Love the style: Savannah Monroe van Hellcats

Op twitter las ik Josephine ongeveer een maand lang obsessief tweeten over Hellcats, een serie over cheerleaders. Ik was door haar enthousiasme best benieuwd geworden naar de serie, en tijdens een niks doe weekendje begon ik met kijken. I like it! Het is niet mijn #1 favoriet, maar het is gewoon erg leuk om naar te kijken. Wat me opviel was dat een van de karakters uit de serie, Savannah Monroe (Ashley Tisdale), head cheerleader met strenge ouders en katholiek, een hele leuke kledingstijl heeft! Ze draagt veel jurkjes met bloemenprint, precies wat ik wil deze zomer. Let’s take a closer look!

 

Ook al loopt ze het grootste deel van de serie rond in een cheerleader pakje, haar eigen stijl is heel erg leuk! Savannah draagt vooral jurkjes en rokjes, vaak met een bloemenprint. Je ziet wel dat naarmate de serie vordert en ze zelf wat losser wordt, haar kleding dat ook wordt. Ze draagt dan vaker broeken, wat ze ook prima kan hebben, maar wat ik toch minder leuk vind. Ik ben sinds in mijn ‘rokjesangst’ overwonnen heb helemaal into de jurkjes en rokjes. Mijn kledingkast heeft wat dat betreft nog wel een update nodig, maar ik vind het wel helemaal leuk! Vooral het jurkje linksboven zou ik zo in m’n eigen kast willen hebben hangen. I like her style a lot!

15 Comments

 1. 30/05/2011 / 5:53 am

  Niet helemaal mijn stijl, maar dan nog vind ik ze wel heel leuk!

 2. 30/05/2011 / 6:44 am

  Viel me ook al op (ben gisteren ook begonnen met kijken door jouw tweets :))

 3. 30/05/2011 / 2:56 pm

  Het is zooo jammer dat Hellcats stopt! *lichtelijke addict hier* Het jurkje rechtsonder vind ik super leuk :hearts:

 4. Michelle
  30/05/2011 / 3:34 pm

  Wow, zij lijkt echt op Ashley Tisdale :wow:

 5. Michelle
  30/05/2011 / 3:35 pm

  Oh oeps, dat is ze. Ik las alleen maar dat ze Savannah heette, dus ik dacht al ”huh”? Hahaha, dom! Maar heel erg leuk vind ik het

 6. 30/05/2011 / 3:57 pm

  Ik kijk het niet maar dat wil ik na dit artikel wel, hihi. :) Ze heeft inderdaad een leuk stijl, ik hou ook van bloemjurkjes deze zomer <3 ! x

 7. 30/05/2011 / 5:27 pm

  HOERA voor rokjes en jurkjes! Niet je nummer 1 serie? Oké je bent op de helft, hmm. Het is mijn nummer 3 serie want op 1 staat tvd en op 2 staat pll en op 3 hellcats dus en op 4 glee en daarna weet ik het niet meer dus ik vind die wss niet zo leuk. Ik vind haar stijl ook leuk, die van Marti vind ik wel gaaf bij haar passen, maar niet echt iets voor mij haha xd

 8. 30/05/2011 / 8:20 pm

  Een leuke stijl heeft ze zeker! Die jurkjes zijn echt leuk :)

 9. jamie
  01/06/2011 / 2:39 pm

  Waar kan je Hellcats kijken?

 10. 05/06/2011 / 10:28 am

  IK vind dat Ashley een hele leuke rol heeft in de serie maar haar kledingsmaak trekt mij niet speciaal aan.

  x Martine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *