Mijn Favo Shows die nu op de Nederlandse TV zijn

De meeste tv shows die ik kijk, volg ik online. The Vampire Diaries, The Originals, Once Upon A Time, Suits, Hart of Dixie, iedere week zoek ik op internet de nieuwste aflevering op. Simpelweg omdat de Nederlandse televisie zo moeilijk doet met uitzenden en ik op deze series gewoon niet eeuwen wil zitten wachten. Toch is het soms gewoon heel fijn om een serie of programma op tv te kijken. Toevallig volg ik nu best veel op Nederlandse televisie, en komen daar in februari nog een paar dingen bij. Inspiratie nodig voor een nieuwe tv avond? Misschien heb je iets aan dit artikel!

TV Guide

Proefkonijnen, maandag 20:30, NPO3. De humor van Dennis en Valerio is precies die van mij. Eigenlijk te droog voor woorden, maar daarom hilarisch. Ik lig dan ook altijd helemaal dubbel om Proefkonijnen. Ik denk dat mijn lachspieren heel wat minder te verduren zouden krijgen zonder dit programma, al lach ik heel erg veel. Dat zegt wel iets! De afgelopen tijd keek ik alle filmpjes terug op Youtube (“Survival At Home” is m’n favoriet) maar nu is het dus weer op tv!

Wie is de Mol?, donderdag 20:30, NPO1. Tsja, wie kent dit programma niet? Ik hou van WIDM. Ik kijk het sinds ik 13 ben, dus nu al voor de zevende keer, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Van de prachtige locaties tot de gave opdrachten en van genieten van een hechte groep (iets wat ik altijd mis bij Expeditie Robinson) tot genieten om de geweldige mol acties. Het enige wat jammer is, is dat ik belachelijk slecht ben in bedenken wie de mol nou is.

Homeland, zondag 20:25, NPO3. De vorige twee programma’s kwamen ook daadwerkelijk van Nederlandse bodem, maar ik volg ook sommige Amerikaanse series op de Nederlandse tv. Een daarvan is Homeland. Dit is zó spannend! Homeland is van de makers van 24, dus dat kan ook eigenlijk niet anders. Toch is het heel verschillend, het is namelijk een stukje minder gruwelijk en ook een stuk realistischer. Ik hou stiekem meer van 24, maar Homeland is ook geweldig. Zelfs m’n oma houdt er van!

Grey’s Anatomy, maandag 20:30, Net 5 (vanaf 9 februari). Grey’s Anatomy is een van de weinige series die ik liever op Nederlandse televisie volg dan online. Dit doe ik al sinds het begin van de middelbare school, net als veel van mijn vriendinnen. Dat voelt gewoon niet goed om online te kijken! Daarnaast loopt Net 5 nu maar zo’n week achter op Amerika (doen ze goed!), dus heel veel langer wachten is het ook niet. Ik kan niet wachten tot dit weer begint, Grey’s hoort echt bij mijn “maandag tv avond”.

How To Get Away With Murder, maandag 21:30, Net 5 (vanaf 9 februari). Oke, dit programma heb ik nog nooit gezien, dus of het bij mijn favo shows gaat horen weet ik nog niet. Maar dit begint tegelijk met Grey’s en is dan ook van dezelfde maker, Shonda Rimes! Ik vind al haar series geweldig. Grey’s Anatomy, maar ook Private Practice en Scandal. How To Get Away With Murder klinkt ook weer heel tof en spannend, dus ik kan echt niet wachten om ook dit te gaan volgen.

Wat volg jij op de Nederlandse televisie?

4 Comments

  1. 16/01/2015 / 9:31 am

    ik kijk Proefkonijnen ook. Super leuk én informatief!

  2. 16/01/2015 / 3:46 pm

    Ik kijk al deze programma’s niet. Ben best benieuwd naar proefkonijnen

  3. 16/01/2015 / 9:22 pm

    How To Get Away With Murder is heel tof! Ik ben nu bij aflevering 6 geloof ik en ik vind het super spannend en leuk. En Proefkonijnen vind ik altijd heel grappig! :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *