Advertorial: Lactacyd als festival essential

Ik hou heel erg van festivals: vorig jaar was ik op Rock Werchter te vinden en dit jaar deed ik een dagje Pinkpop. Ik ben echter nog nooit een heel weekend op een festival te vinden geweest, maar telkens slechts één dagje. Toch staat een heel festivalweekend nog wel op mijn ‘wishlist’. Echter vergt zo’n heel weekend op een festival wel een hoop meer voorbereiding dan mijn dagtripjes. Ga je koken of koop je dure snacks op het terrein? Hoe ga je het in zo’n warme kleine tent overleven? En misschien wel de belangrijkste: hoe is de hygiëne? Hoe doe je het met lange rijen voor de douches en smerige toiletten? Pakken voor een festival is wel even wat anders dan pakken voor een normale vakantie. Lactacyd komt nu met een nieuwe verfrissende lijn waarin de verfrissende intiem tissues zitten. Een festival essential!

Lactacyd 001

De verfrissende lijn van Lactacyd is vooral voor jonge meiden en dames, tot 25 jaar. De lijn bevat een verfrissende wasgel, die je lekker thuis onder de douche kan gebruiken. Maar ook bevat het dus de Verfrissende Intiem Tissues. Heel handig voor on the go, op reis, tijdens uitgaan of op een festival!

Lactacyd is een merk voor intiemverzorging met verschillende lijnen. Zo is er de eerder genoemde verfrissende lijn voor jonge meiden, maar bestaan er ook speciale lijnen voor de gevoelige huid of die antibacterieel zijn. Alle lijnen zijn zeepvrij, respecteren de natuurlijke pH-waarde van het lichaam en bevatten melkzuur. Dit beschermt je intieme zone en helpt de natuurlijke balans te herstellen en te behouden. Wist je namelijk dat je intieme zone niet zelfreinigend is? Ook alleen water is vaak niet voldoende, maar de juiste hygiëne, bijvoorbeeld met de producten van Lactacyd, kan klachten helpen voorkomen.

Lactacyd 002

Wanneer ik volgende zomer misschien wel een heel weekend op een festivalterrein ga kamperen, zal ik zeker de verfrissende tissues in m’n toilettas stoppen. Je ziet ze op bovenstaande foto: de pakketjes zijn klein, onopvallend en nemen nauwelijks ruimte in. De wasgel laat ik in de douche staan voor thuis! Lactacyd is te verkoop bij de drogist.

Share:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *