Adele

Vandaag weer eens een artikeltje over muziek op Live Love Laugh! Dit heb ik al lange tijd niet gedaan, maar ik vond het wel weer eens leuk. Deze keer gaat het niet over mijn muzieksmaak (daar heb ik immers al een ontelbaar aantal keer over geschreven, als je op ‘Music’ klikt in het menu vind je al die artikelen) maar over één artiest, namelijk Adele.

Adele is een Engelse soul en jazz zangeres. Jullie kennen haar waarschijnlijk allemaal van Chasing Pavements, wat 2.5 jaar geleden een enorme hit was, maar een aantal van jullie zullen ook haar nieuwe Rolling in the Deep wel kennen. Ongeveer een week geleden kwam haar nieuwste album, 21, uit in Nederland.

En waarom schrijf ik dit nou? Ik vind Adele echt geweldig! Nog niet zo lang, ik kende wel een paar liedjes van haar zoals Chasing Pavements, Make You Feel My Love en My Same, maar echt vaak luisterde ik er niet naar. We hadden thuis haar cd, maar die was meer van m’n ouders. En toen downloadde ik vorig jaar haar nieuwe cd, downloadde ik ook haar hele oude cd (genaamd 19) en sinds toen … I can’t stop listening!

Adele heeft echt een supermooie stem, en verschillende soorten liedjes. Uptempo, ballads, soul en jazz dus voornamelijk. Ik zeg niet dat dit écht mijn genre is, maar ik heb het altijd wel leuk gevonden.

Dus, bij deze raad ik iedereen aan de nieuwe CD van Adele te kopen of de downloaden. You gotta love her!

 

3 Comments

 1. 06/03/2011 / 10:55 am

  Hmm, dit liedje vind ik niet zo, maar ik vind To make you feel my love echt PRACHTIG <3

 2. 06/03/2011 / 12:56 pm

  We could have had it AAAAAAAAAAHAAAHAAALLLLL! Aah dat nummer blijft echt in m’n hoofd hangen. Ik vind haast alle nummers van haar nieuwe CD leuk ^^

 3. Aletta
  08/03/2011 / 11:52 am

  Ik hou van Someone like you van haar nieuwe cd, die speel ik de hele dag door op de piano en loop ik continu te zingen haha (:
  Leuk artikel en je nieuwe blog met je eigen domein is super geworden!
  x

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *