Current Favourites #2 ♥ The Maze Runner, Coca Cola Life & More

Hee Soesja, alweer een Current Favourites artikel? Ja, dat zie je goed. Na mijn eerste editie van vorige week, besefte ik dat ik dit soort artikelen eigenlijk wel heel leuk vind om te maken, en ik vind het een goede manier om over meerdere kleine dingen te kunnen schrijven, zonder er een heel artikel aan te hoeven wijden. Vandaar dat ik ga proberen om dit een wekelijkse of twee-wekelijkse serie te maken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik in ieder geval wel! Zie hier, mijn favorieten van deze week.

Favourite Country: The UK

Favorites 2 001

Het land waar ik me momenteel bevind, natuurlijk! Ik hou van het Verenigd Koninkrijk en vind het dan ook heerlijk dat mijn eerste tripje in 2015 in die richting nu al plaats vind. Ik ben benieuwd hoe York me gaat bevallen! Niet alleen Londen, maar ook bijvoorbeeld Wales en Schotland vind ik prachtig. Tel daar een fabulous accent, de leukste zangers (Ed Sheeran!), de leukste winkels (Topshop!) en de leukste films (Harry Potter!) bij op, en zie daar: mijn favoriete land. Zonder twijfel. 

Favourite Book: The Maze Runner

Favorites 2 004

Alweer een tijdje geleden ging ik naar de film van The Maze Runner, en nu ben ik ook het boek aan het lezen. Eigenlijk is dat natuurlijk de verkeerde volgorde, maar goed. Het boek is geweldig! Ik moest echt heel lang inkomen, ook omdat ik geen tijd had om te lezen tijdens mijn tentamens. Ik deed ongeveer een maand over de eerste 100 pagina’s, maar nu ik er eenmaal lekker in zit vlieg ik er doorheen! Als je houdt van The Hunger Games en Divergent, dan is The Maze Runner ook echt iets voor jou.

Favourite TV Show: Wie Is De Mol?

Favorites 2 003

Ook al vind ik “molloot” nu al het naarste woord van 2015, ik denk dat ik er wel één ben. Want jongens, wat ben ik gek op Wie Is De Mol! Ik kijk het nu al voor de zevende keer en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Sterker nog, ik word ieder jaar fanatieker, en sinds drie jaar kijk ik ook elke aflevering ‘Moltalk’, de nabespreking. Vorig jaar had ik voor het eerst al een hele tijd voor de finale door wie de mol was (Susan Visser), dit jaar heb ik nog geen idee. Ik doe ook iedere week fanatiek mee in de app, helaas sta ik laatste in alle poules waar ik in zit. Maar m’n punten staan deze week op Rik, Chris en Carolina.

Favourite Drink: Coca Cola Life

Favorites 2 002

Ik ben fan van het nieuwste drankje van Coca Cola, Coca Cola Life! Deze groene variant heeft 30% minder suiker en wordt aangevuld met stevia. Daardoor heeft hij ook 30% minder calorieën. Nu weet ik ook wel dat deze frisdrank nog steeds verre van gezond is en ga ik er niet opeens een fles per dag van opdrinken, maar ik vind Life (in tegenstelling tot Light) net zo lekker als de gewone Coca Cola en dat hij dan ietsje minder slecht voor je is, vind ik mooi meegenomen. Voor die ene keer in de zoveel tijd dat ik cola drink dan, he!

Favorite Activity: Blogging

Favorites 2 005

Ik heb de smaak van het bloggen weer helemaal te pakken. Bloggen is echt de beste hobby ooit, want je hoeft je nooit te vervelen! Ik had afgelopen week twee of drie dagen helemaal geen afspraken gepland staan en in plaats van dat ik de hele dag op de bank voor de tv lag, stak ik al die tijd lekker in m’n blog. Ik vind het zo jammer dat ik hier tijdens m’n studie gewoon geen tijd voor heb, want ik vind het heerlijk. Helemaal nu ik mijn ‘City Tripping Europe’ serie ben begonnen, ben ik weer helemaal enthousiast!

Wat zijn een aantal van jouw favorieten op dit moment?

1 Comment

  1. Debora
    15/01/2015 / 10:22 am

    Oooh leuke tag, vooral omdat het van dit moment is, all time is altijd zo lastig! Die nieuwe colavariant had ik nog niet gezien, maar es proberen! Favourite Country: Ook the UK :D Favourite book: The Kite Runner – Khaled Hosseini. Favourite TV Show: White Collar :P Favourite drink: Verse muntthee. Favourite activity: op dit moment overexcited raken en tips opzoeken voor de semesterbreak in the UK haha

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *