Story of my week #62 Oud&Nieuw, party in Ammie en afscheid van Sifra

Deze week was leuk! Ik begin steeds meer aan m’n vakantie gehecht te raken. Ik zou me dan ook niet voor kunnen stellen vandaag alweer naar school te moeten – gelukkig is dat ook niet zo! Ik heb nog 4 (!) weken vrij. Bizar eigenlijk. De komende weken worden wel rustiger: geen feestdagen meer, en veel van m’n vriendinnen zijn alweer aan de studie. Deze week was nog vrij druk, maar wel leuk druk. Maandagavond was ik met Lisanne bij Sifra, dinsdag vierde ik Oud&Nieuw met Lisa, vrijdag ging ik nog even koffie drinken met Sifra voor zij weer naar Engeland vertrok en keek ik ‘s avonds een filmpje met Margot en zaterdagavond had ik eerst de verjaardag van Iris en ging ik vervolgens uit in Amsterdam met Marieke en Lisa! Een vol programma dus, maar wel vol met leuke dingen en leuke mensen! Let’s take a look at the pictures :)

Story of my week 1 001

Papa vroeg of ik nog suggesties had voor films die hij kon huren bij de videotheek… Die had ik wel! Ik vraag me wel een beetje af of de caissière bij de videotheek zich afvroeg of m’n vader een Ryan Gosling marathon ging doen, maar hee, je kan nooit genoeg Ryan Gosling hebben :D

Story of my week 1 002

Pizzaaaa bij Sifra! Maandagavond keek ik samen met Lisanne en Sifra de film Paranormal Activity 4. Die was nog slechter dan de voorafgaande delen (ik vond 3 eigenlijk nog best wel goed!) maar wel gewoon vermakelijk, en stiekem soms ook nog best wel eng.

Story of my week 1 003

Oliebollen <3 Voor het eerst zelf gemaakt. Eerlijk gezegd waren ze niet eens heel goed gelukt, maar we hebben wel verbeter puntjes voor volgend jaar. En het was in ieder geval leuk om een keer te doen! Mama en ik zagen er echt als idioten uit, in oude kleding die mocht gaan stinken en met een theedoek om ons hoofd om ons haar van de olielucht te beschermen, maar gelukkig zijn dáár geen foto's van ;) Story of my week 1 004

Met Oud & Nieuw speelden we het spel “30 Seconds” op de iPad, waarin je in duo’s telkens in dertig seconden zo snel mogelijk vijf begrippen uit moet leggen. Lisa en ik, de “Sheerios”, wonnen! :D

Story of my week 1 005

En toen was het 2014! Happy new year!!! Ik besef het nog steeds niet helemaal, naar mijn idee leven we nog in iets van 2011, maar ik moet er toch echt aan geloven. Ik had wel een leuke, relaxte en gezellige oudjaarsavond!

Story of my week 1 006

Ik had voor Lisa als kadootje voor 2014 de Ed Sheeran kalender gekocht, en kon hem toen niet voor mezelf laten liggen. 1 januari bestond dus uit belangrijke dingen op onze awesome kalenders schrijven :)

Story of my week 1 007

En die kalender hangt nu op m’n deur! Zo kan ik er naar kijken als ik op m’n bed zit (waar ik me veel vaker bevind dan aan m’n bureau, to be honest), ooh yes!

Story of my week 1 008

Ik wil ook een kat zijn. Lekker lui de hele dag een beetje op het kleed liggen en slapen. Al moet ik eerlijk toegeven dat mijn komende weken hier best wel op gaan lijken denk ik, haha!

Story of my week 1 009

Met lieve Sifra! Vrijdag gingen we nog even koffie drinken, want zaterdagochtend vroeg is ze alweer naar Engeland vertrokken. Het was echt heel leuk dat ze vier weken thuis was, gelukkig komt ze in maart weer! Dus dat is allemaal nog wel te overzien :) Het was in ieder geval erg gezellig!

Story of my week 1 010

‘s Avonds ging ik met Margot… Twilight kijken. Vroeger waren we echt de ultieme fangirls, dus dat was wel leuk! Ik vond het verhaal nu eigenlijk best een soort van disturbing, vrij hilarisch om te bedenken dat ik het vroeger dus allemaal enorm romantisch vond. Nou goed, ik vond het wel leuk om hem weer eens te zien, en Robert Pattinson blijft knap ^^

Story of my week 1 011

Deze ei-muffins maakte ik als lunch! Supermakkelijk en ook erg lekker. Je doet in een silicone bakvormpje wat dingen die je lekker vindt (ik had bosui, geraspte kaas en basilicum), doet er een geklutst eitje op en doet ze voor 25 minuten in een oven van 200 graden. Makkelijk, je kan er veel mee variëren en veel in één keer maken. Super!

Story of my week 1 012

Zaterdagavond was ik eerst op de verjaardag van Iris, wat echt heel gezellig was! Ier had echt enorm lekker gekookt (keukenprinsesje) en ook zag ik Laura, die even thuis is voor kerst tijdens haar tussenjaar op een college in Ohio, weer!

Story of my week 1 013

Daarna was het tijd voor party in Amsterdam (of, zoals Marieke zei, “Ammie”) met Marieke en Lisa! Het was een hele gezellige avond waarop ik ook nog dingen in Amsterdam heb gezien waarvan ik niet wist dat die er waren, haha!

Hoe was jullie week?

Share:

5 Comments

 1. 06/01/2014 / 8:31 am

  Leuk om te zien! De ei-muffins lijken me heerlijk :hearts:

 2. 06/01/2014 / 10:16 am

  NEE!!! Ik vind Twilight nog steeds romantisch and I LUFFFF Robert Pattinson, jezus. Ultimate crush (in die film iig haha).
  Leuke foto’s!

  • Soesja
   06/01/2014 / 10:42 am

   HAHAHA go Esmay, stand for what you believe in ^^

 3. 06/01/2014 / 11:59 pm

  Leuke foto’s, ik zie allemaal lekkere dingen voorbij komen, en die kat is grappig!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *