A whole life of profile pictures!

Vandaag zag ik een artikel bij Josephine met allemaal hyves profielfoto’s. Dit vond ik zo’n leuk idee dat ik besloot om Josephine lekker na te doen en jullie ook al mijn profielfoto’s sinds zomer 2007 te delen! Hope you don’t mind, honey!

Ik ben nooit heel erg geweest van het foto’s van mezelf maken, dus de meeste foto’s die jullie hier zien zijn of van de vakantie, of met vriendinnen, of foto’s waar ik mezelf uitgesneden heb. Uitzonderingen zijn er, maar niet veel! De eerste foto’s zijn alleen voor hyves, maar aan het einde zullen er ook een paar komen die ik gebruikt heb voor twitter en de laatsten zijn alleen voor facebook aangezien ik hyves heb gedumpt. Anyway, enjoy!

Hyves profielfoto 1

Augustus 2007
Dit was op vakantie in Amerika, op Alcatraz, een eiland bij San Fransisco. Ik droeg mijn haar in een staart, maar het was zo kort (is op volgende foto’s goed te zien) dat de helft er uit viel. En het lijkt alsof ik geen tanden had door m’n beugel. Zeker nice.

Hyves profielfoto 2
September 2007
Nog een keer een foto van mijn vakantie in Amerika, deze is gemaakt in Las Vegas. Het jurkje was echt te barbie-achtig en de zonnebril te lelijk en de foto te fout zie ik nu, maar toen vond ik deze foto zooo cool haha.

Hyves profielfoto 3
Oktober 2007
We blijven in de Amerika sfeer… Dit vind ik nog steeds een hele leuke vakantie foto! Je ziet hier wel hoe kort mijn haar was haha. Dit was voor de pier in Los Angeles … OMG, I want to go baaack!

Hyves profielfoto 4
November 2007
Mijn oude computer had niet zo’n geweldige scherm helderheid waardoor dit een hele misterieuze schaduwfoto leek, maar nu zie ik pas dat m’n haar in m’n ogen waaide. Dit was in Death Valley, het warmste gebied op de wereld. Wooow. Ik was wel lekker bruin hier, wat ik dus nooit meer word helaas.

Hyves profielfoto 5
December 2007
Eigenlijk dezelfde foto als die hier voor, maar ik ontdekte photofiltre opnieuw en bewerkte hem als wannabe Andy Warhol foto. Tsja, nee, dit vind ik niet zo’n succes, maar toen vond ik hem vet leuk!

Hyves profielfoto 6

Juni 2008
Een heel gat qua profielfoto’s hiertussen, maar ik had geen nieuwe foto’s meer en maakte ze ook nooit. Tot hier, ik ging samen met Margot een fotoshoot doen en dit vond ik wel een leuke foto. Uhm. Juist.

Hyves profielfoto 7
Juli 2008
Ik was naar Londen geweest, en dit vond ik wel een mooie foto van mezelf aan de Queen Elizabeth Memorial Fountain. M’n haar was nog steeds extreem kort en ik had nog steeds geen tanden. En dat hemdje over dat shirt met lange mouwen, hoe fout! Verder zou ik wel willen dat ik die broek nog pastte, haha!

Hyves profielfoto 8

Augustus 2008
Samen met Margot hat ik shuttershades gekocht en daar gingen we foto’s mee maken en op deze manier bewerken.  Echt een dieptepunt qua foto’s, te erg, maar ik had wel mooie, bruine, dunne benen haha!

Hyves profielfoto 9
September 2008
We waren op vakantie in Marokko en daarna gingen we nog een weekje aan het strand liggen in Spanje, waar deze foto gemaakt is. Deze vind ik nog steeds heel erg leuk eigenlijk! Lekker zomers, mooie herinnering. Fun fact: ik ga deze zomervakantie naar deze zelfde plek aan het strand!

Hyves profielfoto 10
December 2008
Ik begon met foto’s maken met vriendinnen, deze is gemaakt tijdens sinterklaas op school. Je ziet Kelly, Ilse en mij! Ik wisselde toen ongeveer elke week van profielfoto, dus ik zal alleen de leukste laten zien vanaf nu.

Hyves profielfoto 11

Februari 2009
Dit vind ik nog steeds echt een hele leuke foto! Ik ging samen met Ilse winkelen, het was heel gezellig en toen hebben we deze creatieve foto gemaakt in de H&M met twee vesten haha! Ik deed toen trouwens op iedere foto een peace teken. Ooh, en ik wil die mobiel terug, die was zo fijn! Mijn beugel was er hier trouwens net een week uit.

Hyves profielfoto 12
Maart 2009
Samen met Meagan moesten we heel lang op Marleen wachten, en het was toevallig de eerste dag van het jaar dat we buiten fietsten zonder jas, mijn zusjes verjaardag. We gingen heel veel foto’s maken, en dit werd mijn profielfoto! We hebben er trouwens een traditie van gemaakt en maken nu ieder jaar op die dag foto’s en fietsen voor het eerst zonder jas, haha!

Hyves profielfoto 13

Mei 2009
Ik ging naar Parijs toe, dus er moest weer een vakantiefoto gebruikt worden! Ik vind deze niet heel bijzonder, behalve de pijpenkrul in mijn haar links. Pretty! Ik kijk verder wel een beetje sloompjes.

Hyves profielfoto 14

Juni 2009
We waren naar Schiermonnikoog geweest op werkweek met school, en dit was tijdens het voetballen, vandaar het lintje. Ik had Charlie hier vanaf geknipt, en ik vond toen dat ik hier echt vet leuk op stond haha. Nou valt  dat wel weer mee, maar het licht hier vind ik wel mooi!

Hyves profielfoto 15
Juli 2009
Ik had in een moment van verveling foto’s van mezelf gemaakt, en toen Margot dat zag dwong ze me ze naar haar te sturen. Zij ging ze bewerken, had ingebroken op mijn hyves en toen had ik deze profielfoto! Ik wist niet heel goed wat ik er van moest vinden, zo’n foto die ik zelf had gemaakt, maar ik vind hem nu wel leuk. Check trouwens de blauwe nagellak, haha wow!

Hyves profielfoto 16
Augustus 2009
Jikkie had WK dansen in Slovenië gehad en daarna gingen we met het hele gezin nog een midweekje naar Venetië. Dit vind ik nu nog steeds een leuke foto van mezelf, ik krijg er zo’n zomergevoel van! Dit was het laatste jaar in mijn leven dat ik bruin was. Too bad.

Hyves profielfoto 17
December 2009
Hier zat weer echt een profielfoto gat, ik heb die vorige ook superlang gehad! Hier kwam Kelly voor een weekje terug uit Noorwegen en hebben we haar opgehaald bij Schiphol. Hij is wel een beetje bewogen, maar het was toen een supergezellige dag dus ik vind deze foto als nog leuk :)

Hyves profielfoto 18
Maart 2010
Ik had een nieuwe mobiel, dus maakte ik tijdens de les constant foto’s. Eigenlijk stond Ilse hier ook op, maar die heb ik er vanaf geknipt haha. M’n haar lijkt aan de bovenkant trouwens echt blond maar ik had het niet geverfd of zo, het is gewoon het licht!

Hyves profielfoto 19
April 2010
Dit was op m’n verjaardag, en bij nader inzien vind ik deze foto niet heel mooi maar toen wel haha! Laurie stond er eigenlijk ook op, maar ze had me gedwongen haar er vanaf te knippen.

Hyves profielfoto 20
Augusuts 2010
Dit is op vakantie in Duitsland, en ik heb hetzelfde shirtje aan als op vakantie in Venetië haha, hoe toevallig! Dit was best wel een leuke foto, maar bij nader inzien vind ik het niet zo heel mooi bewerkt. Het origineel, waar m’n zusje ook op staat, is leuker!

Hyves profielfoto 21

Oktober 2009
Ik had mijn spiegelreflex gekocht, en daar moest ik natuurlijk een foto mee hebben! Dit kiekje maakte ik heel snel in de badkamerspiegel en daarna kwam ik er achter dat de flitser nog uit stak, haha. Check trouwens m’n Pink Ribbon nails!

Hyves profielfoto 22
November 2010
Ik was naar New York geweest en wilde daar perse een foto van als profielfoto, maar kon niet echt een leuke vinden, dus deed ik maar deze op the steps of the met haha! Ik kijk lekker sloom want ik had een enorme jetlag, maar het feit dat ik op the steps of the met zit is wel leuk.

Hyves profielfoto 23
Januari 2011
En dan zijn we bij mijn huidige profielfoto! Tevens ook een van de leuksten, vind ik dan. Mijn haar zit zo goed hier!

En dat was het dan, mijn leven van profielfoto’s. Als jullie nog foto’s van toen ik nog kleiner was willen zien moeten jullie het maar zeggen, I would like to show you! Ik ben ook nog van plan een artikel met alle brillen sinds m’n vierde te schrijven, leuk of niet?

5 Comments

  1. 06/03/2011 / 9:21 am

    Leuk om te zien! Ik weet ook nog wel dat ik me foto’s zo bewerkte dat 1 dingentje maar in kleur was enzo. Haha

  2. 06/03/2011 / 11:01 am

    Dit is echt zo leuk om te zien, aangezien ik op livelovelaugh een te lange comment plaatste, weet je al wat ik ga zeggen dus dit is mijn comment: LEUK

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *