Marc Jacobs Daisy Dream

Zoals ik jullie eergisteren al vertelde, ontving ik bij de Marc Jacobs Tweet Store en 50ml verpakking van het nieuwste parfum, Daisy Dream. Naast dat ik er heel (héél) erg blij mee ben, komt deze ook nog eens heel erg goed van pas. Miss Dior Chérie, die ik zo’n twee jaar geleden kocht, is na heel zuinig gebruik toch aan haar einde aan het komen. Vandaar dat ik heel graag een vervanger wilde! Vandaag review ik Marc Jacobs Daisy Dream voor jullie.

Marc Jacobs Daisy Dream 001

Het flesje is natuurlijk een plaatje om te zien. Ik vind alle verpakkingen van de Daisy parfums leuk, maar Daisy Dream is volledig nieuw en misschien nog wel leuker dan haar voorgangers. De witte bloemetjes met gouden nopjes kleuren echt perfect bij de blauwe kleur van het parfum. Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken, de flacon is gewoon mooi en helemaal mijn ding!

Marc Jacobs Daisy Dream 002

En dan de geur. Hoe zit het daarmee? Ik vind zelf geurnoten van een parfum nooit zo heel veelzeggend, maar deel ze toch even met jullie.

Topnoten: bramen, grapefruit, peer
Hartnoten: jasmijn, lychee, blauwe regen
Basisnoten: witte houtsoorten, muskus, kokosnootwater

Ik herken niet echt afzonderlijke geuren in het parfum terug, maar ik kan wel iets zeggen over alle noten samen. Het parfum is lekker fris en luchtig, maar niet zoet. Daar ben ik blij om, want ik hou niet héél erg van zoete geuren. Het is echt een parfum voor overdag, maar kan naar mijn mening prima voor zowel zomer als winter. Geen enkele geur overheerst heel erg, maar het geheel is erg licht en dat vind ik fijn. Je loopt niet rond in je eigen parfum walm. Ooh, en het doet me wel een klein beetje denken aan schone was, haha! Maar dan chiquer.

Marc Jacobs Daisy Dream 003

Het parfum is dus heel licht, en dit is ook te danken aan het feit dat het gaat om een Eau de Toilette en geen Eau de Parfum. Hierdoor vervliegt de parfum wel wat sneller, en dat is wel weer jammer. Toch vind ik één spuitje genoeg, al is even bijwerken gedurende de dag geen overbodige luxe.

Ik ben enorm blij met Daisy Dream! Het is echt een heerlijke, frisse geur voor overdag en ruikt lekker clean. Het flesje maakt dat alleen nog maar beter, en ik acht de kans dat ik de komende tijd naar Daisy Dream ruik dan ook heel groot, haha!

Wat is jouw favoriete parfum?

7 Comments

 1. 17/08/2014 / 6:56 am

  Wat een prachtige verpakking en de geur is zo lekker (heb een paar proefmonstertjes hier van) x

 2. 17/08/2014 / 9:44 am

  Een heel mooi flesje. Ben benieuwd hoe het ruikt. Zoals je het beschrijft lijkt het me heel lekker. Schone was, ik vind het heerlijk ruiken.

 3. 17/08/2014 / 10:30 am

  Alleen het flesje is al zo mooi! En ik ben heel erg benieuwd naar de geur, die lijkt me heerlijk :hearts:

 4. 17/08/2014 / 12:14 pm

  Het zegt mij ook altijd vrij weinig, die geurnoten ;) Maar het flesje is inderdaad prachtig! Mijn all time favourite in Chance van Chanel, yumm!

 5. 17/08/2014 / 12:42 pm

  Wauw, alleen al om het flesje zou ik het geurtje zo kopen. Lijkt me lekker!

 6. 17/08/2014 / 9:46 pm

  Wat een prachtig flesje en die noten klinken ook erg lekker, al heb ik nog nooit kokosnootwater in een parfum gezien :lol:

  • Soesja
   17/08/2014 / 10:21 pm

   Had ik ook niet, haha! Ik ruik ook echt totaal geen kokos, maar ik denk wel dat het bijdraagt aan het frisse van deze parfum!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *