Wishlist: Nike hardloopschoenen

Hardlopen gaat weer helemaal lekker, en om mezelf gemotiveerd te houden koop ik eens in de zoveel tijd nieuwe workout gear voor mezelf. Zo liet ik jullie laatst zien dat ik een nieuwe sport BH bestelde. Hardlopen is een goedkope sport, je hebt er geen lidmaatschap of ingewikkelde attributen voor nodig, dus je kunt al geld lekker steken in een geweldige outfit! Shorts, jasjes, t-shirts, en natuurlijk het allerleukste… Schoenen!

Ik begin sowieso een lichte schoenenverslaving te ontwikkelen, en hardloopschoenen gaan daar gewoon in mee. Helaas zitten er op mijn (supercomfortabele maar foeilelijke) Asics Cumulus nog geen 400 km dus ik heb eigenlijk geen reden voor nieuwe schoenen (je kan zo’n 800 – 1000 km met een paar hardloopschoenen doen) maar oh, wat wil ik graag een paar toffe Nikes! Sinds ik mijn Nike Air Max heb aangeschaft ben ik helemaal verslaafd en wil ik het liefst ook mijn hardloopschoenen van dit merk. Kijk mee naar deze beauties.

Nike LunarGlide 6 – €130 | Nike Free 4.0 Flyknit – €130
Nike LunarEclipse 4 – €150 | Nike Free 4.0 Flyknit – €130
Nike Free 5.0 – €115 | Nike Free 5.0 – €115

Ik weet dat hardloopschoenen vooral goed moeten zitten en je loopstijl moeten ondersteunen, daarom zou ik ook nooit op gevoel een paar hardloopschoenen bestellen bij Nike, zonder me te laten adviseren in de winkel. Bij mijn Asics heb ik dat namelijk ook gedaan, en deze zitten helemaal goed! Ik heb hierboven dan ook gewoon random modellen uitgekozen die ik mooi vond, niet perse schoenen waarvan ik weet dat ze bij mijn loopstijl zouden passen. Ik vond het wel belangrijk om dit even te vermelden. Daarnaast weet ik dat ze prijzig zijn, maar eigenlijk vind ik het nog best wel meevallen vergeleken met de gemiddelde hardloopschoen – hardloopschoenen (en volgens mij sportschoenen in het algemeen) zijn nu eenmaal helaas niet goedkoop.

Ik heb niet het geld om zomaar nieuwe hardloopschoenen te kopen, en zal de komende tijd dus nog wel even doorrennen op m’n Asics. Maar bovenstaande schoenen maken me alleen maar gemotiveerd om door te rennen, want dan zit ik ‘snel’ aan de 1000 km en kan ik mezelf belonen met een van deze beauties :)

Vind jij het ook zo leuk om mooie sportkleding of schoenen te kopen?

5 Comments

 1. 01/10/2014 / 8:37 am

  Ah deze zijn zo vet allemaal! Die linksboven had je me in Londen laten zien toch? Sowieso echt liefde voor Nike. Beetje jammer alleen dat al hun sportkleding ook zo duur is :(

  • Soesja
   01/10/2014 / 10:30 am

   Ja klopt! Jammer van de oranje onderkant alleen, maar als nog perfect. En ja ik vind eigenlijk hun kleding meer overpriced dan hun schoenen, haha.

 2. 01/10/2014 / 4:19 pm

  Liefde is het zeker inderdaad! Ik vind gekleurde loopschoenen sowieso te tof.

 3. 01/10/2014 / 8:12 pm

  Ik ben bezig met mn 2e week lopen en ik ga binnenkort mijn eigen hardloopschoenen kopen yaay! (ik heb nu een paar die ik heb geleend van een vriendin, zitten wel erg lekker, maar zijn niet helemaal mijn stijl)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *