Monthly Favourites – Januari

Monthly Favourites Kop
Een nieuw jaar, en bij deze ook een nieuw soort artikel op livelovelaugh.tk! Ik ga namelijk aan het begin van elke maand mijn Montly Favourites van de vorige maand behandelen – mijn favoriete producten van de maand er voor dus! Ik vind dit op andere blogs altijd erg leuk om te zien, dus bij deze. Laten we beginnen!

Monthly Favourites Januari 001

Allereerst, de make up! Linksboven zie je de Brow Kit van GOSH. Deze zat in mijn Ambassador welkomstpakket en alhoewel ik nooit veel met mijn wenkbrauwen doe (behalve epileren dan), ben ik van deze helemaal fan! Review volgt nog.

Daaronder zie je een nagellak van MAC, namelijk de kleur Soirée uit de Cham-Pale collectie. Love! Deze heb ik gekocht op de meet, en Lisan en April hebben hem ook. Hij is geweldig, ik heb hem echt twee weken op gehad en ga er zometeen denk ik weer mijn nagels mee lakken. Liefde!

In het midden ligt de Bourjois Healthy Mix foundation. Dit is de eerste vloeibare foundation die ik gebruik in mijn leven, en ik vind hem superfijn! De dekking is heel goed en hij geeft je een mooie healthy glow. Ook de geur is lekker fris en fruitig!

Rechtsboven zie je een blush van MAC in Peach Twist. Ook deze kocht ik op de meet, en alhoewel de kleur een beetje te oranje voor mij is (hoe kreeg die MUA het voor mekaar om hem zo licht aan te brengen?!) vind ik hem toch heel erg fijn, en in de zomer is hij vast supermooi! Ik wil ook nog een roze!

En als laatste zie je rechtsonder de Born Lippy lipbalm van the Body Shop in de geur/kleur/smaak (?!) Strawberry. Hij ruikt heerlijk, smeert heerlijk, smaakt zelfs heerlijk, ik ben fan! Deze kocht ik in een pakket met vijf andere Born Lippy lipbalms, maar deze vind ik het allerlekkerst.

Monthly Favourites Januari 002

En dan de verzorgingsproducten! Links zie je de Shea Cashmere shampoo van Gliss Kur. Ik gebruikte eerst altijd Andrélon of Nivea, maar toen dat niks deed voor mijn haar droeg ik mijn moeder op deze te kopen. En hij is geweldig! Maakt mijn haar zacht, glanzend en minder pluizig. Love!

Dan ligt bovenaan de kalmerende tonic van Garnier Essentials. Zonder twijfel de fijnste tonic die ik ooit heb gebruikt! Ruikt lekker zoet maar voelt fris aan op je huid, en laat mijn de laatste tijd nogal gevoelige huid er toch nog een soort van gezond uit zien. Sowieso is de hele Garnier Essentials lijn fijn, maar deze is een aanrader!

Onder zie je een bodybutter van the Body Shop, in de Almond variant. Deze kocht ik in de sale en hij was dus flink afgeprijst, wat hem nog ietsje fijner maakt! Hij ruikt lekker fris, niet te overheersend en de substantie is heerlijk romig. Ik heb veel bodybutters in mijn bezit gehad, maar dit is een van de allerfijnste!

En dan als laatste de Double Effect deodorant van Nivea. Eigenlijk is dit gewoon een all time favourite, maar omdat ik deze maand een nieuwe flacon kocht (alweer mijn vierde. Of vijfde. Ik raak de tel kwijt.) vond ik dat hij toch een aandeel in dit artikel verdiende! Hij ruikt lekker fris maar niet te aanwezig en zorgt er voor dat ik de hele dag zweetgeurvrij blijf!

En dat waren ze, mijn monthly favourites van januari. Over sommige is al een review verschenen, en over velen zullen die zeker nog komen! Wat zijn jullie monthly favourites?

2 Comments

  1. 06/03/2011 / 11:00 am

    Dat lakje, nog steeds zo’n spijt :'( . En die foundation van Bourjois wil ik ook nog steeds.

  2. 06/03/2011 / 1:00 pm

    Ik heb de Healthy mix ook en ik vind het ook een erg fijne foundation! Ik vind de glans die hij geeft zo mooi :D Helaas is de kleur iets te donker voor me in de winter… Ik wil zomer! D: Ik heb de Double Effect deodorant ook al een hele tijd en ik vind het een super fijne deodorant. Ik vind de geur ook heel lekker, subtiel en vrouwelijk ^^

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *