Ben jij een #lefhebber?

Lefhebber

Ben jij een beetje een daredevil? Of ook wel: een #lefhebber? Ik wel hoor! Ik hou van achtbanen en de grootste kick in mijn leven tot nu toe was denk ik wel de Skydive-atractie in Walibi. Ik ben daar zelfs twee keer in geweest – love it. Het liefst ga ik zo snel mogelijk bungeejumpen en echt skydiven. Herken je je een beetje in deze beschrijving? Doe dan mee aan deze winactie! Bij First Choice kun je nu een pakket van €450 winnen met daarin onder andere een Fujifilm Instax Mini 8 Camera! Klinkt als de moeite waard, toch?

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

  • Koop een 4-pack First Choice cola in de supermarkt en ontvang daarbij de Cat Hat.
  • Zet deze op je hoofd en maak een selfie – daar zijn we ondertussen allemaal wel geoefend in!
  • Plaats deze op Instagram met #lefhebber er bij en maak kans.

Vandaag zal ik mijn eigen selfie plaatsen op Instagram, dus you better watch out! Meer informatie omtrent First Choice, de Cat Hat en deze actie kun je hier vinden.

Dit is een gesponsorde post. 

Share:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *