Plog 17/08/2014: slecht weer, uit eten en bioscoop

Plog Collage

Van de week besloot ik om weer eens een dagje te gaan ploggen. De vorige keer was al een hele tijd geleden maar was wel goed ontvangen en ik vind plogs ook altijd leuk om bij anderen te zien, al zijn we het er allemaal over eens dat het het meest lompe woord ooit is. Ze blijven leuk! Vandaag mijn plog van afgelopen zondag, 17 augustus.

Plog 001

Goedemorgen! We beginnen deze plog met een lekker wakker hoofd, haha. Ach, ik vond het een wonder dat ik me toen ik wakker werd al bedacht dat ik zou gaan ploggen, en niet pas na het ontbijt :)

Plog 002

Gedoucht en aangekleed! Ik draag een blouse van Hollister en jeans van Cheap Monday. Fun fact, deze blouse droeg ik ook toen ik Ed Sheeran ontmoette :D Ik denk daarom ook dat ik hem nooit weg zal kunnen doen, haha.

Plog 003

Ik begin de ochtend met wat blogs lezen via Bloglovin’.

Plog 004

Tijd voor ontbijt! Dit ging ik niet allemaal in m’n eentje eten hoor, ik ontbeet samen met m’n ouders. Ik koos voor Griekse yoghurt met luchtige Cruesli en aardbeien, the best.

Plog 005

Het was ontzettend slecht weer en ik had het heel erg koud, dus nestelde ik me na het ontbijt maar weer met een deken op de bank en keek ik een aflevering Lie To Me. Ik ben deze vakantie echt verliefd geworden op die serie, zó leuk! Helaas heb ik nog maar drie afleveringen te gaan.

Plog 006

The perks of having a cat: je staat heel even op om thee te halen en je plek is ingepikt. En zo’n schattig bolletje ga je toch ook niet wegjagen :(

Plog 007

Ondertussen begon Badhoevedorp op een tropisch regenwoud te lijken, minus de tropische temperaturen.

Plog 008

Rond twee uur besloot ik me toch maar even op te gaan maken en m’n haar te doen, want ik moest toch de deur nog uit vandaag.

Plog 009

Tijd voor een latte machiato! We gebruiken ons Bialetti apparaat nog heel regelmatig, en zelfs ik, als echte thee drinker, kan op zijn tijd wel genieten van een kopje koffie :)

Plog 010

Jikkie en ik waren verdrietig om de regen, haha. Random selfie met een gedicht over regen.

Plog 011

Ik had toch geen zin in de outfit die ik aanhad en kleedde me vlak voor ik de deur uit moest nog even om. Hier draag ik een blouse van River Island en een jeans van GSUS.

Plog 012

Wachten op de bus! Ik wilde eigenlijk de nieuwe CD van Passenger luisteren, maar er is iets fout gegaan bij het synchroniseren waardoor alle liedjes daarvan vastliepen. Dus ging ik voor een CD die ik héél lang niet had geluisterd: Long Way Down van Tom Odell! Blijft een fijne CD wel :)

Plog 013

Ik ging samen met Sifra gezellig uit eten bij Vapiano! Altijd goed, haha. Ik koos voor de pizza Prosciutto e Funghi. Hij was heel erg lekker maar wel heeel erg zout, ik had de rest van de avond vreselijke dorst :P In m’n vorige plog at ik overigens ook al pizza, haha, nu lijkt het net alsof dat supervaak voorkomt. Dat valt reuze mee gelukkig!

Plog 014

Vervolgens gingen we naar de bioscoop! We hadden zin in een komedie, dus kozen voor Sex Tape. Het was geen hele goede film en soms was hij ook wel een beetje naar, maar ik heb toch goed gelachen! Deze foto was overigens ook m’n Room For Thought foto van vandaag, een app waar ik binnenkort eens over zal schrijven.

Plog 015

Ik denk niet dat ze bij de controle van Pathé echt letten op de leeftijd op een CJP pas, maar ik voelde me toch ietwat beledigd toen de kaartjes controleur er geen seconde raar van opkeek dat er op m’n pas stond dat ik 16 was, haha! Maar goed, door Jikkie’s CJP te lenen was de bios toch weer wat goedkoper, dus dat gaan we vaker doen.

Plog 016

En ik zit weer in de tram terug! Op de terugweg luisterde ik ook een album wat ik al een tijdje niet op had gezet, namelijk Peroxide van Nina Nesbitt. Ook deze CD blijf echt superleuk!

Plog 017

Foto’s maken in de auto in het donker is moeilijk, dat wil je niet weten! M’n vader kwam me ophalen van de tramhalte en ik had zó veel dorst dat ik vroeg of hij een flesje water voor me mee wilde nemen, haha! I blame that pizza.

Plog 018

Eenmaal thuis pakte ik er nog een grote kop thee bij (ik ben nog steeds zó verliefd op m’n Blond mok!) en ging nog even aan de slag met de Story of my Week voor maandag en deze plog.

Plog 019

Haha, hier moest ik wel om lachen. Jikkie had kaartjes gekocht via mijn Ticketmaster account, en ik vond dit rijtje wel grappig: Pinkpop, Ed Sheeran, Passenger, HIPHOP FOREVER BATTLE. :P

En dat was mijn 17 augustus 2014! Na mijn twee artikels afmaken ben ik lekker naar bed gegaan. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien :) Fijne week nog!

4 Comments

  1. 20/08/2014 / 8:33 am

    Super leuke dag, behalve de regen dan! Ik wilde vandaag ook ploggen maar toen ik mijn ochtendhoofd op foto zag wilde ik niet meer :p misschien toch maar weer oppakken straks, haha.

  2. 20/08/2014 / 11:54 am

    Je hebt leuke dagen gehad, alleen de regen valt een beetje tegen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *