Story of my week #88: afscheid Iris, birthday cupcakes en Me Before You

Story of my week 88 collage

Deze week was… Pretty uneventful. Ik had het belachelijk druk met school, deed belachelijk weinig voor school (altijd leuk, haha), had een afscheidsetentje voor Iris, ging taartjes eten voor Rozemarijn haar verjaardag, en mijn favoriete tv-series begonnen weer. Kijk je mee naar m’n foto’s? :)

Story of my week 88 001

So charming! Maandag was het eindelijk weer tijd voor… Once Upon A Time! Samen met Jikkie ging ik dit kijken, en ik vond het een hele leuke aflevering :D Zo blij dat het weer begonnen is, ik ben erg benieuwd naar de rest van het seizoen.

Story of my week 88 002

De trein is niet de beste plek om food photo’s te maken… Anyway, ik ben helemaal weg van de quinoa salade met noten en soja/gemberdressing van de AH To Go. Zo lekker!

Story of my week 88 003

Katten kiezen toch altijd wel de meest interessante plek in het huis uit om te gaan liggen ;)

Story of my week 88 004

Wekelijks Coffee Company uurtje! Deze week ging ik in plaats voor een Vanilla Latte voor een Dark Mocha. Yum! De Latte Art die ze altijd maken is overigens echt geweldig :)

Story of my week 88 005

Ik vertelde jullie er afgelopen week al over, maar ik las het boek Me Before You van Jojo Moyes, en vervolgens was ik de rest van de week depressief. Oké, dat is overdreven, maar het boek deed wel echt iets met me!

Story of my week 88 006

Met lieve Iris! Zij is afgelopen januari naar Costa Rica verhuist (een uit de hand gelopen tussenjaar, haha) en was nu weer even in Nederland. Ze is inmiddels alweer weg, maar woensdag gaf ze een afscheidsetentje en dat was heel erg gezellig! Ik hoop haar snel weer te zien :)

Story of my week 88 007

Donderdag was Rozemarijn jarig en begon ons weekend, dus gingen we lekker cupcakes eten en koffie drinken. Ik genoot van een brownie-cheesecake cupcake. Omg. Zo lekker!

Story of my week 88 008

Met lieve studievriendinnetjes Lizanne, Maaike en Rozemarijn! Was een erg gezellige middag :)

Story of my week 88 009

Het weer is de laatste tijd echt zó raar. Vrijdag en zaterdag was het echt goddelijk, en zondag was het weer vreselijk. I’m confused. Dit was zo’n mooie dag, haha!

Story of my week 88 010

Ook vrijdag begon weer een heerlijke tv serie: The Vampire Diaries! Ik keek de aflevering thuis op de bank, maar had intensief Whatsapp contact met Naära over alles wat er gebeurde, haha!

Story of my week 88 011

Koffie. Soms heb je er gewoon zin in. Soms heb je het simpelweg nodig.

Story of my week 88 012

Vrijdag kwam ook eindelijk mijn Sacha bestelling. Daar wachtte ik al de hele week op, dus yes!

Story of my week 88 013

En dit zat er in. Chelsea Boots! Ik ben er heel erg blij mee :)

Story of my week 88 014

Pannenkoeken bakken als een baas.

Story of my week 88 015

De superfood mix was in de aanbieding bij de Albert Heijn, dus nu heb ik iedere ochtend goji bessen, moerbeien, cranberries, zonnebloempitten en pompoenpitten door m’n cruesli. Oh. Yeah.

Story of my week 88 017

Lieve Pluk verwennen met dierendag!

Story of my week 88 018

En ook deze week liep ik twee keer hard. Twee keer op de vroege ochtend, welteverstaan! De eerste keer zweerde ik het nooit meer te doen, maar door gebrek aan tijd ging ik er zondag weer voor. Ik vind het niet heel chill en m’n pace is een stuk langzamer, maar omdat ik nog half sliep vond ik dat niet zo erg. Aankomende week twee keer 7.5K!

Aankomende week wordt leuk, maar wel druk. Ik moet echt héél veel voor school doen, want ik heb veel deadlines en de midterms komen er ook alweer aan. De tijd gaat zo snel! Verder ga ik dinsdag met Lisa naar het concert van Passenger, heb ik een beetje vage plannen omtrent vrijdagavond die danwel uit sushi eten danwel uit een Oktoberfest party gaat bestaan en ga ik zaterdag naar de bioscoop. Jullie lezen er komende week alles over!

Hoe was jullie week?

Share:

10 Comments

 1. 06/10/2014 / 11:38 am

  Haha ik vind Catisfaction echt de vreselijkste woordgrap/merknaam ever….. Maar oké. Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar het boek van Jojo Moyes! Als ik het boek waar ik nu in bezig ben nou eens uit heb, dan kan ik er eindelijk in beginnen.

  • Soesja
   06/10/2014 / 3:48 pm

   Haha, ik vond hem wel cute eigenlijk! Pluk was er in ieder geval blij mee ;)

 2. Debora
  06/10/2014 / 12:48 pm

  Leuke foto’s! De quinoa salade van AH is inderdaad delicious, haal ik altijd als ik voor t weekend weer naar huis reis :)

 3. 06/10/2014 / 1:53 pm

  Leuke foto’s, je hebt veel lekkers op. Die salade lijkt me echt heerlijk

 4. Annemieke
  06/10/2014 / 3:22 pm

  Leuke foto’s allemaal! Je nieuwe schoenen zijn zo leuk :) Bij de Sascha bestelling kun je alleen wel je adres heel goed zien..

  • Soesja
   06/10/2014 / 3:45 pm

   Ha thanks for sharing, over dat soort dingen denk ik nou weer totaal niet na, zo dom eigenlijk… Ik ga het even aanpassen!

 5. 07/10/2014 / 11:21 am

  Oh zo jaloers, ik wilde ook naar passenger, maar ik zag het natuurlijk weer te laat! Have fun!!

 6. 11/10/2014 / 9:29 pm

  Ik heb zoveel positieve geluiden gehoord over die quinoasalade, dat ik er nu van overtuigd ben dat ik ‘m ook eens moet proberen :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *