08/11/2014♥ AFSPREKEN MET BLOGGERS IN AMSTERDAM!

Volwaardige vriendschappen kunnen ontstaan vanuit bloggen, dat heeft gisteren maar weer eens bewezen. Mijn vrienden zijn onder te verdelen in drie ‘categorieën’: m’n studie, de middelbare school, en m’n blog. Veel mensen vragen zich af hoe ik toch kom aan allemaal connecties in Groningen terwijl ik zelf in Amsterdam woon – bloggen dus! Ook al zie ik deze meiden niet echt meer als ‘vriendinnen van m’n blog’, meer als lieve mensen die helaas aan de andere kant van het land wonen. Ongeveer 4 jaar geleden zag ik een aantal bloggers voor het eerst, en gisteren spraken we weer met een grote groep af!

Bloggers Amsterdam 001

Iedereen behalve April (en Marieke, die was er nog niet). | Fun met Josephine haar polaroid camera terwijl we dachten dat het rolletje leeg was.

Samen met Josephine, Martine, April, Lisan, Floor, Marjolein en Lisa ging ik Amsterdam onveilig maken. ‘s Avonds schoof Marieke, die helaas de hele dag moest werken, ook nog even aan! Marjolein had ik het kortst geleden gezien, namelijk afgelopen juni toen we naar John Mayer gingen (concerten – ook gewoon dingen die je samen met blogvriendinnen doet! :D). Lisan daarentegen had ik het langst niet gezien, namelijk al bijna vier jaar niet. Alleen op mijn allereerste ‘meeting’ in Utrecht was zij er ook!

Bloggers Amsterdam 002

Tip: vraag nooit mensen die er uit zien alsof ze geen verstand hebben van fotografie of ze een polaroid foto willen maken. Iedereen stond nog te gebaren dat de camera gedraaid moest worden… En de foto werd gemaakt | Lisa en ik vallen er half af, maar gezelligheid bij Starbucks!

Afspreken met een grote groep is ontzettend gezellig maar soms ook wel lastig: je kunt niet makkelijk ergens eten omdat er (vooral in het centrum van Amsterdam) niet veel restaurants met veel ruimte zijn en omdat je met zo’n grote groep ook niet heel makkelijk kunt winkelen. Toch deed dat helemaal niet af aan hoe leuk het was. We deden voor lunch en diner eigenlijk wat we altijd doen: HEMA en Vapiano. Hartstikke lekker en helemaal prima! Je kan lekker met z’n allen aan één tafel zitten en goed bijkletsen. Want ook al volg je elkaars blog, Twitter, Instagram, alles, er is toch altijd genoeg te vertellen.

Bloggers Amsterdam 003

Iedereen behalve Martine en Marieke | Deze polaroid was wel weer goed gelukt, met Lisa, Marieke en Josephine bij Starbucks! 

Geen volwaardig verslag dit, maar ik vond het wel leuk om even aandacht aan te besteden en mijn lieve blogvriendinnen even in het zonnetje te zetten. Want ik ben zo blij dat ik jullie allemaal heb leren kennen! Ik weet niet precies met welke insteek ik ooit begonnen ben met bloggen maar er komen zoveel super leuke dingen bij kijken die ik nooit had verwacht. Ik had nooit gedacht zoveel leuke mensen te leren kennen! Met deze meiden weet ik dat het niet alleen gezellig is als we in een hele grote groep afspreken, maar kan ik het stuk voor stuk goed mee vinden en is het ook gewoon gezellig om in kleinere groepjes mee te chillen. Zoals hoe ik gisteren, nadat de Groningers naar huis waren, nog een uur met Josephine, Lisa en Marieke bij Starbucks heb gekletst. Het voelt niet meer als een grote groep bloggers, maar gewoon als een grote vriendinnengroep. I love it! I love you guys!

12 Comments

 1. Lisan Spiegelaar
  09/11/2014 / 12:56 pm

  Was leeeeeeeeeeuk :D

 2. 09/11/2014 / 1:01 pm

  Jullie zijn allemaal leukerds, en ik vond het geweldig om elkaar weer eens te zien <3 Leuk verslag dit gurlll

 3. 09/11/2014 / 1:08 pm

  Superleuk! Mijn vriendin in reallife snappen dat hele bloggen niet, dan is het gewoon fijn om vrienden te hebben die het zelf ook doen = )

 4. 09/11/2014 / 3:07 pm

  Dat ziet er onwijs gezellig uit!
  Ik blij me ook nog steeds verbazen wat voor ontzettend leuke vriendschappen kunnen ontstaan door bloggen, zo gaaf!

 5. 09/11/2014 / 9:35 pm

  Wat super leuk! Ik zelf heb paar keer geprobeerd te meeten maar ging aldoor niet door. Iets wat ik nog graag keertje wil doen! Mensen ontmoeten die zelfde liefde voor bloggen hebben :hearts:

 6. Sanne
  09/11/2014 / 9:42 pm

  Kan je tijdreizen? (er staat 2015 haha)

  • Soesja
   10/11/2014 / 7:11 am

   HAHA WAUW. Ik loop lekker op de zaken vooruit haha

 7. 10/11/2014 / 7:18 pm

  Echt superlief dit, het was zooo leuk! En hahaha ik moet nog steeds lachen om die ene polaroidfoto <3

 8. 10/11/2014 / 8:13 pm

  Leuk verslag zo, die polaroid foto’s zijn erg leuk geworden!

 9. 15/11/2014 / 11:35 pm

  Ik vind mijn hoofd op de eerste foto nog steeds intimiderend, haha. Die Polaroid blijft de foto met het leukste verhaal ooit. Wat een superlief verslagje is dit trouwens, ik vond het ook heel gezellig <3

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *