Shoplog: Londen! Met o.a. Forever 21, Topshop, Camden en Notting Hill

Mijn Londen verslagje is nog niet helemaal af, dus daarom begin ik met een shoplog! Ik heb wat leuke dingetjes gekocht in Londen, en die laat ik vandaag aan jullie zijn. Mijn budget was helaas niet eindeloos omdat ik ook nog eten/drinken, OV, etc. moest betalen in Londen, maar toch ben ik goed geslaagd. Veel kijkplezier!

Heb jij wel eens gewinkeld in Londen? Wat was je favoriete winkel / wijk om te shoppen?

7 Comments

 1. 26/08/2014 / 6:26 am

  Hele mooie aankopen meid, die jurkjes zijn zo leuk!
  Liefs

 2. 26/08/2014 / 7:00 pm

  Die versie van Pride & Prejudice, prachtig! Leuke dingen gekocht Soes :)

 3. 26/08/2014 / 9:31 pm

  Ik heb ook zo’n Notting Hill Shopping bag, die zijn zo handig :) Ik heb hem met een tekening van een Londense bus, was wel moeilijk kiezen met al die leuke tekeningen.
  En als je weer in London bent moet je zeker naar Westfield Stratford City (er is ook een Westfield London maar daar ben ik nog nooit geweest dus daar kan ik niks over zeggen) – er zijn daar zo veel leuke winkels! En het ligt naast het Olympisch park dus kan je ook even richting het stadion lopen. Mijn uni ligt op 10 minuutjes met de bus vanaf het winkelcentrum dus ik kom (of kwam want ik zit nu een jaartje in Spanje) er heel vaak, ook voor het grote aantal leuke restaurantjes wat er zit en de bioscoop.

  • 26/08/2014 / 9:32 pm

   Westfield Stratford City ligt dus in het oosten van de stad maar vanaf Oxford Street is het maar een minuut of 20 met de tube, zeker de moeite waard!

  • Soesja
   26/08/2014 / 10:56 pm

   Ah, wat een heerlijk leven heb jij volgens mij! Londen, Spanje… Perfect! Ik wist helemaal niet dat er meerdere Westfields waren, maar 20 minuutjes vanaf Oxford Street valt inderdaad reuze mee dus die ga ik z├ęker onthouden voor de volgende keer!

 4. Catharina
  27/08/2014 / 4:14 pm

  Het was een leuke shoplog(:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *