Serie Tag

Bij Tedje zag ik de Serie Tag, en toen ik hem las wist ik meteen dat ik hem ook wilde invullen. Lucky me, ik zag mijn naam aan het einde van het artikel staan en was door haar getagd. Thanks girl! Ik ben echt een seriejunkie, sinds ik een jaar of 14 ben kijk ik meerdere afleveringen van welke serie dan ook per week. Ik heb in de afgelopen jaren dan ook al behoorlijk wat series gezien, en dit is dus ook de perfecte tag voor mij. Let’s get started!

Serie Tag

Wat was de eerste serie die je volgde? De allereerste serie die ik me kan herinneren was ZOOP, dat keek ik op de basisschool standaard iedere avond samen met m’n ouders en zusje. Zo leuk was dat! Maar dat is meer een soort kinder soap dan een echte serie. De eerste echte die ik volgde was denk ik Gossip Girl, daar begon ik mee toen ik in de eerste zat en heb ik de hele middelbare school door gekeken.

Wat is je favoriete serie ooit? Grey’s Anatomy en 24! Ik hou van die series. Grey’s voor de romantische scenes, heftige momenten, knappe acteurs en leuke, scherpe humor. 24 voor de spanning, de mind fucks, geweldig acteerwerk en adrenaline. Ik kan niet kiezen!

Wat is je favoriete koppel uit een tv serie? Tony en Michelle uit 24!!! Ik hou zoveel van hun, de seizoenen dat zij samen zijn (2, 3 en 4) zijn dan ook mijn favorieten. Verder Zoe en Wade uit Hart of Dixie, Emma en Hook uit Once Upon A Time en Blair en Chuck uit Gossip Girl.

Met welk personage zou je wel eens op date willen? Neal Caffrey uit White Collar!!! Matt Bomer, de acteur die hem speelt, is helaas homo, maar met Neal Caffrey wil ik wel een date, haha. En anders met Wade uit Hart of Dixie, Chuck uit Gossip Girl, Damon uit The Vampire Diaries, Alex of Jackson uit Grey’s Anatomy, Hook uit Once Upon A Time… Kiezen is moeilijk jongens. Ik heb wel overduidelijk iets voor bad guys turned good guys haha.

Welke serie(s) volg je op dit moment? Homeland, Hart of Dixie, The Originals, Suits, Scandal, Grey’s Anatomy, Once Upon A Time, The Vampire Diaries, en ik ben bezig met een inhaalslag van White Collar. Oke, dit is iets teveel, gelukkig zijn ze bijna nooit allemaal tegelijk bezig (ze hebben nu bijna allemaal een winter break).

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken? 24! Live Another Day afgelopen zomer was echt een geschenk uit de hemel, ik wil meer. Verder Breaking Bad, Lost, Friends, en Gossip Girl (maar dan moet het wel weer zo leuk zijn als de twee eerste seizoenen).

Welke serie wil je nog graag zien? Ik heb nog best veel wat ik wil kijken! Orange Is The New Black, How To Get Away With Murder, House Of Cards, Modern Family… Ik ben nog wel even zoet.

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken? Grey’s Anatomy heb ik allemaal echt oneindig vaak gezien. Net als de eerste twee seizoenen Gossip Girl. 24, Once Upon A Time en Lost kan ik ook echt blijven kijken.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven? Pretty Little Liars, Glee, 90210, One Tree Hill, Desperate Housewives en vast nog wel meer. Van sommige ben ik nog wel van plan de draad ooit weer op te pakken.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen? Blair Waldorf! De beste kledingkast ooit, daten met Chuck Bass, een appartement in New York en de meest geweldige one liners. Geef mij dat leven, please. Oh, en met Zoe uit Hart of Dixie wil ik ook wel graag ruilen. Heel anders, maar in zo’n gezellig dorp als Bluebell (met zoveel knappe mannen, haha) wil ik ook wel wonen.

Ik tag Lisa, Lisa, en Marjolein.

Zijn jullie ook zulke serie verslaafden?

Share:

11 Comments

 1. 21/12/2014 / 8:23 am

  Greeeeys anatomy! Dankjewel voor het taggen, hihi. Ik ga proberen als falende serie volger in te vullen :)

  • Soesja
   21/12/2014 / 10:12 pm

   Jij kunt dit! En anders vul je gewoon overal Grey’s Anatomy als antwoord in :D

 2. 21/12/2014 / 9:48 am

  Haha herkenbaar! Ik ben gek op Once upon a time, Gossip Girl, Pretty little liars en Orphan black!
  Liefs

 3. 21/12/2014 / 9:59 am

  Wowowow, dit is de eerste keer dat ik getagd ben, haha! Ik weet niet of ik genoeg series kijk om hem net zo goed in te vullen als jij hebt gedaan, maar ik kan zeker een poging wagen ;)

  • Soesja
   21/12/2014 / 10:13 pm

   Woop woop! En haha, ik heb vertrouwen in je :yay:

 4. 21/12/2014 / 12:38 pm

  Ah super leuk om jouw antwoorden te lezen! Ik kan er gewoon niet over uit hoe dol ik ben op series, hihi!

 5. 21/12/2014 / 1:24 pm

  Haha thanks voor de tag maar ik heb in mijn leven alleen Hart of Dixie, Faking it (uhm) een paar seizoenen Gossip Girl, anderhalf seizoen PLL, anderhalf seizoen the Fosters en een paar seizoenen Degrassi (uhhhm) gekeken dusss mijn antwoorden worden een beetje eentonig denk ik haha.

  En ja ik hou van de hoeveelheid HoD in jouw antwoorden. <3

  • Soesja
   21/12/2014 / 10:13 pm

   Haha nou ik vind dat nog best veel eigenlijk! Volgens mij heeft Marjolein minder gekeken… En jaaa, love it! :hearts:

 6. 21/12/2014 / 2:54 pm

  Pretty Little liars gezien, en niet afgekeken??? Schaam je :P. Dat is eigenlijk de enige serie die ik élke week trouw volg, meestal wacht ik tot het hele seizoen uit is voor ik weer begin met kijken ;)

  • Soesja
   21/12/2014 / 10:14 pm

   Ja erg eigenlijk he! Maar ik werd op een gegeven moment zo gek van al die losse eindjes en ik snapte er telkens helemaal niks meer van. Ian Harding (Ezra) was toen eigenlijk nog de enige reden dat ik echt keek en toen liep ik zo erg achter dat ik op een gegeven moment maar gewoon ben gestopt :x

 7. 22/12/2014 / 12:17 pm

  Hahahaha zoop, geniaal. Oh ja blair en chuck! Ik heb het nog steeds niet afgekeken, ik weet denk ik wel wat ik vandaag ga doen :D Je MOET Pretty Little Liars weer gaan kijken, het is nu zo goed aaaah

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *