Current Favourites #1 ♥ Hachi, We Run Amsterdam & More

Soms vind ik dingen superleuk, maar vind ik het het net niet waard om er een heel artikel over te schrijven. Vandaag een aantal van dit soort dingen in een artikel samen: mijn current favorites!

Favourite sweater – Brandy Melville

Favorites 003

Deze trui is niets nieuws onder de zon, ik heb hem namelijk al zo’n twee jaar. Toch ben ik er de afgelopen paar maanden pas echt van kan houden, mede dankzij het feit dat ik door m’n chelsea boots en superskinny zwarte jeans van Pull & Bear nu pas de perfecte combinatie er voor heb. Sindsdien draag ik hem weer erg vaak en krijg ik iedere keer dat ik hem aan heb minstens één complimentje er over.

Favourite movie – Hachi

Deze film keek ik samen met m’n ouders toen ik ziek was en het kan komen doordat m’n koorts me emotioneel instabiel maakte, maar ik moest huilen. Wat een prachtig verhaal! Ik ben echt een hondenliefhebber en wauw, dit was echt een film voor mij. Hachi gaat over Parker (Richard Gere) die een puppy, Hachi, vindt op het station. Hij besluit hem mee naar huis te nemen en ze worden best buddies. Elke dag gaat Parker naar zijn werk met de trein en elke dag wacht Hachi hem op op het station. Zelfs wanneer Parker dood gaat, blijft Hachi op hem wachten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Zooo mooi!!!

Favourite prospect – We Run Amsterdam

Favorites 001

Toen ik vorig jaar op Annemerel haar blog zoveel posts over de We Own The Night runs van Nike zag wist ik dat ik dit jaar aan eentje mee moest doen. Zo gezegd, zo gedaan! Het was even zoeken naar een running partner maar samen met Marleen verschijn ik op 16 mei aan de start voor een 10K! Ik heb er zooo veel zin in, deze runs schijnen namelijk helemaal geweldig te zijn. Ik ben benieuwd! En hopelijk kan ik volgend jaar aan eentje in Londen, Parijs of Milaan meedoen, maar dat ging m’n portemonnee toch iets te ver dit jaar ;) Eerst maar eens kijken wat Amsterdam me gaat brengen!

Favourite activity – Harry Potter marathon

Favorites 004

Twee jaar geleden deed ik het al een keer en op het moment dat jullie dit lezen is mijn tweede Harry Potter marathon waarschijnlijk net afgelopen. Samen met Naära en Lizanne besloot ik deze vakantie alle films achter elkaar te gaan kijken – we’re crazy like that. Dit keer pakken we het alleen iets slimmer aan, in plaats van om half 9 ‘s avonds beginnen we om 1 uur ‘s middags. Ik heb de vijfde en de zesde film beide pas één of twee keer gezien, dus saai is het zeker niet. Alleen de laatste twee, m’n favorieten, kan ik helemaal dromen. Ah, love it!!!

Favourite music – Ed Sheeran doing Stevie Wonder

Het was een paar minuten over twaalf, Lisa, Sifra en ik stonden los te gaan in de huiskamer, tot ik opeens Ed Sheeran op m’n tv zag. Hij trad blijkbaar op op Jools Holland nieuwjaarsshow. ALLES OP PAUZE EN KIJKEN. Ik was redelijk in de war want ik had het nummer dat hij deed nog nooit gehoord, tot Jikkie opeens riep: “hee, dit is Stevie Wonder!” Altij handig, zusjes met twee totaal verschillende muziek smaken. Ed’s versie van het nummer Master Blaster is in ieder geval super fijn!

Favourite tv show – White Collar

Favorites 002

Ik moet zeggen dat ik een beetje ben vastgelopen met White Collar want om duistere reden had ik echt geen tijd in de vakantie en toen ik ziek was had ik er geen energie voor, maar ik ben nog steeds helemaal verliefd op deze serie en op Matt Bomer. Komende week ga ik weer even verder kijken, want ik mis het. De combinatie van spanning, humor en sexiness is perfect in deze serie.

Wat zijn een aantal van jouw favorieten op dit moment?

3 Comments

  1. 08/01/2015 / 1:50 pm

    Die trui ziet er echt lekker warm uit! :hearts: Ik heb nooit echt een favoriet kledingstuk, maar mijn vriend en ik zijn op dit moment helemaal Hooked aan Lost :)

  2. 09/01/2015 / 9:13 am

    Die trui is zo leuk! En ik wil ooit ook wel white collar kijken :) die mannen lijken me niet verkeerd om naar te kijken hihi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *