#morecrap from the web, met Hi!

Advertorial hi 001

Laten we er nou maar niet omheen draaien: minstens de helft van de tijd die we op internet brengen is niet zo nuttig als we onze ouders/vrienden/kennissen zouden doen geloven. Ja, we bloggen, ja, we onderhouden ons sociale netwerk op Facebook. Maar stiekem lachen we ook allemaal om de twitteraccount van Common White Girl en zijn we allemaal fan van Grumpy Cat. De online crap – dát is vaak het leukste.

Hi speelt hier met hun nieuwe campagne ‘more crap from the web’ heel erg slim op in. Hun nieuwe abonnementen zijn zo aangepast dat je nu niet meer tien minuten hoeft te wachten tot je filmpje met dansende broccoli’s geladen is. Je kunt het kijken, en dan meteen weer doen alsof je met iets héél erg belangrijks bezig bent! Met ontzettend snel 4G, een enorme databundel en het eeuwig betrouwbare netwerk van KPN kun je ultiem genieten van serieuze dingen op internet crap from the web!

Check voor meer info de #morecrap website van Hi. En geniet nog even van deze broccoli:

Advertorial hi 003

Share:

1 Comment

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *