Tijd voor… Een nieuwe layout!

Ik had de afgelopen week heel wat problemen met mijn WordPress. Het begon allemaal woensdagochtend, toen m’n website opeens heel langzaam was en het soms helemaal niet deed. Ik ben echt een enorme digibeet. Dat zou je misschien niet denken, ik heb immers een blog, maar ik snapte er helemaal niks van. Ik heb namelijk lang niet zoveel bezoekers dat opeens mijn bandwith of wat dan ook vol zou zitten, dus ik wist niet wat ik er mee aan moest. Na heel wat heen en weer ge-e-mail met mijn host (het bleek dat een of andere spamaccount m’n site echt aan had zitten vallen) en nog meer problemen die zich voordeden en opgelost moesten worden, werkte vrijdagochtend eindelijk alles weer naar behoren.

Dat vond ik tijd voor een feestje! Ik wilde al een tijdje een nieuwe layout online zetten, en had in de vakantie ook al een heel begin gemaakt en foto’s geschoten met Lisa om te gebruiken. Maar toen kwam m’n Macbook, waarop ik geen Artisteer (mijn layout design programma) heb, en zonk de moed om met mijn oude Sony weer aan de slag te gaan me een beetje in de schoenen. Maar toen m’n site het weer helemaal goed deed vond ik het toch wel reden voor een feestje, en daarom pakte ik vrijdagavond toch maar m’n oude laptop er bij.

Nieuwe layout

Met dit resultaat! Het is nog niet helemaal zoals ik het wil, maar wel grotendeels. De veranderingen die ik nu nog wil doen kunnen niet via Artisteer en moet ik doen met de codes, dus dat gaat wel even wat tijd kosten en daar moet ik een keer goed voor gaan zitten. Ach, dit is al een hele goede eerste stap!

De veranderingen: voornamelijk de kleuren. Ik was al een tijd klaar met knalroze en eigenlijk sowieso met roze. Dit is dus de allereerste layout die ik ooit heb gehad zonder roze er in! Vanaf 2009, met Beautyfever, tot Live Love Laugh naar Dashing Days, ik heb altijd roze in mijn layouts gehad. Lekker vernieuwend dus, deze! Ik koos voor grijs en wit tinten, gemixt met wat donkerblauw. Verder heb ik ook wat dingen verplaatst, zo staat de zijkolom nu links. Gewoon, een beetje upgespiced dus! En het geheel is gewoon veel rustiger en cleaner dan het eerst was. Ik ben er blij mee, ik hoop jullie ook!

Dus, tot zover mijn artikel voor vandaag. Ik heb de afgelopen dagen niks online gezet omdat mijn site het dus niet zo goed deed, dus ik heb mijn ideetjes voor de komende dagen bewaard :) En die nieuwe artikelen kunnen jullie vanaf morgen dus gaan lezen op Dashing Days in een nieuw jasje. Yay!

Wat vind jij van de nieuwe layout?

Share:

20 Comments

 1. Britt
  01/03/2014 / 8:02 am

  Wauw, super! Hij ziet er veel strakker en professioneler uit! En leuk zo die foto van jezelf :)

 2. 01/03/2014 / 9:24 am

  Ik vind ‘m heel erg leuk! Sowieso vind ik lay-outs zonder roze tof (zeg ik: die een nieuwe layout heeft met alweer roze, zucht..)!

 3. 01/03/2014 / 9:32 am

  Oh my, het ziet er echt super uit Soes! Ik vind de foto’s ook heel erg leuk :D

 4. 01/03/2014 / 10:27 am

  Liefieee, het is zo mooi geworden :D je site ziet er meteen een stukkie professioneler uit vind ik! heeeel cool. En zoals je al wist vind ik je header geweldig.

 5. Catharina
  01/03/2014 / 10:32 am

  Mooie en strakke lay-out!

 6. 01/03/2014 / 10:58 am

  Ik vind het heel erg mooi geworden. Ik volg je weblog al wat langer, vind het leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt. Het enige waar ik aan moet wennen is dat de zijkolom links staat.

  Zoals het nu is vind ik het mooier dan het eerst was. En zoals het eerst was vond ik al heel erg leuk, kun je nagaan….. :yes:

  • Soesja
   01/03/2014 / 11:28 am

   Heel leuk om te horen! :) Ik moet zelf ook wennen aan de kolom links, daar heb ik vooral voor gekozen omdat de foto op mijn header rechts gecentreerd was en ik ook een foto van mezelf in de kolom heb. Anders stond ik twee keer zo dicht bij elkaar, haha! :D

 7. 01/03/2014 / 11:15 am

  Ik vind ‘m leuk! Blauw is meer m’n ding dan roze, haha.

 8. 01/03/2014 / 11:39 am

  Wauw mooi hoor Soesja! Die foto in de header is ook prachtig :D I like!

 9. Iris
  01/03/2014 / 12:25 pm

  Het ziet er veel professioneler uit! Mooi gedaan, Soesja!

 10. 02/03/2014 / 10:12 am

  Ik vind het er nu ech beter uitzien. Inderdaad rustiger, maar ook professioneler! Goed gedaan!! :yes:

 11. 04/03/2014 / 12:35 pm

  Ja, dit is zeker heel tof geworden! Ik vond het hiervoor al mooi, maar dit staat ook super. Rustige tinten, mooie header & gewoon fantastisch gemaakt! Ik ben enthousiast, good job! :yay:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *