MAC Soirée

Ik ben verliefd. En nee, niet op een jongen, en zelfs niet op een paar schoenen, maar op een nagellak. Welke? Soirée van MAC. De kleur, de glitters, het potje, de herinnering die er aan vast zit (ik kocht hem namelijk op de meet, net als Lisan en April), ik hou er gewoon van! En eigenlijk is het een schande dat ik er nog niet over heb geschreven, aangezien dit op het moment echt mijn lievelingsnagellak is en hij altijd bij mijn favorieten zal blijven horen. Dus, bij deze!

MAC Soirée 001

MAC Soirée is een goudbronze glitterkleur. Hij is moeilijk te beschrijven, maar ik ga toch een poging doen. De finish is frost, glitterig dus. Er zit niet echt een basiskleur in, gewoon een overload aan gouden, zilveren en bronzen glitters tot een mengsel wat in sommig licht goud en in ander licht weer brons lijkt. De glitters zijn niet chunky, eerder subtiel.

MAC Soirée 002

Hier zie je twee swatches, de linker is zonder flits en de rechter is met! Hoe de nagellak er precies uit ziet is een beetje een kruizing van beide, de kleur lijkt meer op de linkerfoto, maar het effect van de glitters meer op de rechter…

Ook over de kwaliteit ben ik zeer te spreken! Sinds begin januari heb ik hem nu al drie keer opgehad (told you I loved it) en telkens blijft hij minstens een week zitten met slechts een beetje tipwear. Het er af krijgen is door de glitters een minder leuke grap, maar des te meer redenen heb je om deze lak er zo lang mogelijk op te laten zitten! Hij lakt fijn, het kwastje is prima, de dekking is na een laagje goed en na twee laagjes perfect. Ik kan gewoon simpelweg geen enkel punt van kritiek aan deze lak ontdekken!

Een nagellak van MAC kost €12. Helaas voor jullie komt Soirée uit de limited edition Champale collectie, maar ik heb ook goed nieuws: er is een dupe! Dit is Copper Foil van Diamond Cosmetics, die ook nog eens veel goedkoper is. Maarja, dan heb je natuurlijk niet the real deal ;)

2 Comments

  1. 06/03/2011 / 10:53 am

    DIE IS ZO MOOI! Ik heb nog steeds zo’n spijt dat ik hem niet heb gekocht (ja na 2 maanden nog steeds), misschien toch denken aan die dupe van Diamond Cosmetics…

  2. 06/03/2011 / 12:58 pm

    Mooi kleurtje maar niet echt iets voor mij. Dit is zo’n kleurtje die ik dan op de handen van andere mensen onwijs mooi vind maar bij mezelf… nah.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *