Tag: 25 Super Random Questions

Ik hou van tags, ook al probeer ik ze wel een beetje te beperken. Sommige zijn gewoon te leuk, vooral de persoonlijke! Ik vind het altijd leuk om meer over andere bloggers uit te vinden door middel van tags, dus hopelijk is dit bij jullie ook het geval. Door Lisa werd ik getagd met de “25 Super Random Questions Tag”. In deze tag moet je een question generator 25 vragen voor je laten genereren en die beantwoorden. Ik heb geprobeerd de vragen in zo goed mogelijk Nederlands te vertalen. Let’s go!

 

1. Doe je aan sport?
Ik loop hard, al moet ik toegeven dat ik dat al minstens een maand niet heb gedaan. Slecht! Slecht! Slecht! Maar aan de andere kant, komt ook wel weer.

2. Zou je liever arm of lelijk willen zijn?
Ah, dit vind ik echt een rotvraag, haha. Maar ik zou dan denk ik liever arm willen zijn, omdat je daar naar mijn idee toch nog meer aan kan veranderen dan aan lelijk zijn.

3. Wat was je eerste baantje?
Krantenbezorger. So much fun!

4. Zou je liever een arm of een been kwijtraken?
Ook dit vind ik een lastige vraag, maar ik ga dan toch voor een been. Hallo, met een arm minder zou ik problemen krijgen m’n aantekeningen bij te houden met college’s en ik zou ongeveer niet meer kunnen bloggen. Daarnaast is een arm minder veel slechter te verbergen dan een been minder. En met een prothese kun je best nog een beetje sporten toch? Dus ja, haal dan m’n been er maar af.

5. Als je drie wensen zou mogen doen, wat zou je dan wensen?
Ik zou wensen voor een baan waar ik superveel energie uit haal en waar ik écht gelukkig van word (wat dat is, ik heb geen idee), een lieve (en knappe, oké, oké) man en de mooiste reizen van de wereld. Dat klinkt voor mij echt als het perfecte leven.

 

6. Wat wilde je vroeg worden “als je later groot was”?
Ik wilde eerlijk gezegd nooit iets bijster origineels worden, dus een erg interessant antwoord wordt dit niet. Beroepen die ik me kan herinneren zijn juf en schrijver. Ooh, en binnenhuisarchitect, ik weet eigenlijk niet waarom, maar dat leek me echt cool.

7. Shop je liever online of in echte winkels?
In echte winkels! Online shoppen is ook leuk en daar ga ik zeker niet mee stoppen, maar echte winkels hebben naast leuke kleding vaak ook gewoon een goede en gezellige sfeer (vooral kleine boetiekjes in bijvoorbeeld de Negen Straatjes dan). En daar hou ik heel erg van! Sommige dingen, zoals bikini’s, koop ik echter wel veel liever online.

8. Als je één superkracht mag kiezen, wat zou dit dan zijn?
Ik zou mezelf wel willen kunnen transporteren. Iedere ochtend in één seconde naar Den Haag voor m’n studie. Een weekendje hoppatee naar New York. Een weekje aan het zwembad liggen in Bali. En dat alles zonder uren in de trein / het vliegtuig te zitten. Is dat een superkracht? Ik heb geen idee, maar ik wil het.

9. Wat was je minst favoriete schoolvak?
Zonder twijfel gym. Ik had zó’n bloedhekel aan dat vak. Ik kan best goed sporten, maar gewoon niet wanneer er een bal in het spel is. Vooral basketbal vond ik echt verschrikkelijk.

10. Als je iedere celeb zou mogen zijn, wie zou je dan kiezen?
Ooh, dit is echt een leuke vraag! En een moeilijke, haha. Ik zou denk ik Leighton Meester willen zijn. Naast dat zij enorm knap is, heeft ze een van de meest geweldige rollen op televisie gespeeld (Blair Waldorf), mocht ze daarbij zoenen met Chace Crawford én Ed Westwick, heeft ze een geweldig gevoel voor stijl, kan ze ook nog eens zingen en is ze nu getrouwd met Adam Brody. Ik zou daar allemaal totaal geen problemen mee hebben, haha!

 

11. Wat is je favoriete snoep?
Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n snoeper, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor dropduo’s. Van die snoepjes die half drop en half winegum zijn. Yum!

12. Wat heb je gisteravond gegeten?
M’n vader had pasta met ansjovis, olijven, broccoli en pijnboompitten gemaakt. Ik vond het niet lekker klinken toen ik het recept zag, maar uiteindelijk smaakte het best wel goed!

13. Als je vast zou zitten op een onbewoond eiland, wat zou je dan bij je willen hebben?
Een mobiele telefoon zodat ik iemand kan bellen die me komt redden? Of anders mijn familie, m’n laptop, een bikini en een goed boek. Dan wil ik er ook best blijven, haha!

14. Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
Heel lang geleden koos ik met m’n ouders de film “I’ve Heard the Mermaids Singing” uit om te gaan kijken. Wauw. Dat was echt de allerslechtste film ooit. Ik weet niet eens meer waar het over ging, maar ik heb echt dubbel gelegen om hoe raar en slecht het was. De film die ik dit jaar bij History of North America keek, My Son John, is overigens een goede tweede.

15. Wat voor drinken bestel je meestal bij je eten?
Ik hou best van een drankje maar vind alcohol bij het eten eerlijk gezegd echt niet lekker, en wijn al helemaal niet. Daarom ga ik meestal gewoon voor water, en anders Ice Tea of Cola.

 

16. Wat is er raar aan jou?
“I’m a paradox. I want to be happy, but I think of things that make me sad. I’m lazy, yet I’m ambitious. I don’t like myself, but I also love who I am. I say I don’t care, but I really do. I crave attention, but reject it when it comes my way. I’m a conflicted contradiction. If I can’t figure myself out, there’s no way anyone else has.” Deze quote heb ik ooit gereblogd op Tumblr, en ik vond hem wel van toepassing op mezelf én deze vraag.

17. Wat eet je meestal als ontbijt?
Dit gaat een beetje in fases. Meestal eet ik in de zomer iets van yoghurt met cruesli, maar in de winter vind ik het daar te koud voor en kies ik meestal voor een broodje met schuddebuikjes.

18. Hoeveel paar schoenen heb je?
Haha, behoorlijk veel! Ik heb denk ik zo’n acht paar schoenen dat ik regelmatig draag en minstens vijftien paar dat in m’n kast ligt. Best erg eigenlijk, als ik er zo over na denk. Maar ach, moet kunnen.

19. Welke films heb je het vaakst gezien?
Ik heb Twilight echt belachelijk vaak gezien, maar wel al een hele tijd niet. Films die ik heel vaak heb gezien en nog steeds leuk vind om te kijken zijn Titanic, Remember Me, The Great Gatsby, The Perks Of Being A Wallflower… En ga zo maar door, haha!

20. Als je nog maar 24 uur te leven had, wat zou je dan doen?
Ah, dit vind ik zó’n rotvraag ook! Ik denk dat ik niet heel veel bijzonders zou doen eigenlijk, en het gewoon door zou brengen met m’n familie en vrienden. Ik kan wel naar New York gaan vliegen, maar dat is ook weer tijdverspilling.

 

21. Wat doe je als laatst voor je gaat slapen?
Lezen en m’n wekker (Sleepcycle op de iPhone) instellen.

22. Zou je het liefst de beste speler in een slecht team, of de slechtste speler in een geweldig team zijn?
Ooh god. Ik heb werkelijk waar geen idee. Nou ben ik sowieso niet echt iemand voor teamsporten (al is het alleen maar omdat er meestal ballen bij komen kijken), haha, maar ik zou dan toch kiezen voor de beste speler in een slecht team. Is denk ik minder frusterend / vernederend. Zie je, dit antwoord alleen al laat zien dat ik meer met mezelf voor heb dan met een team, haha.

23. Op welke prestatie ben je het meest trots?
Dit vind ik geen moeilijke, het halen van m’n P in één jaar met een 8,4 gemiddeld. Bam.

24. Heb je vakanties in het vooruitzicht?
Op het moment dat jullie dit lezen ben ik in Londen maar op het moment dat ik dit schrijf is dat nog een vooruitzicht. En daarna ga ik nog naar Parijs! Yeah.

25. Recycle je?
Uhm, om heel eerlijk te zijn niet, haha! Maar ik scheid wel m’n afval grotendeels en doe m’n kleding altijd in zo’n zak die dan naar Afrika gaat.

Zo, dit is een flink stuk tekst geworden, haha! Ik ga niemand in het bijzonder taggen, maar bij de reacties mogen jullie wel allemaal deze random vraag uit de generator beantwoorden:

Wat is het grootste dat je ooit hebt gewonnen?

5 Comments

 1. 22/08/2014 / 8:16 am

  Gym was inderdaad echt het meest deprimerende vak ever… Die quote is cool, haha.

 2. 22/08/2014 / 8:55 am

  Het grootste dat ik ooit heb gewonnen.. Waarschijnlijk de tickets voor de Eclipse première in Antwerpen waar toen alle hoofdpersonen bij zouden komen. Helaas was het midden in mijn proefwerkweek en kon ik er niet bij zijn, meh, wat baalde ik toen. Ook heb ik ooit een high tea bij het Amstel hotel gewonnen, erg gaaf! Eigenlijk win ik best vaak iets..

  • Soesja
   22/08/2014 / 10:07 pm

   Oooh, ik kan me voorstellen dan je daarvan baalde!!

 3. 22/08/2014 / 12:09 pm

  Die quote!! Dat ben ik ook zo ongeveer, haha. En ik vind het nog steeds zo knap van je P, well done :)

 4. 22/08/2014 / 2:19 pm

  Het grootste dat ik ooit heb gewonnen…. ik denk kaartjes voor de musical legally blonde.
  Ik hoop vandaag nog kaartjes te scoren voor The Script in the QUBE

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *