Tip Tussendoor: Marc Jacobs Tweet Store

Ik doe dit artikel even ‘s ochtends, omdat de Tweet Store er nog maar drie dagen is en jullie er dan de meeste profijt van kunnen hebben. Kom om 12 uur terug voor het echte artikel van vandaag!

Hebben jullie al gehoord van de Marc Jacobs Tweet Store? Zo niet, dan ga ik je vandaag introduceren met dit ge-wel-dig-e concept. Ik weet dat er veel bloggers uitgenodigd waren voor de opening woensdag, maar ik ben er donderdagochtend samen met Lisa op eigen houtje heengegaan en wauw, ik ben enthousiast!

Na New York is de Marc Jacobs Tweet Store momenteel voor vier dagen (t/m zondag a.s.) te vinden in de Bijenkorf in Amsterdam. Het concept van deze winkel is dat je niet betaalt met geld, maar… Met tweets! Gebruik de hashtag #MJDaisyChainAMS en ontvang een gratis sample. Wanneer je er ook nog een foto bij tweet, krijg je een cadeau! Een fotootje schiet je zo in de kleine, schattige winkel. Vervolgens loop je naar de counter, laat je je tweet zien, en neem je je cadeautje in ontvangst!

Marc Jacobs Tweet Store

Zelf tweette ik dit … En ontving ik dit!

Ik had niet verwacht dat je echt geweldige dingen zou krijgen, maar ik kreeg een 50 ml verpakking van het nieuwe parfum Daisy Dream! Ik stond daar echt als een idioot te smilen en bleef maar dankjewel zeggen, haha! Lisa kreeg een Marc Jacobs badlaken, ook zeker niet verkeerd.

Dan zijn er nog extra acties. Wanneer je de meest originele tweet van het uur stuurt, krijg je namelijk een tas van Marc Jacobs cadeau! Ook kun je foto’s maken met zonnebrillen, waarbij je kans op die zonnebril maakt. Ik bedoel – hoe leuk!

Ik raad jullie zeker aan een bezoekje aan deze Tweet Store te brengen – je zult niet met lege handen naar huis gaan! Zelfs als je een (klein) stukje van Amsterdam af woont denk ik dat het je treinkosten wel waard zal zijn :) Ik stem voor meer Tweet Stores, ik ben fan! En een review met mooie foto’s van het parfum kunnen jullie snel zien op Dashing Days.

Ben jij al bij de Marc Jacobs Tweet Store geweest?

5 Comments

  1. 15/08/2014 / 11:31 am

    Wat super leuk zeg! Ben benieuwd naar de geur van deze parfum

  2. 16/08/2014 / 11:01 pm

    Wat leuk, een gratis parfum is natuurlijk altijd mooi meegenomen :$

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *