Testpanel: 1001 Extensions

Mijn haren. Ik zeg vaak dat ik er enorm blij mee ben, maar de waarheid is dat ik me er vaak genoeg rot aan erger. Echte krullen zoals die van Jikkie heb ik niet, maar het zijn ook niet echt golven. Het pluist vaak en strakke kapsels zijn onmogelijk, tenzij ik er eerst een stijltang aan toepas. De kapper knipt het nooit goed. En: ook al lijkt mijn haar vrij dik, wanneer ik het in een knotje doe blijft er bijna niks van over en lijkt m’n haar opeens erg dun!

1001 Extensions 001

Ik doe eigenlijk nooit wat met m’n haar, op wassen en borstelen na dan, maar toen ik een aanbod kreeg om een paar haarextensions van 1001 Extensions te reviewen, leek me dat een leuke kans! Ik koos voor extensions in de vorm van clips, golvend, 50 cm, en in de kleur kastanja. Clip extensions zijn lekker makkelijk omdat je ze voor bijvoorbeeld een feestje in kan doen, ze er ook gewoon weer uit kan halen en ze meerdere malen kan gebruiken. Golvend haar sprak voor zich. De extensions zijn van echt haar gemaakt, en daardoor zou ik ze ook nog kunnen stijlen mocht ik dat willen. En na een beetje zoeken leek de kleur kastanja mij de beste voor mijn haarkleur! Let’s put them to the test.

Ik heb de extensions een beetje bijgeknipt, omdat er anders erg rare pieken onder mijn haar uit staken. Soms worden extensions ook gebruikt om het haar te verlengen, maar daar had ik er toch echt niet genoeg voor en het ging er erg raar uit zien. Mijn extensions waren dan ook voornamelijk om mijn haar voller te maken!

1001 Extensions 002

1001 Extensions 003

Links is mijn normale haar, rechts is met één pakje (zeven haarstukjes) extensions in.

De kleur is een goede fit en de extensions zijn erg makkelijk in te doen. Wel had ik naar mijn idee te weinig ruimte op mijn hoofd voor al die clipjes: ik ontving twee pakjes, maar kon één pakje met zeven haarstukjes (wat ik draag op de foto’s) al nauwelijks verbergen onder het haar wat ik heb. Het tweede pakje heb ik dan ook niet gebruikt. Verder voelen de extensions fijn en zijn ze na het doorborstelen ook niet meer zo perfect glad en krullend, waardoor ze mooi op gaan in mijn eigen haar.

Maar ben ik nou écht heel tevreden over het resultaat? Mwoah. Op de foto lijkt mijn haar wel iets voller, maar ik vind het niet echt denderend. Zoals mijn moeder, die de foto’s ook maakte, al zei: als je de foto’s naast elkaar houdt zie je wel verschil, maar als je binnen zou komen zou ik niet denken “Wow! Soesja heeft opeens veel meer haar!”. Ik voel de extensions daarentegen wel redelijk erg zitten en ook is mijn hoofd naar mijn idee een stukje zwaarder. Ik vind het dan ook teveel gedoe om op een normale dag extensions te dragen. Daarnaast zou ik ook te bang zijn dat de aanhechtingen te zien waren. Maar wellicht dat ik ze met wat meer oefening wel eens kan gebruiken voor een feestkapsel! :)

Het pakje extensions dat ik ontving kost €54,90 bij 1001 Extensions. Ik vind dit zelf vrij duur voor het effect dat het geeft aan mijn haar, maar als je echt dun haar hebt zou het wel iets moois op kunnen leveren!

10 Comments

 1. 14/01/2014 / 10:40 am

  Wauw, het matcht wel heel mooi met je eigen har!
  Maar inderdaad, net wat jij zegt; het heeft geen power wauw effect!

 2. 14/01/2014 / 12:37 pm

  Mwah, wel een goede match met je haar, maar ik zie toch niet denderend verschil om ze zelf te gaan proberen (dat lijkt me sowieso geen goed idee, ik wil niet weten hoe dat eruit ziet, maar je snaptttt)

  • Soesja
   14/01/2014 / 2:59 pm

   Haha ik wil WEL zien hoe dat er uit ziet! Marjolein met lang haar! Please test ze :D

 3. 14/01/2014 / 2:22 pm

  Lijkt me leuk om eens uitgeprobeerd te hebben, maar het ligt er denk ik maar net aan of je er wat aan hebt! Je haar is sowieso al mooi dus je hebt helemaal geen extensions nodig jij (H)

 4. 14/01/2014 / 4:17 pm

  Wauw het geeft echt een voller effect, staat je goed!

 5. 14/01/2014 / 7:45 pm

  Ik wil eigenlijk al heel lang klipextensions, maar vond het steeds te duur.
  Deze prijs vind ik zeker oke! Waarschijnlijk moet ik ongeveer dezelfde kleur en structuur als jij hebt, dus dit artikel komt echt precies goed uit :) Thnx!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *