Story of my Week #90: Summarizing the previous four weeks

Story of my week 20 collage

Daar ben ik weer! Tijd voor weer een Story of my Week. Die zijn een beetje uitgebleven de afgelopen weken, en dat heeft één reden: studie. Eerst waren het tentamens, toen waren het een hoop opdrachten en deadlines. De drukke tijden zijn weer eventjes voorbij, dus hopelijk komen deze artikelen nu weer met wat meer regelmaat! Voor nu, een Story of my Week samenvatting van de afgelopen vier weken. Vier weken waarin ik dus veel tentamens en veel deadlines had, maar ook mijn blogvriendinnen weer zag, naar het concert van Ed Sheeran ging, het nieuwe album van Taylor Swift uit kwam, ik heel veel lekkers at en ik mijn conditie nog een soort van levend probeerde te houden. Kijken jullie mee naar mijn samenvatting?

Story of my week 90 001

FAVOURITE. FOOD. EVER. Oké, een van de dan. Maar echt, ik hou van dit gerecht. Het is een pasta ovenschotel met tomaat, spekjes, pompoen en kaas. Zó lekker! Wanneer ik er mensen over vertel kijken ze me altijd een beetje huiverig aan als ik het woord pompoen noem, maar dat is echt één van mijn lievelingsgroentes. Hmm!

Story of my week 90 002

We namen een abonnement op Videoland Unlimited, en daar staan de eerste twee seizoenen van Once Upon A Time op. Een van mijn favoriete series, en nu heb ik Jikkie er helemaal verslaafd aan gemaakt! Ze is inmiddels al bijna klaar met seizoen 3, wat ze kijkt via internet. Af en toe kijk ik mee, zo leuk om het nog eens te zien :)

Story of my week 90 003

Weten jullie mijn Jewel Candle nog? De kaars met het sierraad er in? Na lang branden en uiteindelijk wat geklungel met een pincet, heb ik het er eindelijk uitgehaald! Het is deze ring, van echt zilver. Niet echt mijn stijl, wel schattig!

Story of my week 90 004

Oohja, tentamen tijd. Mijn studie is heel nieuw en heeft nog geen vaste tentamen locatie, vandaar dat ze altijd nogal… Originele locaties verzinnen. Dit keer werd het een oude vliegtuig hangar turned evenementen centrum. Gelukkig was het goed bereikbaar, dat is nog wel eens anders geweest.

Story of my week 90 005

Vergaderen met het Travel Committee bij de Starbucks = Chai Tea Latte tijd! Ik nam bewust geen koffie omdat ik hoofdpijn voelde opkomen. Helaas mocht het niet baten en heb ik de rest van de dag op bed gelegen, erg handig als je tentamens hebt.

Story of my week 90 006

Voor mijn laatste en moeilijkste tentamen, Economics of North America, had ik twee dagen vrij. Die waren heel erg welkom, want uiteindelijk ging het tentamen nog best wel oké! Ik bracht die twee dagen in pyjama lerend door, hopelijk heeft het effect gehad.

Story of my week 90 007

En toen… Waren de tentamens voorbij! Helaas hadden veel van m’n vriendinnen die avond nog een deadline (ik gelukkig niet, maar daardoor was ik wel een beetje eenzaam haha) maar dat weerhield ons er niet van om in ieder geval nog even lekker te gaan lunchen. Dit deden we bij Lebkov, en het smaakte heel erg goed!

Story of my week 90 008

Ik las het boek Gone Girl van Gillian Flynn en wow, wat een sick verhaal is dat! Was er helemaal van onder de indruk en wil heel graag de film zien nu.

Story of my week 90 009

Het weekend na je tentamens is het perfecte weekend om lekker op de bank te hangen en series in te halen. Ik had drie afleveringen The Originals en drie van The Vampire Diaries tegoed en aangezien ik toch veel te moe was om iets anders te doen, werd het een marathon. Oh. Yeah.

Wie kijkt er trouwens nog meer Vampire Diaries? Ik vind dit seizoen tot nu toe ZO goed! Oké, de verhaallijn is echt verschrikkelijk spannend en frustrerend, maar het doet wel iets met me en ik moet zeggen dat The Vampire Diaries me afgelopen seizoen weinig meer kon boeien. I love this!

Story of my week 90 010

Bij Charlie op Leiden University College op bezoek! In de lift maakte ik deze outfit foto, ik vond dit een erg geslaagde combinatie :) De sjaal ben ik helaas op wonderbaarlijke wijze kwijtgeraakt… Ik heb géén idee waar hij is, balen!

Story of my week 90 011

Roos en ik hadden bedacht dat we ons ‘leven leuker gingen maken’, omdat we teveel aan de studie zaten. Dat plan werd meteen in werking gezet… Met sushi! Dat was alweer veel te lang geleden, en wauw, I missed this. Zo lekker!

Story of my week 90 012

Met Naära ging ik naar The Maze Runner in de bioscoop en wauw, wat een SUPER gave film! Ik zat echt op het puntje van m’n stoel, wow! Ik heb de boeken niet gelezen (shame on me) maar dat ga ik nu sowieso doen, want no way dat ik nog een jaar kan wachten voordat ik weet hoe dit verder gaat.

Story of my week 90 013

Er waren erg veel koude dagen de afgelopen tijd, maar ook heel veel mooie! Op een of andere manier vallen die mooie dagen telkens in het weekend, dat is wel heel fijn want dan kan ik er lekker van genieten met rondjes (hard)lopen!

Story of my week 90 014

Mijn outfit voor maandagavond 3 november… Het concert van Ed Sheeran! Ik ging voor een vrij basic outfit met mijn Drunk t-shirt en Nike Air Max, de ideale schoenen om een sprintje naar de zaal op te kunnen trekken.

Story of my week 90 015

En daar zaten Lisa en ik dan, in de rij! Jullie kunnen alles over deze dag lezen in de blogpost die ik er over schreef.

Story of my week 90 016

De avond zelf was echt… Wauw. Ook hier kunnen jullie alles over lezen in de blogpost, maar ik wil gewoon nog één keer benadrukken hoe tof het was. Beste en leukste Ed Sheeran optreden waar ik geweest ben, zonder twijfel! Oh, en fotocredits naar Lisa :)

Story of my week 90 017

Spannend, spannend, spannend. Mijn Study Abroad application is ingestuurd! Ik heb me aangemeld voor University of British Columbia (Vancouver), Michigan, Maryland (Washington), McGill (Montreal) en Denver. Er zijn meerdere rondes, maar als het goed is weet ik rond kerst of ik abroad mag en waar ik heen ga. ZO SPANNEND. Als ik naar deze foto kijk voel ik al stress, ik weet niet of dat nu is omdat ik zenuwachtig ben of ik word aangenomen of gewoon zenuwachtig voor het semester abroad op zich, maar ik ben er tegelijkertijd ook wel heel erg excited voor. Jullie gaan natuurlijk de uitkomst horen!

Story of my week 90 018

Nog meer ‘het leven leuker maken’ momentjes: lunch bij Bagels & Beans met Maaike en Roos! Als toetje koos ik voor cappuccino en dadeltaart. So so so good.

Story of my week 90 019

Ook zag ik een hoop van mijn lieve blogvriendinnetjes weer. Hier lezen jullie er alles over! Het was weer een ouderwets gezellige dag in Amsterdam, en ik hoop iedereen snel weer te zien.

Story of my Week 90 020

Het nieuwste album van Taylor Swift, 1989, is zó leuk! Eerst vond ik het eigenlijk niks, maar ik ben er nu best wel weg van. Favorieten zijn All You Had To Do Was Stay, Bad Blood, Wildest Dreams, I Know Places, Wonderland en You Are In Love. Zo veel haha, maar ik word er blij van. Het is ook een perfect album om op hard te lopen en het zorgde voor mijn snelste pace sinds ik van de zomer weer begonnen ben. 6’24” is nog steeds geen droom pace, maar ik kom er wel!

Ooh, en ook leuk: ik ga in juni naar Taylor haar concert!!! Samen met Lisa kocht ik kaartjes voor de 1989 World Tour in de Ziggo Dome. Zó veel zin in, ik zie mezelf wel los gaan op deze nummers. Helaas duurt het nog even.

Zo, en nu zijn jullie weer helemaal up to date! Dit artikel heeft veel woorden, maar hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Komende week heb ik nog niet veel spannends gepland staan, maar ik hoor misschien wel of ik door de eerste ronde voor een semester abroad ben (het zijn er twee) dus dat is wel exciting stuff!

Hoe gaat het met jullie?

Share:

8 Comments

 1. 10/11/2014 / 9:05 am

  Woop woop, een extra lange SOMW!Ik snap helemaal je doel om het leven leuker te maken. Ik heb dat ook wel een beetje nu… super leuke foto’s allemaal en ik verheug me nu al op een periode met meer blogjes van jou!

 2. 10/11/2014 / 2:38 pm

  Whaaa ik vind het nieuwe seizoen van The Vampire Diaries ook zó spannend en frustrerend tegelijk! De nieuwste aflevering gaf mij al helemaal een $%&@#&)!@! gevoel!

  • Soesja
   10/11/2014 / 2:40 pm

   Ja maar echt! Had echt zin om met dingen te gaan gooien of zo :@

 3. Debora
  10/11/2014 / 2:54 pm

  Zoo lang verslag :) Leuke outfit met het jurkje! Ik ga nu Taylor’s nieuwe CD luisteren door je beschrijving :)

 4. 10/11/2014 / 7:28 pm

  Geef maar even heel snel het recept van de ovenschotel, die lijkt mij ZO LEKKER! En jaaa ik moet alleen nog de afgelopen aflevering van The Vampire Diaries, maar dit seizoen is inderdaad erg goed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *