Mijn 2014

Mijn laatste kans om iets te zeggen over 2014 is aangebroken. Ik vind het eigenlijk altijd een beetje overrated, het hele gedoe rondom nieuw jaar, en met het feest zelf heb ik ook niet veel. Maar ondanks dat kon ik het toch niet laten een jaar overzichtje te maken. 2014 was geen groot jaar voor mij, zoals 2013 dat wel was en 2015 dat ook zeker gaat worden. Toch was het een fijn jaar, vooral op het gebied van reisjes en concerten. Kijk mee naar mijn hoogtepunten!

2014

Mijn mooiste herinneringen van 2014 zijn …

Naar Praag met m’n studievereniging.

Ed Sheeran ontmoeten voor hij te gast was bij RTL Late Night en een selfie met hem maken.

Een dagje naar Pinkpop met Lisa, voor Ed Sheeran maar ook genieten van Chef’Special, The Kooks, Paolo Nutini en John Newman.

Kaartjes winnen voor John Legend in The Qube en op de radio komen als een fangirl.

Naar Stockholm met m’n ouders en Jikkie. Wat een geweldig mooie stad!

Naar mijn favoriete Europese stad, Londen, samen met Lisa.

En dan met name het street food in Camden. Heaven!!!

Aangenomen worden voor Study Abroad en dus volgend jaar vier maanden naar Canada.

Naar de concerten of optredens van Ellie Goulding, John Legend, Nina Nesbitt, Passenger, Chef’Special, John Mayer, One Direction, Go Back To The Zoo, Beck en Ed Sheeran. Volgens mij nog nooit zoveel artiesten live gezien als in 2014!

En daarvan front row bij John Legend, Passenger, Beck en Ed Sheeran. Zo doe je dat ;)

Met mama naar Parijs.

Mijn propedeuse in één jaar halen.

Mijn Macbook kopen. Stiekem ben ik heel erg materialistisch, haha.

Nog steeds heel veel plezier hebben in mijn studie en het gezellig hebben met mijn studievriendinnen.

Genieten van de kleine dingen!

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling vanavond! Ik hou het vanavond lekker rustig met wat vriendinnen thuis, gewoon lekker gezellig teveel champagne drinken, slechte spelletjes spelen en vuurwerk kijken. Ik ga denk ik geen goede voornemens doen, maar ik denk dat ik de komende dagen nog wel een overzicht zal plaatsen van hoe 2015 er uit gaat zien, want een bijzonder jaar, dat wordt het zeker!

Share:

4 Comments

 1. 31/12/2014 / 1:44 pm

  Nou, voor een normaal jaar heb je toch wel héél veel leuke dingen gedaan! Concerten zijn natuurlijk altijd goed, en citytrips ook. Ik ben benieuwd naar al je plannen voor 2015 en heel veel plezier vanavond!

 2. 31/12/2014 / 2:42 pm

  Klinkt als een heel goed jaar! Een heel fijn 2015 gewenst!

 3. 31/12/2014 / 3:06 pm

  Dit klinkt als meer dan een normaal jaar. Zo veel concerten joh!!! Ik wens je een fijne jaarwisseling en een partyend nieuw jaar.

 4. Debora
  01/01/2015 / 2:50 pm

  Leuk om te lezen! En het beste voor 2015 gewenst :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *