My stash in numbers!

Via de blog van Anne stuitte ik op deze tag: je make up stash in nummers! Dus geen filmpje of foto’s waarin je alles laat zien, maar een geschreven overzicht van hoe groot je stash nou eigenlijk ├ęcht is. Ik ben niet zoveel bezig meer met make up, en m’n stash is ook echt een stuk groter geweest dan hij nu is. Ik heb veel weggegooid wat gewoon niet meer goed was, en daar niet zoveel voor bijgekocht! Maargoed, wat moet je ook met tien gezichtspoeders? Om maar wat te noemen. Ik zou het niet weten. Goed, na dit inleidende praatje, gaan we eens naar de nummers kijken. Want ik denk dat mijn stash als nog wel een stukje groter is dan die van de meeste van m’n vriendinnen :)

Stash in numbers 001

Gezicht: Primer – 0 | Foundation – 2 | Concealer – 2 | Poeder – 2 | Blush – 15 | Bronzer – 3 | Highlighter – 2

Stash in numbers 002

Ogen: Oogprimer – 5 | Oogpotlood – 3 | Eyeliner – 2 | Mascara – 3 | Losse oogschaduw – 7 | Oogschaduw (mono’s, duo’s, trio’s, quatro’s) – 20 | Oogschaduwpalettes – 4 | Wenkbrauwpotlood – 0

Stash in numbers 003

Lippen: Lippenstift – 12 | Lipgloss – 5 | Lipstain – 3 | Lippotlood – 0 | Lipverzorging – 14

Stash in numbers 004

Overig: Kwasten – 12 | Parfum – 10 | Nagellak – 67

Totaal: 193. Wauw, dat zijn er nog best veel! Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik wil stiekem ook niet weten hoeveel geld hier eigenlijk in zit… Anyways, ik vond sommige dingen wel heel grappig om te zien! Opvallend vond ik zelf hoe weinig lipgloss ik eigenlijk heb (ik heb alleen de glosses die ik ├ęcht fijn vind bewaard in de loop der jaren) en hoeveel oogschaduw, terwijl ik dat bijna nooit draag. Het lijkt me ook leuk om dit over een jaar weer te doen, om te zien hoeveel dit veranderd is!

8 Comments

 1. 17/09/2013 / 1:16 pm

  Leuk om te zien! Bij mij valt het wel mee, maar ik heb extreem veel oogschaduw en nagellak

 2. 17/09/2013 / 3:55 pm

  Heey wat tof! Dat ga ik ook eens doen :D Leuk!

 3. 18/09/2013 / 3:25 pm

  Deze tag ga ik dus echt niet overnemen! Ik denk dat als ik dat wel doe, ik meteen als een kluizenaar ga leven zonder make-up als ik me bedenk hoeveel geld er in zit, haha! Wel leuk om te lezen over jouw stash!

 4. 18/09/2013 / 3:55 pm

  Oeh leuk, deze tag staat bij mij ook nog in de planning (A) Ik vind jouw stash nog best bescheiden eigenlijk haha, maar als je het optelt is het inderdaad best veel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *