IK BLOG VIJF JAAR (en twee dagen!)

Haha, er zijn idioten en er zijn IDIOTEN. Ik val duidelijk in die tweede categorie want… Ik ben mijn blog anniversary vergeten! Eergisteren blogde ik namelijk gewoon VIJF JAAR. En ik heb er geen seconde aan gedacht. Er was niet eens een artikel. Ik kan mezelf wel voor m’n kop slaan, want een maand geleden bedacht ik me nog dat ik allemaal winacties ging regelen en nu was ik het gewoon vergeten. Achja. Als nog, gefeliciteerd Dashing Days!!! :D (of zo)

 

Ik zou wel graag nog iets groots willen doen om te vieren, maar dat komt dan ná m’n tentamens (waar morgen een klein artikeltje over online komt). Voor nu wil ik jullie allemaal gewoon heel erg bedanken ♥♥♥ Blijf vooral Dashing Days bekijken en comments achterlaten, want daar haal ik zoveel energie uit. Of je nou al vijf jaar elke dag mijn site bezoekt of sinds een jaar een paar keer per maand kijkt, het maakt niet uit. Jullie zijn toppers!

Waar ik wel benieuwd naar ben: hoe lang volgen jullie mijn site al? Sinds Beautyfever? Sinds Live Love Laugh? Of sinds Dashing Days, mijn eigen domein? Laat het me weten, vind ik leuk! Kus, Soesja!

Share:

16 Comments

 1. 20/03/2014 / 8:52 pm

  Gefeliciteeeerd! 5 jaar, superlang! Ik volg je sinds Live Love Laugh, een paar maanden voordat je naar Dashing Days verhuisde. Superleuk dat het alweer zo lang geleden is :)

 2. Rowan
  20/03/2014 / 9:42 pm

  Gefeliciteerd! Ik volg je al sinds LLL :)

 3. Michèle
  20/03/2014 / 11:24 pm

  Ik volg je sinds LLL, super leuke blogposts heb je altijd!!!

 4. 21/03/2014 / 8:02 am

  Gefeliciteerd topper! Ik volg je sinds iets voor onze eerste meeting, want toen kwam ik erachter dat ik je blog helemaal niet volgde, terwijl ik je wel op Twitter volgde. Looove jouw blog meid. Blijf zo doorgaan!!!

 5. 21/03/2014 / 10:14 am

  Nog gefeliciteerd twin! Ik volg je geloof ik sinds Dashing Days (of zelfs sinds LLL) en ik volg je ook nu nog met heel veel plezier. Je bent een toppert en ga zo door hoor :D

 6. 21/03/2014 / 3:54 pm

  Vijf jaar is een lange tijd, woeh! Echt heel goed! Haha en je blog verjaardag vergeten? Overkomt iedereen wel eens, I think. Is mij ook dit jaar overkomen haha. Maar wat leuk dat je er toch nog een bericht over plaatst, want vijf jaar is een lange tijd. Ik nam eerder af en toe een kijkje op Live Laugh Love, daarna op Dashing Days, maar begon door de meeting je toch wel meer te volgen. Je blog is leuk! Lekker zo doorgaan én op naar jaartje zes! :)

 7. 21/03/2014 / 7:47 pm

  Ik volg je al sinds de post op Live Love Laugh over het gesprek aan de eettafel dat jullie naar New York zouden gaan. Typisch dat ik dat nog weet, haha. Maar in elk geval best lang dus! Gefeliciteerd met je blogverjaardag :)

  • Soesja
   21/03/2014 / 8:17 pm

   Zo, dat is inderdaad al een tijdje geleden! 2010 geloof ik. Superleuk om te horen! :D

 8. 21/03/2014 / 8:38 pm

  Al minimaal 2,5 jaar, maar misschien al wel langer! Nog gefeliciteerd trouwens!

 9. Frances
  21/03/2014 / 10:02 pm

  Happy blog birthday! Ik volgde Live Love Laugh ookal, ik weet niet hoe lang je dit domein al hebt(?) maar dat is volgens mij al meer dan één of twee jaar toch? Ik vind je blog nog steeds heel erg leuk! Op naar de 10 :D

  ps: hoe gaat het met je reading challenge? :) Ik zit nu op de 21/50 :)

  • Soesja
   21/03/2014 / 10:41 pm

   Wel langer zelfs: 3 jaar alweer! En dat schiet al meer op dan de mijne, ik zit op een tegenvallende 3/25. Maar ben de laatste tijd wel weer meer aan het lezen!

 10. Debora
  21/03/2014 / 11:15 pm

  Gefeliciteerd!! Ik volg je sinds het ‘einde’ van Beautyfever :)

 11. 24/03/2014 / 9:44 pm

  Aaah 5 jaar holy crap! Gefeliciteeerd :D (loop een beetje achter met Bloglovin’ haha)… ik volg je sinds je project 365 haha!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *