Essie – Bordeaux

Toen ik een jaar of 14 was, was ik helemaal gek van nagellak. Ik was gek van make up in het algemeen, maar nagellak, daar ging het grootste deel van m’n geld aan op. Ik geloof zelfs dat ik een tijdje met een vriendin iedere woensdagmiddag mooie nagellakjes ging zoeken. Die goede oude tijd, haha! Uit die tijden stamt dan ook mijn redelijk grote nagellak collectie. Er was echter één kleur die ontbrak en die ik echt nodig had in mijn leven: bordeaux rood! Toen ik voor Sinterklaas van m’n oma een Etos cadeaukaart kreeg, wist ik dan ook waar ik die aan ging besteden. Ik had al in geen eeuwen nagellak gekocht, dus het voelde best gek om weer eens een Essie lakje af te rekenen. Maar ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwste aanwinst, namelijk de kleur Bordeaux!

Essie 001

Essie 002

In de zomer droeg ik het liefst helemaal geen nagellak, maar nu ik weer wat witter ben vind ik het toch wel een hele leuke toevoeging. En bordeaux is gewoon de perfecte kleur voor de winter! Donkerblauw of zwart vind ik ook heel erg tof, maar rood is toch wat klassieker en dat past meer bij mijn stijl op dit moment. Deze nagellak van Essie is zoals ik van Essie gewend ben. Lakt fijn, dekt goed, en blijft lang zitten. Niks op aan te merken dus! Ik ben fan!

Wat is jouw favoriete nagellak voor in de winter?

5 Comments

  1. 20/01/2015 / 6:59 am

    Mooi kleurtje, ik ben altijd wel fan van dit soort tinten! Denk eigenlijk dat ik ‘m ook wel heb, al weet ik dat niet zeker haha.

  2. 20/01/2015 / 10:44 am

    Wat een leuk kleurtje! Essie heeft altijd zo’n mooie lakjes :)

  3. 20/01/2015 / 1:15 pm

    Wat een mooie kleur is dit. Bordeaux ziet er altijd classy uit

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *