Advertorial – Nu op DVD: Modern Family seizoen 4

Iedereen die ik ken houdt eigenlijk wel van sitcoms. Ze zijn dan ook perfect: korte afleveringen die een perfecte pauze zijn om even je hoofd leeg te maken tijdens het leren. Het doorkijk gehalte is niet té hoog, waardoor je daarna gewoon weer verder kunt, maar toch even ontspannen hebt! Na een aflevering gelachen te hebben, voel je weer nieuwe moed om door te gaan. Super toch? Ook zijn ze perfect om een marathon mee te houden. Met elke aflevering die je kijkt wordt het grappiger! Er zijn een hoop sitcoms op de markt, maar er is er eentje die echt wel boven anderen uit steekt: Modern Family!

Modern Family 001

Modern Family heeft al vier keer achter elkaar de Emmy Award voor Outstanding Comedy Series gewonnen, en dat valt zeker aan de serie af te zien. Het is hilarisch! Nu kun je het vierde seizoen op dvd kopen. Naast de gewone afleveringen die op tv uitgezonden zijn, staan hier ook nog vele extra’s op voor extra kijkplezier!

Modern Family 002

Even in het kort: waar gaat seizoen 4 over? “Hoofd van de familie, Jay Pritchett, verwelkomt tijdens dit seizoen samen met zijn tweede vrouw, de temperamentvolle Gloria, hun eerste kindje. De komst van dit nieuwe familielid brengt veel verandering met zich mee voor iedereen, maar vooral voor Manny, het vroegwijze zoontje van Gloria. Hij heeft zijn moeder altijd helemaal voor zichzelf gehad. Claire, de volwassen dochter van Jay, beleeft de tegenovergestelde verandering samen met haar man Phil nu hun oudste dochter Haley het ouderlijk huis verlaat en gaat studeren. Een nieuw hoofdstuk vol verrassingen, want wat volgt zijn huizenverkopen, ongeplande oppasdagen en alles van overactieve hormonen tot karaoke in de baarmoeder.”

De DVD-box van Modern Family seizoen 4 is verkrijgbaar voor €24,99.

Share:

2 Comments

  1. Inge
    25/10/2013 / 12:24 am

    Toen het op tv kwam keek ik het iedere week, en nu ik dit lees krijg ik weer zin om te kijken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *