Story of my Week #96 Christmas, Serious Request en Amsterdam Light Festival

Story of my week 96 Collage

IK HOU VAN VAKANTIE! Zo, dat is er uit. Ik heb pas een weekje vakantie, maar het lijkt nu al op een jaar! Ik geniet van elke minuut. Deze week had ik maandag nog een lekkere chilldag, maar de rest van de week had ik heerlijk volgepland. Dinsdag ging ik naar Sifra toe voor onze “White Collar / Wine night” (dat is dus echt de beste combinatie ooit). Woensdag ging ik weer naar Haarlem met Lisanne voor Serious Request en ‘s avonds sprak ik daar ook nog met m’n ouders en Jikkie af. Daarna hadden we een lekkere relaxte kerstavond. De rest van kerst was ook relaxt, eerste kerstdag ging ik hardlopen met m’n vader en ‘s avonds kwam m’n oma eten, en tweede kerstdag gingen we naar vrienden in Heiloo. Zaterdag ben ik de hele dag bij Lisa geweest en zondag ging ik bijkletsen met Meagan en daarna naar Amsterdam Light Festival. Een heerlijke week, kijk mee naar de foto’s!

Story of my week 96 001

Ik heb deze week echt veel te veel warme chocomel met slagroom en kaneel gedronken. Zo lekker! Het ultieme kerstvakantie drankje.

Story of my week 96 002

Ik keek Gone Girl. Het boek las ik al een tijdje geleden en daar was ik heel erg van onder de indruk! De film was wel een stukje gruwelijker (vooral omdat het allemaal visueel wordt opeens) maar toch heel goed. Ik heb echt met een big smile gezeten bij ‘de plottwist’. Als je het boek hebt gelezen of de film hebt gezien weet je zeker wat ik bedoel!

Story of my week 96 003

Dinsdagavond bij Sifra: White Collar / Wine evening! Uiteindelijk werd het meer wine dan White Collar, maar het was heel erg gezellig :D

Story of my week 96 004

De foto’s van Room For Thought zijn altijd heel leuk, maar wel heel lelijk. Toch wilde ik deze prachtige selfie even delen, haha!

Story of my week 96 005

Met patatjes van de Burger King wachten op Lisanne op het station van Haarlem. Not my finest moment, maar ik had er zoveel zin in!

Story of my week 96 006

Weer bij het glazen huis! Ik heb er enorm van genoten dat het dit jaar zo dichtbij stond, super leuk om er een paar keer heen te gaan. Jammer genoeg is het volgend jaar in Heerlen.

Story of my week 96 007

Met lieve Lisanne! We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, dus het was leuk om weer even bij te kletsen.

Story of my week 96 008

Na bij het Glazen Huis geweest te zijn gingen we naar Houtplein voor het eindfeest. Daar trad Chef’Special namelijk op! Ik had ze afgelopen zomer twee keer gezien (op Pinkpop en op Werfpop) en ook al was het ongeveer 10x zo koud, het was even geweldig! Super van genoten weer.

Story of my week 96 009

Ik zat in de bus naar huis, toen ik opeens gewhatsappt werd door m’n moeder dat zij, m’n vader en Jikkie ook op Houtplein waren. Dus sprong ik de bus maar weer uit en liep ik terug. We dronken gezellig wat bij Café Storing en gingen daarna nog naar het optreden van Jett Rebel, wat ook tof was!

Story of my week 96 010

Thuis vroegen we op de valreep nog even een liedje voor Serious Request aan! We vonden het niet kunnen daar vaak te gaan kijken maar niet te doneren haha. Na lang discussiëren werd het “Have Yourself A Merry Little Christmas” van Sam Smith.

Story of my week 96 011

Ons kerstdiner! Het was serieus ZO lekker! Zalm uit de oven met haricot verts en risotto. Yum yum yum ik kon er geen genoeg van krijgen.

Story of my week 96 012

Als toetje maakte ik frambozen ijstaart en ook die smaakte geweldig!

Story of my week 96 013

En toen was het eerste kerstdag! Jikkie en ik waren geheel in stijl met onze kerstsokken.

Story of my week 96 014

Met mijn oma erbij speelden we Cluedo. Helaas wist ik per toeval na twee beurten al precies moordenaar / moordwapen / locatie, dus echt spannend was het niet :P

Story of my week 96 015

Op eerste kerstdag aten we kalkoen en Jikkie maakte selfies bij de oven, haha! Hilarisch.

Story of my week 96 016

Ze ging ook nog even los met servetten vouwen. Check deze kerstboom!

Story of my week 96 017

De kalkoen was echt superlekker! Hij was beter gelukt dan vorig jaar. Hij was alleen wel enorm, dus we hebben er twee avonden van kunnen eten.

Story of my week 96 018

Op tweede kerstdag gingen we naar vrienden in Heiloo en maakten we een mooie wandeling.

Story of my week 96 019

Zaterdag chillde ik de hele dag bij Lisa. Dit is weer zo’n prachtige Room For Thought foto, haha! We wilden eigenlijk alle afleveringen Once Upon A Time in Wonderland kijken, maar na drie konden we het echt niet meer aan :P

Story of my week 96 020

En we vonden dit!!! OMG, op UBC (waar ik in september heen ga) hebben ze een kamer waar gestresste studenten kunnen knuffelen met honden. HOE GEWELDIG IS DAT? Ik wil nu.

Story of my week 96 021

Ik liep twee keer hard! Ik heb #DOcember nu bijna voltooid. De eerste keer was op eerste kerstdag met m’n vader en ging echt supergoed (een nieuw PR op de 10K!), de tweede keer was zondagochtend en ging helaas een stuk minder lekker. Maar ik heb wel bijna die 70K deze maand :)

Story of my week 96 022

Zondag kwam Meagan om gezellig bij te kletsen. We hadden elkaar echt al superlang niet gezien, dus dat was heel leuk! Als lunch genoten we van een lekkere pompoensoep.

Story of my week 96 023

Zondagavond gingen we naar Amsterdam Light Festival! Vorig jaar was ik daar ook al heen geweest en ook dit jaar was het weer super mooi (en super koud, maar dat maakt ook niet uit).

Story of my week 96 024

Met lieve Jikkie, bij ons favoriete kunstwerk, “Alley of Light” op het Jonas Daniël Meijerplein.

Komende week wordt ook weer superleuk! Maandag ga ik met Lisa naar Floor en Marjolein in Groningen voor gezelligheid en party, dinsdag maken we weer een lange terugreis naar Amsterdam en woensdag ga ik met Lisa en Sifra nieuw jaar vieren. Voor de rest van de week heb ik zo uit m’n hoofd nog even geen plannen, maar dat komt nog wel :)

Hoe was jullie week?

Share:

4 Comments

 1. Debora
  29/12/2014 / 3:05 pm

  Oeh die ijstaart ziet er geweldig uit :D Tof dat je weer bij Chef’Special bent geweest! Oh en supermooi haha, dat hondenknuffelprogramma!

 2. 29/12/2014 / 3:28 pm

  Lekker chill weekje heb jij gehad! En je bent lekker bezig met hardlopen joh! Veel plezier in Groningen :)

 3. 31/12/2014 / 10:17 am

  Lekkere week gehad! Ik ben ook lekker aan het genieten, het gaat mij alleen ietsje te snel hahaha

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *