Story of my week #89: concert Passenger, clip Thinking Out Loud, Starbucks Tasting, film Where We Are

Story of my week 89 collage

Het ging de afgelopen anderhalve maand zo goed met m’n blog, maar helaas mocht het deze week niet meer baten. M’n studie moest echt even voor gaan, en dat wordt de komende twee weken helaas niet veel anders. Ik baal er van, maar ik zal proberen in ieder geval nog af en toe wat te schrijven! Zoals de Story of my Weeks :) Afgelopen week was ik moe en zat ik er helemaal doorheen. Maar ondanks alles heb ik zoveel leuks gedaan! Bij het schrijven van dit artikel, besefte ik me wat een leuke week ik eigenlijk had. Dat is zo fijn van het schrijven van dit soort stukjes, want je herbeleeft de leuke dingen gewoon nog even :) Deze week werkte ik dus erg veel aan school, maar ging ik ook dinsdagavond met Lisa naar het concert van Passenger, ging ik vrijdag naar de Starbucks Tasting die Annemerel organiseerde in Den Haag, ging ik zaterdag naar 1D: Where We Are in de bios met Naära en zag ik de beste videoclip van m’n leven… Kijk snel mee!

Story of my week 89 001

Everyday I’m… Wearing my Chelsea Boots! Ik ben gek op m’n nieuwe laarsjes, ik heb ze bijna iedere dag aangehad deze week. Ze zijn vlot maar toch chiquer dan wat ik normaal draag en ze lopen heerlijk. Daarnaast zijn ze leuk onder jeans en onder een jurkje! Ja, een hele goede aankoop dus.

Story of my week 89 002

Ik moest tien minuutjes wachten op m’n bus en de oliebollenkraam stond er weer, dus besloot ik er een te halen. Heerlijk!

Story of my week 89 003

Dinsdagavond was het tijd voor… het concert van Passenger! Samen met Lisa was ik zo’n twee uur voor de deuren open gingen bij de Heineken Music Hall, en guess what? We stonden (weer) in het midden vooraan! Helemaal blij dus.

Story of my week 89 004

Het concert was ook echt heel erg goed! Passengers optredens zijn echt een perfecte combinatie van muziek en komedie – die man heeft zo’n geweldige, sarcastische humor! En muzikaal blijft hij ook erg sterk. Vooral Riding To New York liet het kippenvel weer op m’n armen staan, wauw!

Story of my week 89 005

Ik had m’n Douwe Egberts stempelkaart vol en trakteerde mezelf op een gratis (grote!) Heavenly Hazel. Zo lekker!

Story of my week 89 006

M’n Pull & Bear bestelling kwam binnen, yes! Ik bestelde drie dingen, het rokje ga ik terugsturen, maar met m’n nieuwe jeans en trui ben ik enorm blij :D

Story of my week 89 007

Naast bloggen, kwam ik deze week helaas ook niet aan hardlopen toe. Ik ging slechts een keer, en het ging ook nog eens heel erg slecht: ik maakte m’n rondje niet af, want alles deed pijn en alles ging moeizaam :P Aankomende twee weken wil ik telkens één keer zo’n 7.5K lopen, en dan ga ik daarna weer verder met m’n (zelfbedachte) schema.

Story of my week 89 008

Outfit of the day: m’n nieuwe trui van Pull & Bear, nieuwe broek idem dito, en m’n Chelsea Boots! :)

Story of my week 89 009

Vrijdag had ik tot 11 uur les, maar zou ik om 3 uur naar de Starbucks Tasting van Annemerel gaan. Ik had ook nog afgesproken met Naära tussendoor, maar had nog wat tijd te doden, dus besloot aan m’n essays te gaan werken in de Coffee Company. “Coffee & Wifi: de wereld ligt aan je voeten” – en zo is het maar net! Ik heb daar echt zo lekker en productief zitten werken, ik werd helemaal blij van mezelf. Ga ik vaker doen!

Story of my week 89 010

Ik was als één van Annemerels lezeressen uitgenodigd voor de Starbucks Tasting die zij organiseerde in Den Haag! We proefden verschillende koffies en leerden over welk eten er goed bij paste. Erg interessant en lekker! Guatemala was mijn favoriet, maar dat kan ook liggen aan het feit dat we daar chocola bij kregen, haha!

Story of my week 89 011

Met de hele groep! Het was echt zo leuk en gezellig, ik was enorm blij dat ik hiervoor uitgenodigd was! Deze foto komt van Annemerel haar blog.

Story of my week 89 012

En nog een (ontzettend charmante) selfie met Annemerel. Zij is al tijden één van mijn favoriete bloggers, dus het was ook heel leuk om haar eens te ontmoeten! Thanks girl! :D

Story of my week 89 013

Afgelopen week plaatste ik voor het eerst een bestelling bij Printic, en die kwam binnen!

Story of my week 89 014

Kijk, allemaal Instagram foto’s afgedrukt als polaroids. Zo leuk!!! Ik ga ze boven m’n bureau hangen. Ben er helemaal blij mee!

Story of my week 89 015

Ah, wat zijn snapchats toch altijd prachtig. Zaterdag ging ik samen met Naära naar 1D: Where We Are in de bioscoop. Voor haar omdat ze niet naar het concert was geweest, voor mij om het nog eens her te beleven. De mensen in de bios waren íets te hysterisch, maar het was wel leuk!

Story of my week 89 016

EN DAN NOG EVEN DIT. Deze week kwam Ed Sheeran’s nieuwe videoclip van (mijn favoriete) nummer Thinking Out Loud uit! Normaal heb ik niet veel met videoclips, ook niet met die van Ed, maar OOH. MY. GOD. Deze clip is perfect! Ik ben echt onder de indruk haha, helemaal verliefd. Ik heb hem al aan meerdere vriendinnen / familieleden laten zien, en iedereen vond het geweldig. Nog niet overtuigd van Ed’s genialiteit? Hier kun je de clip kijken! En ook geweldig voor de mensen die hem wel al leuk vonden, natuurlijk :)

Story of my week 89 017

Zondag voelde ik me echt bleh, ik begin verkouden en ziekig te worden en als er iets is wat ik nu niet kan gebruiken… Daarom maakte ik een powerlunch voor mezelf met bananen pannenkoeken, een grote kop thee met honing en verse jus. Dit at ik lekker in de zon op!

Story of my week 89 018

Naast alle leuke dingen, was dit helaas ook iets wat ik veel zag deze week: m’n laptop om essays te schrijven. Ik doe altijd allemaal ingewikkelde dingen met markeringen en colour code in mijn kladversie, vandaar dat het er zo heftig uit ziet, haha! En dan schrijf ik in het venster er naast het officiële essay.

Deze week heb ik nog even niks op de planning, behalve naar de uni, essays schrijven en leren voor m’n tentamens die volgende week voor de deur staan. Not looking forward to it, maar dat soort dingen moeten ook gebeuren!

Hoe was jullie week?

Share:

9 Comments

 1. 13/10/2014 / 5:17 am

  Wat fijn als je zo’n blog schrijft dat je erachter komt dat de week weer heel leuk was. Daar krijg ik altijd weer energie van!

 2. Debora
  13/10/2014 / 9:17 am

  Ik ga ook maar es werken bij de coffee company, klinkt wel fijn! :) En de clip van Ed is echt ge-wel-dig ja :D Succes met uni-dingen!

 3. 13/10/2014 / 9:48 am

  Hmm, die heavenly hazel ziet er heerlijk uit! Ik heb eigenlijk geen idee of er bij mij in de buurt een zit..
  Die polaroids zien er leuk uit zeg, vooral als je ze idd samen ergens ophangt.

 4. 13/10/2014 / 9:57 pm

  Oehh passenger! Ik was helaas te laat :(.

 5. 17/10/2014 / 4:28 pm

  Ziet er weer uit als een toffe week! En dat je iets minder vaak zal schrijven doet niemand kwaad (al lees ik je artikelen graag!), studie gaat gewoon even voor. Succes :)

 6. 17/10/2014 / 4:43 pm

  Wat heb je een mooie vloer in je hal! Leuke fotos zitten er weer bij!

 7. Marleen
  19/10/2014 / 11:29 am

  Ahhhh de nieuwe videoclip van Ed is zo geweldig! Ik heb ‘m echt al 100x bekeken, haha!

  Succes met het schrijven van je essay & het leren voor je tentamens!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *