Filmpje: Harry Potter Tag

Vandaag vond ik het weer eens tijd voor een video! Ik wilde eerst een receptvideo opnemen met Jikkie, maar daar hadden we helaas geen tijd voor. Die komt dus waarschijnlijk volgende week, dus jullie houden hem te goed! Ik had toch zin om een video op te nemen, en kwam uit op de Harry Potter Tag via Teske. Ik weet eigenlijk niet of er daadwerkelijk mensen geïnteresseerd zijn in mijn eindeloze (gepassioneerde, dat wel) gebabbel over deze serie, maar soit. Voor degenen die het leuk vinden, veel kijkplezier!

Tijdens het editen kwam ik er achter dat de camera was uitgevallen, dus een stukje heb ik opnieuw moeten doen ‘s avonds. Vandaar dat de belichting / camerahoek op een bepaald moment wat afwijkt. Verder, vergeet niet in HD te kijken en te abonneren op mijn kanaal! :)

Ben jij ook opgegroeid met Harry Potter? Of misschien met een andere serie?

8 Comments

 1. Do
  21/09/2014 / 7:14 am

  Leuke tag! ;) Zelf heb ik nog geen Harry Potter boeken gelezen of films gezien. Jij hebt me wel enthousiast gemaakt, ik ga binnenkort maar eens beginnen aan de boeken!

  • Soesja
   21/09/2014 / 3:55 pm

   Ah wat leuk!! Had niet verwacht dat mensen die het niet hebben gelezen / gezien dit filmpje zouden kijken, supertof dat ik er nog mensen enthousiast mee maak ook ^^

 2. Lies
  21/09/2014 / 10:53 am

  Sneep was ook mijn favoriete karakter, ik heb de hele serie gedacht dat hij nog bij V hoorde, totdat ik in boek 6 dacht, jaa ik had gelijk, en toen werd dat in boek 7 weer helemaal tenietgedaan en sindsdien heeft hij een plekje veroverd!

  Ik ben er zelf niet echt mee opgegroeid, Harry Potter werd populair toen ik wat ouder was, ik geloof dat ik 11 was dat ik het eerste boek las.

  • Soesja
   21/09/2014 / 3:56 pm

   Precies dat! Je denkt ‘m door te hebben en dan na echt duizenden pagina’s blijkt het toch weer even allemaal anders te zijn, zo goed gedaan!

 3. 21/09/2014 / 10:58 am

  Leuke tag! Ik heb wel alle films gezien maar stiekem niet alle boeken gelezen (t/m 5 geloof ik). Heb wel laatst een poging gedaan tot de eerste film opnieuw kijken en dan zijn ze ineens wel heel erg jong haha.

 4. Lisan
  26/09/2014 / 2:55 pm

  Haha! Ik ga denk ik ook maar mijn kinderen op hun hoofd slaan, dit is echt cultureel erfgoed. Heb ze zelf allemaal minstens 7x gelezen, dat is misschien wel weer een beetje extreem maar mijn kinderen moeten ze inderdaad ook minstens 1x lezen :D

  • Soesja
   26/09/2014 / 2:59 pm

   Cultureel erfgoed is inderdaad echt de perfecte benaming, haha! Zeven keer is inderdaad echt héél veel, maar goed ik zelf zou ze zo een derde keer lezen dus misschien kom ik ooit wel nog tot zeven :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *