Story of my week #55: Saaiheid, studie en veel eten (Y)

Oke, deze week had echt net zo goed niet kunnen gebeuren naar mijn idee. Hij was namelijk… Best wel saai. Ik heb serieus heel weinig boeiends gedaan :P Ik ging naar m’n studie. Ik ging naar huis. Ik deed m’n required readings. Ik at ongezond. Ik sportte te weinig. Ik blogte een beetje. En dat was het wel weer! Plus nog veel meer leren, want ik had het enorm druk én deze week heb ik m’n eerste tentamen. Wat niet betekend dat deze week net zo saai gaat worden. Volgens mij wordt deze week namelijk echt geweldig! Maar daar meer over aan het eind van het artikel. Eerst de foto’s van deze week, want ook al doe ik niet zoveel boeiends, er zijn altijd dingen waar ik een foto van kan maken!

Story of week 42 001

Het begin van de week was ik nog met andere vakken bezig, de laatste drie dagen waren vooral gericht op het vak waar ik tentamen voor heb. Introduction to Area Studies. Maar maandag deed ik nog even een hoofdstukje voor Global History.

Story of week 42 002

Ik heb een standaard maandagavond waar ik altijd zó van geniet. Zondag komt m’n oma altijd eten en die neemt dan voor iedereen een reep Ritter Sport mee. Die bewaar ik voor maandagavond en smikkel ik dan lekker op tijdens een nieuwe aflevering Grey’s Anatomy. PER-FECT! Vanavond is de season finale en ik ben zeer benieuwd.

Story of week 42 003

Dinsdag ging ik naar Rotterdam om bij een studiegenootje de film Argo te kijken voor onze werkgroep! Ik had hem nog nooit gezien maar hij stond nog op m’n watchlist, dus dat ik hem nu voor m’n studie moest kijken was redelijk perfect. Ik vond hem heel erg goed.

Story of week 42 004

Een nieuw huisdier: deze egel zit al een paar weken in onze tuin! Ik heb telkens zin om hem te aaien, maar dat gaat helaas niet :P

20131020-232948.jpg

Ik neem altijd een leesboek mee voor de tijd die ik in de trein doorbreng. Even ontspannen! Nu is dat de Kleine Vriend van Donna Tartt, maar volgens mij denkt iedereen in de trein altijd dat ik de bijbel aan het lezen ben ;) eigenlijk zou een eReader enorm handig zijn, maar ik hou teveel van ‘echte’ boeken denk ik.

Story of week 42 005

Dinsdag en woensdag begin ik pas om 11 uur, dus dan kan ik wat later opstaan. Dan ben ik een stuk wakkerder en heb ik zin om meer werk te maken van m’n ontbijt. Ik maak dan vaak een smoothie! Deze was volgens mij met banaan, kiwi en sinaasappel, en deze week maakte ik ook nog eentje met peer en kaneel. Hmm!

Story of week 42 006

Donderdagavond had ik een chillavondje op de bank samen met Jikkie, en op aanraden van Marjolein kochten we dit ijs van Albert Heijn, ‘Cookies in Love’. Eigenlijk gewoon een soort Ben & Jerry’s Cookie Dough maar dan wat goedkoper. En de chocolade chunks zijn chocolade hartjes! Heerlijk.

Story of week 42 007

Vrijdag ging ik niet naar college, dus begon mijn ‘weekend’ waarin dit het meest voorkomende uitzicht was. Ik wil gewoon écht even een goed cijfer halen voor m’n tentamen, omdat ik gewoon lekker wil beginnen. Daar gaan we voor!

Story of week 42 008

Vrijdag ging ik als pauze met mama even een stukje wandelen (haha, ik voel me echt een bejaarde met alle dingen die ik in deze Story of my week doe) én lunchen. Er zitten best leuke dingen rondom Badhoevedorp! Dit smaakte in ieder geval héél erg goed.

Story of week 42 009

Zaterdagavond ging ik oppassen en ik ging daar ook eten. Ze hadden shoarma gekocht en dat had ik al zó lang niet op. Uiteindelijk heb ik met m’n oppaskind samen zo’n halve kilo gegeten… Oeps.

Story of week 42 010

En ze hebben daar een 3D tv! Haha, ik voelde me echt een soort alien zo! :P

Story of week 42 011

Kunstzinnige posters maken om de skitrip van m’n studievereniging te advertisen! Erg ironisch, omdat ik zelf waarschijnlijk niet mee ga. #moneyissues

Story of week 42 012

En nog meer lunchpauzes! Dit keer een iets minder hoogstaande lunch, maar we hadden kortingsbonnen van de McDonalds en daar gingen Jikkie en ik even gebruik van maken. Errug lekker ;)

Dat was m’n week alweer! Zoals ik al zei, niet zo heel erg boeiend. Gelukkig wordt aankomende week volgens mij echt fantastisch! Erg ironisch, m’n eerste tentamenweek, maar oke. Maandag ga ik leren, maar gezellig met twee studiegenootjes. Dinsdag ga ik naar John Mayer’s concert. Woensdag ga ik na m’n tentamen naar Marjoleins verjaardag in Groningen en blijf ik daar samen met Floor ook slapen. Donderdag ga ik waarschijnlijk met studiegenootjes wat leuks doen. Vrijdag en zaterdag zijn dan weer even voor le studie, maar zondag ga ik nog met Lisa een gezonde taart maken én naar het concert van Passenger! Ah, dit alles bij elkaar klinkt geweldig. Jullie zien er vorige week alles over!

Hoe was jullie week?

Share:

10 Comments

 1. 21/10/2013 / 7:15 am

  Ik vind dat je toch wel leuke dingen hebt gedaan! En ik ga ook wel eens wandelen met mama hoor, vind ik juist leuk :)

 2. Inge
  21/10/2013 / 1:28 pm

  Succes met je tentamens en heel veel plezier bij John!

 3. 21/10/2013 / 4:26 pm

  Leuke foto’s. Ik had hier achter pas ook een egeltje en die was nog niet eens zo bang, ik heb hem wel geaaid, maar nadat me verteld werd dat die beesten vol vlooien en ander ongedierte zitten, ben ik er in het vervolg maar ver bij uit de buurt gebleven.

 4. 23/10/2013 / 10:43 am

  Ik spot cookies in looove <3 Het is zo lekker he? En dat boek lijkt inderdaad net de bijbel, maar wat maakt het ook uit ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *