Wishlist: Autumn/Winter 2013

Vroeger, een aantal jaren geleden, postte ik echt héél erg vaak wishlists op m’n blog. Zo vaak, dat ik de opmerking kreeg dat het echt te veel werd. Ik denk dat ik toen gewoon heel erg hebberig was ingesteld :P Nu is dat echt zo veel minder (de wishlists, niet het hebberige…). Mijn laatste wishlist stamt namelijk uit januari van dit jaar! Kijk, dat is wel eens aan een update toe, niet waar?

Ik heb heel lang in ontkenning van de herfst geleefd. Terwijl iedereen op Twitter aan het juichen was dat ze zin hadden in de herfst, deed ik nog lekker alsof de zomer never ending was. Ik kon het niet loslaten! Maar nu zit ik alweer twee weken op school (sorry, maar ‘op de universiteit’ gaat er nog niet helemaal in, dus ik zeg lekker school), ben ik al een aantal keer flink natgeregend en merk ik dat het vroeger donker wordt. Ik kan niet meer in ontkenning blijven leven! En gelukkig zit daar één positief puntje aan: shoppen voor een nieuwe herfst en winter garderobe. Mijn kast is namelijk heel erg ‘verzomerd’ om het zo maar te zeggen. I present: my wishlist!

Wishlist Autumn + Winter '13

1. Een nieuw paar Uggs. Deze schapenwollen laarzen: you either love ’em, or you hate ’em. Ik hou er van! Ze zitten geweldig en ik vind ze eigenlijk ook gewoon leuk. Vooral onder een rokje met een lekkere wollen maillot er in! Ik was eigenlijk van plan dit jaar een ‘gewoon’ paar laarzen aan te schaffen, maar aangezien ik die nu al van DUO heb gekregen kan ik net zo goed een nieuw paar Uggs kopen. Yay! :D M’n andere twee paar zijn echt aan het einde van hun latijn, dus het is sowieso wel weer ‘ns tijd. Ik moet alleen nog iemand vinden die ze mee wil nemen uit de USA, want in Nederland vind ik ze toch net te duur. Ik wil graag de Classic Short Chocolate.

2. Een gevoerde parka. Ik heb vorig jaar ook al een parka aangeschaft. Eentje van de H&M, welteverstaan. Ik heb er veel plezier van gehad, maar voor dit jaar wil ik toch meer investeren! Die van de H&M is écht niet mooi meer namelijk, en dat al na één winter dragen. Ook was hij helemaal niet zo warm. Nee, het is tijd voor een lekker, gevoerd exemplaar! Deze van de Mango staat me wel aan.

3. Een nieuwe schooltas. Eerst was ik van plan een leren tas aan te schaffen, maar eigenlijk vind ik zo’n funky rugzak ook wel heel cool! Het is een lekkere eyecatcher, en dat is fijn omdat ik in de winter vaak wat neutralere, saaie kleren draag. Ook is een rugzak een stuk minder duur dan een tas van echt leer. Hier ga ik nog even over nadenken! Dat ik een nieuwe tas moet is een feit, want ik schaam me een beetje voor het exemplaar waar ik nu mee rondloop…

4. Blazers en jasjes. Ze zijn een stuk minder comfortabel dan wollen vesten (die nog later in dit artikel aan bod komen!) maar wel een stuk meer fashionable en ook nog best warm. Die moeten dus in mijn garderobe! Ik wil beginnen met een neutrale, zwarte blazer (die heb ik niet eens! Schande) en vervolgens wat opvallendere exemplaren aanschaffen :)

5. Maillots met kabelprint. Lijkt me duidelijk: ik wil jurkjes en rokjes blijven dragen in de zomer, en daar staat dit gewoon verreweg het leukst onder én het is verreweg het warmst!

6.1 en 6.2 Warme wollen(/nepwollen) vesten. Ik heb wel een paar warme vesten, maar ik kwam laatst tot de conclusie dat die allemaal in opvallende kleuren waren! Okergeel, knalrood, tribal print… En geen grijs, donkerblauw of zwart. Saaier, maar wel een stuk makkelijker te combineren! Die moeten dus nog toegevoegd worden aan m’n collectie deze winter.

En dat was ‘m! Ik zie al bijna een outfit ontstaan met deze wishlist: Uggs met een jurkje (staat er niet bij) en een warm wollen vest, een kabelprintmaillot, parka er overheen en rugzak op m’n rug. Gelukkig hebben we hier in Nederland ‘the eternal fall’, dus heb ik nog genoeg tijd om al deze items aan te schaffen en ook nog eens voor een Macbook te sparen. Hoop ik.

Wat zijn jullie musthaves voor komend seizoen?

9 Comments

 1. 21/09/2013 / 9:15 am

  Zo’n parka lijkt me echt heavennn. Ik heb ook vesten nodig, ik heb alleen maar truien (en hoewel ik die geweldig vind, er moeten meer vesten komen :P)

 2. Jennifer
  21/09/2013 / 10:05 am

  Ik heb precies die parka besteld laatst! Hij zit echt goed en hij is heerlijk warm. En hij is mooi!

 3. 21/09/2013 / 3:52 pm

  de parka is zó gaaf zeg! Maar ik heb laatst al een nieuwe winterjas gekocht dus dan maar wachten tot volgend jaar of over twee jaar haha ^^.

 4. 21/09/2013 / 5:30 pm

  Leuke parka, to bad dat ik al een winterjas heb.

 5. Annemiek
  06/10/2013 / 10:36 am

  Ik reageer misschien een beetje laat, maar ik wou even zeggen dat die parka echt super chill is! Ik heb hem ook gekocht en hij is echt heel warm en fijn haha! Dus zeker een aanrader! :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *