Recepten die ik wil proberen: heavenly bread, beautiful drinks & delicious sweets

Vroeger was make up echt mijn diehard passie. Daaromheen ben ik mijn blog begonnen en dat is ook een hele tijd het hoofdonderwerp van mijn artikelen geweest. Maar make up is niet meer zo héél belangrijk in mijn leven. Natuurlijk draag ik het nog wel, maar mijn stash is behoorlijk uitgedund en ik word er niet meer warm van. Of zoiets. Ik heb nu andere passies of liefdes: schrijven, reizen en … Eten. En dan niet me volvreten met fastfood (al is dat ook wel eens lekker soms hoor, haha!) maar echt mooie gerechten maken en er vervolgens volop van genieten. Ik sta bekend als “Soesja Lekkerbek” om een reden bij mij thuis ;)

Vandaag ga ik weer eens schrijven over deze laatste passie. Ik heb dit keer geen recept van mezelf voor jullie, maar heb een paar recepten opgezocht die ik nog wel eens zou willen maken. Ze komen eigenlijk allemaal van Tumblr! Ik heb de recepten opgedeeld in drie categorieën: heavenly bread, beautiful drinks en delicious sweets. Laten we beginnen!

Recepten wishlist 001

Er is brood, en er is brood. Je kan het bij de Albert Heijn halen en er kaas op knallen, maar er is zoveel meer geweldigs te doen met brood (en varianten daarop)! Wat dacht je van deze Grilled Chicken with Tomato Basil Bruschetta Pizza? Die kan waarschijnlijk zo door als avondeten. Wil je het wat minder heftig? Ga dan voor de Homemade Garlic Naan. Een heel geval apart is The Life-Changing Loaf of Bread. Dit is een brood zonder bloem en helemaal gevuld met noten en zaden. Ziet her er niet geweldig uit? Deze wil ik HEEL snel maken. Tot slot heb ik ook een gouwe ouwe opgenomen in dit lijstje, namelijk een California Club with Chipotle Mayo. Dat brood er zo watertandend lekker uit kan zien, he? :)

Recepten wishlist 002

Dan is het tijd voor drankjes! Ik zie dat deze selectie wel een beetje uit balans is, maar mijn god, ik moest de Ultimate Homemade Hot Chocolate gewoon opnemen in dit artikel. Vooral de witte ziet er echt fantastisch uit! Voor de rest koos ik wel voor frisse, zomerse drankje. Onder andere twee cocktails: de Malibu Sunset en de Strawberry Margarita. Vooral die eerste lijkt me heel erg lekker, ik hou namelijk wel van de kokosnoot smaak van Malibu! Tot slot gooide ik het nog even over de gezonde boeg met de Ripe Raspberry Smoothie. Deze smoothie afbeelding fascineert me echt al sinds ik hem voor het eerst zag. Hij ziet er echt perfect uit (kijk hoe lekker dik hij is!), en nu heb ik dus het recept gevonden! Hij lijkt me echt heerlijk.

Recepten wishlist 003

En aangezien ik nou eenmaal Soesja ben, moesten er ook taartjes en zoete dingen in dit artikel. Ik ben nou eenmaal zelf vooral van het bakken! Allereerst zie je de Milo Ice Cream Cake. Chocola en ijs zijn mijn twee guilty pleasures en die gecombineerd in één zijn een gevaarlijke maar waarschijnlijk wel goddelijke combinatie. Daarnaast wil ik echt al heel lang Red Velvet Cupcakes with Cream Cheese Frosting maken, omdat dat er nog leuker uit ziet dan Red Velvet Cake! De Blueberry Muffin and Buttermilk Pancakes Cake vond ik ook helemaal niet verkeerd klinken (pancakes en cake gecombineerd, omg!). Tot slot koos ik voor de Hot Fudge Chocolate Chip Cookie Dough Ice Cream Sandwich. Dit zijn mijn twee guilty pleasures zoals eerder genoemd met nog een derde er bij, namelijk fudge. Migado!

Ik hoop dat ik jullie met dit artikel wat inspiratie heb gegeven om de keuken in te duiken! Ik mezelf in ieder geval wel, haha. Het eerste wat ik hiervan wil maken zijn de Red Velvet Cupcakes, ik moet namelijk nog steeds mijn nieuwe muffin tin testen en deze lijken mij daar wel heel geschikt voor! Ook the Life-Changing Loaf of Bread staat hoog op het lijstje, maar die ingrediënten zijn wel allemaal vrij duur, dus dat laat nog even op zich wachten. Mocht je één van de recepten uit willen proberen, dan kun je op de links klikken om naar het recept te gaan! En als ik één van deze dingen binnenkort zelf gemaakt heb, zal daar vast wel een artikel over verschijnen,

Welk gerecht lijkt jou het lekkerst? Wat wil jij nog héél graag een keer maken?

8 Comments

 1. Britt
  12/03/2014 / 6:50 am

  OMG Soesja, nu krijg ik gelijk trek in sandwiches en red velvet cupcakes op deze vroege ochtend. Ziet er allemaal echt veel te lekker uit! En die coole Tomato chicken basil blabla pizza, wow die lijkt mij echt geweldig!

 2. 12/03/2014 / 6:51 am

  Dat knoflook naan brood lijkt me lekker! Net als alle desserts en drankjes trouwens, haha.

 3. Lisan Spiegelaar
  12/03/2014 / 9:06 am

  Omg!!! LEKKER :inlove:

 4. 12/03/2014 / 6:48 pm

  Ik krijg meteen honger als ik deze post zo lees !

 5. 12/03/2014 / 7:06 pm

  ow ik heb net gegeten dat ziet er lekker uit zeg (A)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *