook deze Nutella koekjes! Ze zien er niet heel fantastisch uit, maar waren wel heel erg lekker. En heel erg makkelijk te maken, met ingrediënten die je altijd wel in huis hebt. Hmm!

Story of week 37 010

Dat helpt. Welgeteld een euro als ik twintig repen chocola heb gekocht. Thanks, Albert Heijn!

Story of week 37 011

En dan het ALLERmooiste moment van deze week: IK HEB NOG KAARTJES VOOR JOHN MAYER GESCOORD!!! 22 oktober, in de Ziggodome. Er waren al drie concerten van hem in de voorverkoop gegaan, allemaal ongeveer een half jaar geleden. Drie keer was het me niet gelukt een kaartje te bemachtigen. Van de 32000 kaarten die er in totaal waren, was er geen één in mijn bezit. Toen er afgelopen vrijdag extra kaartjes in de verkoop gingen achtte ik mijn kans dan ook niet heel groot, MAAR OPEENS WAS HET GELUKT! Ik ben zó blij. Over een maand ga ik dus samen met Jikkie naar John Mayer. Ooh yes!

Story of week 37 012

Vrijdag moest ik tot 5 uur, maar had ik enorm veel tijd tussen m’n college en m’n werkgroep. Rozemarijn was al klaar, maar we gingen gezellig samen lunchen! We hebben volgens mij echt twee uur bij de Bagels & Beans gezeten, heerlijk :) Aanstaande donderdag heb ik trouwens een sollicitatiegesprek bij een Bagels & Beans bij mij in de buurt. Ik ben benieuwd!

Story of week 37 013

Vrijdagavond (en zaterdag overigens ook) deed ik lekker rustig aan. Ik was echt best wel moe van zo’n hele week colleges, en had even wat tijd voor mezelf nodig. Ik bracht de avond dus lekker door op de bank met Friends en deze aardbei/framboos smoothie.

Story of week 37 014

Ik had met mama donderdag al the Kite Runner gekeken, en dat was echt een hele mooie film! We hadden nog een film gehuurd bij de videotheek, namelijk the Tree of Life. Wij dachten: Brad Pitt, enorm veel sterren, dat moet goed zijn. Maar dit was me toch een vreemde film! Na een uur leek het alsof we nog steeds naar een intro zaten te kijken. Allemaal random natuurbeelden met soms een shot van de acteurs er tussendoor, en allemaal vreemde zweverige quotes. We hebben hem toen ook maar af gezet.

Story of week 37 015

M’n dekbed van PIP Studio heeft twee kanten. Normaal heb ik altijd de rode, gebloemde kant boven liggen, maar ik heb hem nu eens opgemaakt zodat de blauwe ruitjes boven liggen! Heeft ook wel wat :)

En dat was mijn eerste weekje als student! Deze week heb ik wat meer tijd thuis en hoef ik niet tot laat in Den Haag te zijn, behalve woensdag. Maandag heb ik een marktonderzoek, donderdag heb ik m’n sollicitatie bij de Bagels & Beans en zondag ga ik de Dam tot Damloop dus doen! Verder heb ik afspraken met een hele hoop vriendinnen die ik al een hele tijd niet heb gezien, dus dat vind ik heel erg leuk! Een drukke week, maar ik heb er wel zin in.

Hoe was jullie week?

Share:

17 Comments

 1. Inge
  16/09/2013 / 5:38 am

  Supergaaf dat je naar John Mayer gaat, ik ga de 24e ik kan niet wachten!

 2. 16/09/2013 / 6:19 am

  Whaha, wat een faal van de appie :”D En suupercool van die John Mayer kaarten!!!

 3. 16/09/2013 / 9:17 am

  Leuke foto’s zeg! En ik vind het echt heel cool dat je kaartjes voor John Mayer hebt! Ben stiekem beetje jaloers. Veel plezier alvast :-D

 4. 16/09/2013 / 9:17 am

  Hele leuke foto’s en wat tof dat je alsnog naar het concert gaat!

 5. Fleur
  16/09/2013 / 9:33 am

  WOEHOE! Toch nog kaartjes voor John Mayer! Ik heb al kaartjes voor de 24ste! Het word vast te gek!

  Ik ga studeren in België, dus ik begin over 2 uurtjes met mijn intro en volgende week begin ik ook, spannend.

  Wel echt een faalactie van de albertheijn ; )

  • 16/09/2013 / 10:10 am

   Jaaa, het wordt geweldig! I’m absolutely positive! :D En heel veel plezier en succes met je nieuwe studie dan :)

 6. 16/09/2013 / 4:06 pm

  JOHN MAAAAAAAYER!!!!
  Wow wat ben je nat zeg… :( Ik heb het gelukkig nog redelijk droog gehouden door een paraplu of regenpak. Regenpak eigenlijk vooral. Ik moet ook maar weer ‘s hardlopen want zoals ik dat nu doe kan eigenlijk écht niet… Je moet me maar weer eens goed motiveren, maar nu ik lees dat jij in één week 27 kilometer hebt gelopen en ik 0…
  (sorry voor de vele ….. in de reactie)

  • 16/09/2013 / 4:19 pm

   Haha ga maar niet meer lopen want ik word erg blij van mezelf als ik naar m’n Nike Run app kijk: This Month – Soesja: 46,7 km, Marjolein 8,01 km. Ach, je staat niet op de laatste plek in mijn ranking. Grapje, GO RUN MARJOLEIN GO GO GO HAAL ME IN NOG MAAR 38 KM TE GAAN JE KUNT HET. Oke mijn reacties zijn te droog :P

 7. 16/09/2013 / 8:23 pm

  Succes bij je sollicitatie! Ik ben tegenwoordig ook helemaal van de broodjes mozzarella, pesto en tomaat. Heerlijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *