Advertorial: First Choice // Face Scarf

Ik heb jullie al twee keer eerder verteld over de #lefhebber acties van First Choice Cola. Deze acties draaien om het plaatsen van een selfie op Instagram met een opvallend voorwerp, zoals de Cat Hat of de Flip Up Shades. First Choice heeft ook nu weer een leuke, nieuwe actie bedacht, die draait om de Face Scarf! En ook deze keer zijn er weer leuke prijzen te winnen.De Face Scarf zie je op de foto hierboven. Je kunt de scarf om meerdere manieren gebruiken, ik ging voor de hoofdband style omdat ik deze foto vlak voor het sporten maakte (hence het make up loze hoofd) en dat vond ik wel toepasselijk! Deze ontvang je deze week bij Nettorama supermarkten wanneer je een 4-pack First Choice Coca Cola koopt. Zet jezelf met de Face Scarf op de foto, plaats je foto op Instagram, tag deze met #lefhebber en maak kans op een (vernieuwd!) prijzenpakket, ter waarde van €450! Iedere week worden drie van de volgende boxen weggegeven:

  • Fujifilm Instax Share SP-1 EXD
  • Eastpak rugzak met print
  • AudioVox SHB301PK Shutterball Bluetooth Selfie Camera with Remote
  • Grumpy Cat Plush Toy
  • Mystic 8 Ball
  • Berlin Boombox Mobile Speaker
  • 3D Zombie Ice
  • Touch Point Stylus
  • First Choice Cola Face Scarf

Reden genoeg om naar een supermarkt te gaan, de Face Scarf te halen en mee te doen met deze actie, lijkt me! Voor meer informatie over de actie en de verkrijgbaarheid van de Face Scarf, klik hier.

Share:

1 Comment

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *