Summertime Sadness – Dit was zomer 2014

Jullie zullen wel denken… Soesja, wat is dit voor deprimerende titel? Nou, dit gaat niet zozeer over Summertime Sadness, maar meer over Summertime-is-over Sadness. Want jawoor, mijn eindeloze zomervakantie van maar liefst 14 (geloof ik) weken zit er morgen op. En nu mag ik eigenlijk niet zeuren want mijn vakantie was belachelijk lang, maar ik ben er echt zó gehecht aan geraakt! Ik zit nu al gewoon weer in een dip als ik denk aan collegebanken en tentamens. Daar komt dit jaar ook nog bij dat ik moet zorgen dat ik volgend jaar naar Amerika kan, en dan zit ik ook nog in het Travel Committee van m’n studievereniging, ben ik mentor voor de eerstejaars en wil ik graag een baantje zoeken. Ik krijg al een mental breakdown bij het lezen van dit alles, maar goed. Even doorbijten, Soesja!

Maar voor ik weer ga beginnen, wil ik nog één keer terugblikken op de zomer van 2014. Een zomer waarin ik niet lang maar wel vaak ben weggeweest, waarin ik toch maar geen zomerbaantje zocht maar wel veel deed voor m’n blog en waarin ik veel afsprak met vriendinnen maar ook lekker thuis chillde. In zomer 2014…

Zomer 2014 Collage 001

♥ … ontmoette ik Ed Sheeran en ging ik met hem op de foto.

♥ … zag ik John Mayer, One Direction, Ed Sheeran, The Kooks, Chef’Special (2x), Paolo Nutini, John Newman, The Arctic Monkeys, 5 Seconds of Summer en Go Back To The Zoo (2x) live. Een aardige score, zou ik zo zeggen :P

♥  … had ik naast alle artiesten die ik zag sowieso een geweldige dag op het festival Pinkpop.

♥ … dronk ik misschien wel iets te veel Radler’s, cocktails, Corona’s, Frappuccino’s, Ice Tea Greens en Cool Lime Refresha’s. Maar hee, ook daar is het vakantie voor. 

♥ … keek ik samen met Sifra Titanic voor de honderdste keer, omdat dat ons zomerritueel is. En ja, ik moest weer huilen. 

♥ … bezocht ik meerdere uithoeken van Nederland, zoals Landgraaf, Nijmegen, Groningen en Zuidlaren. Heel veel liefde voor Studenten OV.

♥ … genoot ik stiekem toch wel een beetje van het WK voetbal. 

♥ … las ik heel veel boeken, waarvan The Descendants mijn favoriet werd. 

♥ … was ik voor mijn gevoel de helft van de tijd te vinden op het strand van Bloemendaal en bij beachclub Bloomingdale.

♥ … fietste ik naar het strand van Zandvoort. Volgens mij nog nooit zo kapot geweest. 

♥ … ontdekte ik wat Stockholm een prachtige stad is en werd ik een klein beetje verliefd op de Zweedse taal (lees: ik wil het nu ook leren).

♥ … vond ik het allerfijnste terrasje in Stockholm, namelijk Mälarpaviljongen.

Zomer 2014 Collage 002

♥ … kocht ik ein-de-lijk Nike Air Max.

♥ … genoot ik van de muziek van Ed Sheeran, Sam Smith, Passenger, John Newman en Chef’Special. 

♥ … besloot ik dat de Marc Jacobs Tweet Store het beste concept ooit is. 

♥ … vond ik mijn droomhuizen in Notting Hill, Londen. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit welke kleur ik wil…

♥ … werden Lisa en ik volledig verliefd op de Camden Lock Market. Vooral het eetgedeelte.

♥ … had ik sowieso een geweldige vakantie in mijn favoriete Europese stad, Londen, samen met Lisa.

♥ …. reisde ik voor het eerst met de Thalys en doopte dit om tot mijn favoriete vervoersmiddel.

♥ … ging ik voor het eerst met alleen m’n moeder op vakantie.

♥ … at ik voor het eerst een taartje van Ladurée in Parijs.

♥ … besloot ik dat één jaar na dato veel te snel is voor een reünie van de middelbare school.

♥ … begon ik met Room For Thought, de leukste app ooit. 

♥ … Keek ik heel erg veel Hart of Dixie, 24 Live Another Day, Suits, Breaking Bad, Lie To Me en Scandal. Mijn series van deze zomer. 

Aan het begin van de zomer was ik bang dat ik me zou gaan vervelen, maar dat was gelukkig totaal niet het geval. Ik heb een heerlijke zomer gehad, en ik ga me nu gewoon door het tweede jaar van m’n studie heenslaan. Let’s go!

Hoe was jullie zomer?

7 Comments

 1. 07/09/2014 / 9:30 am

  Jeetje wat heb jij veel gedaan, wel allemaal super leuke dingen! In vergelijking met jou heb ik echt bijna niets gedaan, vooral gewerkt en een keer op vakantie geweest, en daarnaast natuurlijk ook leuke dingen met vrienden gedaan.

 2. 07/09/2014 / 10:03 am

  Ik word nog steeds zo blij van alle Londen foto’s :hearts: En ik ben het helemaal eens met het punt over de Daisy Tweet Store en de reünie, haha!

 3. 07/09/2014 / 12:25 pm

  Leuk artikeltje! :) En tsja, aan alles komt een eind he. Maar volgend jaar is het gewoon wéér zomer, en jij zou ook wel weer een asociaal lange kerstvakantie hebben ;)

 4. 07/09/2014 / 1:17 pm

  Superleuk! Zuidlaren was waarschijnlijk wel écht het hoogtepunt van het jaar.

 5. 09/09/2014 / 4:31 pm

  Ooh, leuk dat je Fangirl hebt gelezen! Ik ben daar nu mee bezig :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *