Verjaardag kadootjes – part 2

Gisteren gaf ik een bescheiden feestje voor m’n vriendinnen, met z’n zestienen lekker eten, meezingen met de muziek, buiten in de tuin zitten, kletsen, geluidsoverlast veroorzaken, het was supergezellig! Ik hoefde niet perse een extreem groot super sweet sixteen feest. Had het wel vet gevonden, maar het is zo ontzettend veel regelwerk en als je iets af wil huren ook heel duur… Dit bescheiden feestje vond ik ook prima. Sterker nog, het was enorm gezellig! Met foto’s zal ik jullie niet vervelen, in ieder geval niet in dit artikel. Misschien dat ik ooit een klein deel online zet. Maarrrrr mijn kadootjes ga ik wel laten zien!

Alles bij elkaar – yes it’s quite a lot haha! Heb weinig van m’n wishlist gekregen, maar deze zelfbedachte kado’s vind ik altijd veel en veel leuker! Ben echt met alles blij en ik kijk er al de hele dag naar – ik laat het nog even in deze opstelling staan haha. De foto’s heb ik snel gemaakt, het is zo veel dat ik even geen zin had in professionele spiegelreflex foto’s met een goede achtergrond en goede bewerking. Nope, dit is allemaal snel met een digitaal cameraatje gemaakt. Maar het gaat om het idee :p

Van Lisanne en Lilly kreeg ik dit heerlijke TBS pakket. Ze twijfelden nog lang over welke geur ze moesten nemen, en ik kreeg een heel vreemd smsje: ‘Kies steeds een ding: Zon of maan. Slim of knap. Citroen of mango.’ Ik antwoordde op de laatste vraag citroen, dus kreeg ik deze! Yummy, citroen is een van m’n lievelingsgeuren. De andere vragen waren als ‘dekmantel’ bedoelt haha.

Marleen had het al heel lang over haar ge – wel – dig – e kado, maar zei ook telkens dat ik er niet te veel van moest verwachten. Ik was uiteindelijk echt te benieuwd, en het is echt geniaal! Ik hou van nutella (ik eet het zelfs met de lepel uit de pot) en ik kreeg een nutella kookboek! Geweldig, met meer dan 300 recepten, dus ik kan nog even voort haha. Verder een pot nutella er bij, en een pen met een kickbokshandschoen die je af kan schieten – te droog haha! Omdat ik op kickboksen zit dus :p

Van Ilse kreeg ik een enorme zwarte doos met een gouden strik, gevuld met spekjes en deze twee nagellakjes van Catrice! De spekjes waren binnen 10 minuten al op (of lagen op de grond, Leonore vond het wel grappig om mensen te bekogelen hahaha) dus die konden niet meer op de foto, maar met deze nagellakken ben ik heel blij! Nu moet ik er nog één, dan heb ik alle Ultimate Nudes haha!

Van Eline kreeg ik ook twee nagellakjes: een witte, merkloze en een zwarte crackling van BeYu! Ik hield altijd aan dat ik crackling nailpolish niet mooi vond, maar nu ik het bij mezelf op heb vind ik het eigenlijk toch wel leuk! Het is weer eens iets anders in ieder geval :)

Kenza gaf me een hele mooie witte sjaal! Hij is niet heel warm, maar wel van mooie stof dus ik draag hem gewoon als accessoire! Daarnaast kreeg ik ook een enorm Vaseline blik met daarin drie Vaseline lipbalms (classic, aloe vera en rosy lips). Ik kan dus nog wel even doorsmeren (y) En dat blik staat superleuk op m’n make up kastje!

Haha, typische Laurie humor dit! Ik kreeg eerst de kaart met één cent zodat ik ‘zelf iets kon kopen’, maar uiteindelijk kreeg ik er ook nog een tientje bij :) Geld is altijd handig natuurlijk!

Van Meagan kreeg ik de CD Doo-Wops & Hooligans van Bruno Mars! Aaaargh, zij gaat wel naar z’n concert en ik heb geen kaartje kunnen bemachtigen dus ik ben zo jaloers op haar! Nu ga ik deze CD maar draaien tot hij nog een keer komt optreden, hij staat nu al voor de zesde keer op :)

Van Charlie kreeg ik echt een superleuk enorm kadopakket! Twee films: the September Issue en Iris (die gaat over iemand met Alzheimer, toepasselijk omdat ik stage liep met dementerende bejaarden, maar Charlie zei dat het een hele mooie film was dus ben benieuwd!). Verder een chocolade lolly die je in warme melk kunt dippen voor warme chocomel – mensen die wel eens naar Bagels & Beans gaan kennen het wel! Daarnaast een flesje Limited Edition Karl Lagerfeld Cola Ligt, echt zoooo cool! Dat flesje ga ik bewaren voor de erst van m’n leven, haha. Verder nog een klein flesje Rosé en een scrub van Rituals :)

Van Margot kreeg ik echt zooo’n leuk, origineel, zelfgemaakt kado! Een enorm scrapbook met allemaal pagina’s over mij. Mixed with Margots droge humor en prachtige tekeningen echt een geweldig kado! Dit zijn nog lang niet alle pagina’s, en terwijl ik het doorkeek heb ik echt heel veel gelachen. Zo origineel en leuk!! Daarnaast kreeg ik ook nog het armbandje er bij :)

Van Janne en Floor samen kreeg ik dit pakket: de DVD van Dear John (die ik al heb, haha, maar ze hebben gelukkig het bonnetje nog dus ze kunnen hem terugbrengen :)), Twee zeepjes, een luchtje en oorbellen! Vooral het zeepje linksboven ruikt echt geweldig :D

En dit pakket kreeg ik van Leonore! De dvd van P.S. I love you, een maskertje, zeep, nagellak en een ding waar je je mobiel op kan leggen als hij aan het opladen is – aaaaaaltijd handig of course!

Van Sifra kreeg ik een Nationale Entertainment Card van €15. Ik heb meteen besloten dat ik hier de dvd van Remember Me van ga kopen, die wil ik nu al zó lang!

En tot slot kreeg ik van Tina een doos met cupcakes! Helaas was er iemand tegen haar aangebotst en zijn ze niet héél mooi meer, maar ze smaken of course nog hetzelfde en het gaat om het gebaar, ik ben er in ieder geval als nog heel blij mee :)

Dat waren al mijn kado’s. Wie het allemaal heeft gelezen en bekeken; respect, you’ve just read thousand words and looked at twenty pictures! Ik ben echt heel erg blij met alles en ik heb het gewoon heel erg leuk gehad: thanks sweeties, jullie zijn allemaal awesome <3

32 Comments

  1. jamie
    01/06/2011 / 2:45 pm

    Ik heb dezelfde laptop als jou :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *