Story of my Week #97: Party in Grunn, Oud & Nieuw en ziek

Story of my week 97 collage

Twee weken vakantie gehad, back to school! Of… Toch niet? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar mijn vakantie zit er zeg maar nog lang niet op. Om eerlijk te zijn schaam ik me er een beetje voor, maar mijn eerste college is dus pas op 2 februari. There, I said it!!! Dit is volgens mij omdat ik een internationale studie doe en we ons dus aan internationale (Amerikaanse) vakantieregelingen houden. Wat super ongepast voelt in Nederland, maar oké. De laatste twee weken zijn herkansingen maar die heb ik niet en zie daar… Een hele maand vrij. Ik voel me altijd een beetje bezwaard als ik dit aan mensen vertel, ook omdat ik vaak meteen de reactie krijg alsof ik een onzin studie doe. Maar goed, het is zoals het is! :D

Maar voor ik me op de komende weken ga verheugen, eerst nog even terugblikken. Afgelopen week was er één van hoogte en dieptepunten. Hij begon superleuk. Maandag ging ik met Lisa naar Groningen toe, waar we Floor haar kamer bewonderden en ‘s avonds uit gingen met haar en Marjolein. Dinsdag was daar de nodige moeheid, maar het was een relaxte dag met een relaxte treinreis terug naar Amsterdam. Woensdag maakte ik eerst #DOcember af en vierde ik ‘s avonds Oud & Nieuw met Lisa en Sifra. We hadden geen spannende plannen maar lagen toch pas na zessen in bed. Donderdag ging ik op nieuwjaarsvisite bij m’n oma. Ik voelde ik me al niet zo fit maar schreef het vooral af op het feit dat ik heel weinig had geslapen. Maar na een goede nacht slaap voelde ik me vrijdag nog steeds niet beter: naast keelpijn had ik ook koorts, en vrijdag tot en met zondag lag ik ziek op de bank… Superleuke manier om je nieuwe jaar te beginnen :’D Gelukkig gaat het inmiddels wel weer redelijk. Kijk mee naar de foto’s!

Story of my week 97 001

Maandag overdag (in de trein) maakte ik geen foto’s, dus we beginnen deze Story of my Week maandagavond op Floor haar studentenkamer! Floor, Lisa, Marjolein en ik dineerden met hamburgers en Cookie Dough ijs en speelden vervolgens Disney Trivial Pursuit. Dat was hilarisch, ik wist alleen veel minder van Disney dan ik gehoopt had, haha!

Story of my week 97 002

Vervolgens gingen we over op 30 Seconds en dronken we Bacardi Cola. Dat ging, zoals je kan zien, supergoed. In deze foto sessie zat overigens een foto waarin Lisa een glas omstootte, haha, hilarisch. Na een paar potjes werd 30 Seconds vergeten en gingen we over op dansen en meezingen met foute muziek.

Story of my week 97 003

Goede foto!!! We gingen ook nog de stad in. Helaas was het maandagavond en was het redelijk uitgestorven in Groningen, maar we hebben toch een paar uurtjes goed kunnen dansen!

Story of my week 97 004

Dinsdag was er blijkbaar weinig boeiends te fotograferen (we brachten het grootste gedeelte van de dag weer in de trein door en verder kan ik me echt niet herinneren wat ik heb gedaan) dus we gaan door naar woensdagochtend. Oudjaarsdag, ik ontbeet met een oliebol!

Story of my week 97 005

Dinsdag was ik wakker geworden met keelpijn (wat wil je na een avond uitgaan) en die was woensdag helaas nog niet weg. Ik MOEST echt #DOcember afmaken van mezelf en rende het ergste rondje van m’n leven. 2.3K is helemaal niks, maar meer had ik ook echt niet gered, want met elke teug koude lucht die ik in ademde brandde m’n keel als een gek.

Story of my week 97 006

Maar… Door dit kleine rondje maakte ik dus wel #DOcember af! Ik rende 70K in de drukste maand van het jaar, tussen alle feestjes en tentamens door. Ik ben trots op mezelf. Nu heb ik dus nooit meer een excuus, want als ik het in december kan, dan kan ik het altijd. Meedoen aan #JANUari doe ik niet, omdat ik vijf dagen naar Engeland ga en doordat ik ziek ben geweest al teveel achterstand heb opgelopen. Mijn persoonlijke doel voor januari? 50K hardlopen.

Story of my week 97 007

Ik maakte met Jikkie deze cute polaroid foto. Onze polaroid camera is echt heeel erg oud, volgens mij van voor dat m’n moeder werd geboren, dus de foto’s zijn niet erg fantastisch, maar wel heel leuk :)

Story of my week 97 008

En toen… Was het nieuw jaar!!! Ik was met Lisa en Sifra en het was een super gezellige avond. We chillden gewoon thuis en speelden 30 Seconds, dronken champagne, dansten en zongen te hard mee met foute muziek en keken naar Jools Holland, die echt de chillste line up sinds jaren had (ik kijk dat eigenlijk elk jaar met Oud & Nieuw): Ed Sheeran (alleen al daarom de chillste line up), Paolo Nutini, Ellie Goulding, Paloma Faith, en vast nog meer die ik nu vergeet.

Story of my week 97 009

Op 1 januari ging ik op verplichtte nieuwjaarsvisite bij m’n oma. Ik wilde bijna niet meegaan omdat ik me echt niet goed voelde (wat ik toen nog schoof op weinig slaap) maar uiteindelijk was het toch wel heel gezellig om iedereen van m’n familie weer even te zien, want die zie ik bijna nooit.

Story of my week 97 010

En toen… Was ik ziek. Vooral vrijdag voelde ik me ernstig beroerd (ik had toen ook koorts) en heb ik eigenlijk alleen maar ijsjes gegeten tegen m’n keelpijn en geslapen.

Story of my week 97 011

Omdat dat toch begon te vervelen, besloot ik het laatste deel van Harry Potter weer eens te gaan lezen. Mijn favoriet! Ik heb hem al twee keer gelezen (de eerste keer ook toen ik ziek was, volgens mij was ik toen 12, en de tweede keer toen ik 16 was. Beide al even geleden dus) maar die gaat gewoon niet vervelen joh. Wel een beetje gay in het Nederlands, ik heb alle delen in het Nederlands omdat ik ze al lees sinds ik op de basisschool zit.

Story of my week 97 012

Zondag had ik het boek bijna uit en was ik bij m’n favoriete hoofdstuk (jongens, vergeef me, ik moet toch ergens foto’s van maken als ik ziek ben), Snape’s verhaal. Ik ben gewoon al 7 jaar onder de indruk van dit hoofdstuk haha, ik kan het blijven lezen. Echt de grootste plottwist en het meest romantische verhaal ooit. Needless to say moet ik bij dit stuk ook altijd huilen :P

En dat was hem! Inmiddels voel ik me wel weer redelijk. Aankomende week heb ik nog niet bijster veel plannen, behalve dat ik vandaag nog even echt uit ga zieken, dinsdag moet oppassen en woensdag – donderdag een Harry Potter marathon ga doen met Naära. Jongens… Waar begin ik aan :P Oh, en ik ga eens goed bloggen, zodat er ook eens andere posts dan Story of my week voorbij komen!

Hoe was jullie week?

Share:

6 Comments

 1. 05/01/2015 / 12:11 pm

  Jammer dat je ziek werd. Hopelijk ben je snel weer helemaal fit en kun je van je super lange vakantie genieten ;)

 2. 05/01/2015 / 12:53 pm

  Balen zeg, heel veel mensen zijn ziek. Ik hoop dat je snel weer opknapt

 3. 05/01/2015 / 2:36 pm

  Ja, sneep zijn plottwist verraste mij nog het meeste! Ik heb ze eerst ook in het Nederlands gelezen, maar toen ik 12 werd ben ik begonnen om ze in het Engels te lezen (mijn broer had ze in het Engels) ik kan wel zeggen dat HP mij Engels heeft geleerd hihihi! Nog een fijne vakantie! (en snel beter voelen)(en ik ben een beetje jaloers)

  • Soesja
   05/01/2015 / 4:14 pm

   Ah tof! Ik moet helaas zeggen dat ik Engels heb geleerd van Twilight lezen haha, oke en van Gossip Girl kijken op internet.

 4. 05/01/2015 / 6:26 pm

  Aw, poor you dat je ziek werd! Maar gelukkig maakten de ijsjes en Harry Potter het vast beter te verdragen. Ik vond het awesome in Groningen, ow yeah! :D En hahaha jammer dat je de foto met het omstoot verhaal er niet bij hebt gedaan ;) Fijne week!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *