Story of my week #87: school sleur, hardlopen en lekker eten


Hola amigas! Vandaag is het weer tijd voor de Story of my Week! Afgelopen week was niet heel erg interessant. Ik zit weer volledig in het schoolritme en jep, daar komt af en toe ook een beetje sleur bij kijken. Ik verveel me geen moment, daar heb ik het veel te druk voor, maar het is wel een beetje vermoeiend allemaal. Anyways, er zijn ook nog genoeg leuke momenten hoor! Tussenuurtjes bij de Coffee Company, mensen interviewen voor het Travel Committee, goede onderwerpen voor essays bedenken die ik echt leuk vind en studievriendin die inmiddels gestopt zijn weer zien. Ik deed het allemaal deze week. Kijk mee!

En ik zit in de bus. De eerste twee weken ging ik iedere dag op de fiets, maar het regende en ik was moe en gewoon nee. Deze week ben ik weer bijna elke dag met de bus gegaan.

Gratis cola op het station, zo zien wij dat graag! Ze hebben de laatste tijd veel gratis dingen op Den Haag centraal. I like.

Ik heb deze week echt héél veel Scandal gekeken. Rozemarijn volgt het op tv en ik had van de zomer een hoop gekeken, maar liep nog lang niet bij. Onder haar ‘dwang’ heb ik het deze week ingehaald en ga ik het vanaf vanavond op tv volgen!

Ik lakte sinds héle lange tijd weer m’n nagels. Ik weet niet wat ik nou leuker vind, kale nagels of nagellak. Hoe dan ook, On Her Majesty’s Secret Service van OPI blijft één van m’n lievelingskleurtjes. En ik gebruik m’n Oyster Card hoesje uit Londen voor m’n OV chipkaart, haha!

Rozemarijn en ik vonden dat we zielig waren (ik weet eigenlijk niet eens meer waarom, erg eigenlijk) en dat we iets lekkers verdienden. Dus haalden we cupcakes. Heerlijk!

En het was weer tijd voor de woensdagmiddag traditie: Coffee Company in het tussenuur! Maaike was niet op de uni, dus ging ik alleen met Roos. Heel gezellig! Dit gaan jullie waarschijnlijk gewoon iedere week terug zien, haha!

Oke, een vage foto, maar woensdag zag ik eindelijk Iris weer! Ze woont nu in Costa Rica, en was na negen maanden weer even in Nederland. We kletsten samen met Charlie en Laura bij op Charlie’s kamer, en na afloop brachten Iris en Laura mij met de auto naar huis. Wat een luxe :) Was enorm gezellig!

Readings readings readings…

M’n moeder maakte koffie voor ons, maar de melk was bijna op, dus dat werden twee zielige kopjes :P

En weer twee keer hardgelopen! Hier konden jullie zaterdag al alles over lezen, maar het hoort toch een beetje bij de Story of my Week. Beide keren gingen heel erg lekker! Ook vulde ik m’n workout playlist weer aan. Ik was Lose Yourself van Eminem een beetje vergeten maar ik heb hem nu weer in mijn afspeellijst staan en dat blijft toch zó’n perfect sportnummer!

Bij Spaans deden we een opdracht over liedjes van Juanes en nu heb ik samen met Roos bedacht dat we voor het einde van het semester La Camisa Negra uit ons hoofd moeten kennen. Het is moeilijker dan ik dacht, maar wel hilarisch!

Vrijdagavond kwam Naära langs! Zij is gestopt met International Studies, maar we zien elkaar nog wel en dat is zo gezellig. Ze ging me interviewen voor haar studie en moest ook nog wat huiswerk doen (diehard op vrijdagavond) terwijl ik voor de muziek zorgde. We luisterden de hele avond filmmuziek, haha! Frozen, Divergent, Harry Potter, alles kwam voorbij. Love it.

Zaterdag ging ik samen met Maaike naar Roos toe om aan onze Economics of North America presentatie te werken. Het was een pittige klus en aan het eind van de dag waren we zó gaar. Ik bleef lekker eten, bami, yum!

Ik kwam precies op het goede moment thuis, want papa was de livestream van het WK dansen aan het kijken en Jikkie’s team begon echt net! Heel leuk om te zien, uiteindelijk zijn ze geloof ik vijftiende geworden (en was iedereen daar heel boos en teleurgesteld over, haha).

Zaterdagavond moest ik een avondje oppassen. Ze hadden appeltaart gebakken en ondanks dat ik de hele dag al belachelijk veel had gegeten, ging dat er nog wel in, haha!

M’n oppaskind moet Gossip Girl kijken voor Engels en ik keek lekker mee. We keken de laatste aflevering van seizoen 5 en de eerste van seizoen 6. De verhaallijnen aan het eind van Gossip Girl kunnen me nog steeds niet zo boeien (behalve de laatste aflevering) maar man oh man, wat heb ik toch een enorme crush op Chuck Bass, haha!

De betere dingen in het leven: Koffie Royaal ijs van Hertog.

Aankomende week wordt ook weer lekker druk wat school betreft. Woensdag heb ik wel al een gezellig etentje bij Iris op de planning staan, voordat ze weer terug gaat naar Costa Rica, en verder moet ik vrijdagavond oppassen en ga ik zaterdagavond misschien nog uit, maar ik moet nog even kijken hoe dat loopt.

Hoe waren jullie dagen? Ik wens jullie in ieder geval allemaal een fijne week!

Share:

6 Comments

 1. 29/09/2014 / 9:40 am

  Ik heb een hele drukke week gehad! die koffie maken ze wel altijd heel mooi, wil ik ook kunnen hahaha

 2. 29/09/2014 / 11:43 am

  Leuk om te zien :D ik word niet zo blij van sleur, want dan vergeet ik soms om ook leuke dingen te doen… Maar ok. Jammer voor Jikkie, maar een volgende keer gaan ze vast veel verder komen.

 3. 29/09/2014 / 2:18 pm

  Ik wil ook met de trein naar college moeten zodat ik op het station gratis dingen krijg! 15 van de wereld vind ik nog best wel goed trouwens!

 4. 29/09/2014 / 3:12 pm

  Wat leuk om je week te zien, hmm dat ijs ziet er wel lekker uit

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *