Current Favourites #3 ♥ Scones, Hart of Dixie & More!

Soms zijn er van die dingen die ik enorm leuk / grappig / inspirerend / wat dan ook vind, maar waar ik geen heel artikel over wil schrijven. Omdat ik wil schrijven over waar ik mee bezig ben en wat ik leuk vind, heb ik voor dit soort dingen de rubriek Current Favourites in het leven geroepen! Iedere donderdag deel ik vijf random favorieten met jullie. Enjoy!

Favourite food: Scones

Favorites 3 002

Van de warme, diner gerechten uit de Engelse keuken word ik niet heel gelukkig. Fish & chips, Yorkshire pudding, het is allemaal lekker hoor, maar met andere keukens maak je me toch een stuk blijer. Er is echter één ding waar de Engelsen enorm goed in zijn: zoetigheid. Ik kon dan ook niet weg uit York zonder genoten te hebben van dit soort lekkernijen. Ik ontbeet scones met clotted cream en jam bij Flax & Twine, en het was echt zó lekker!

Favourite achievement: Traveling Alone

Favorites 3 004

Ik had nog nooit alleen gevlogen, tot afgelopen week. En in plaats van dat ik gewoon naar Schiphol kon (wat ongeveer naast mijn huis ligt), vloog ik ook nog eens vanaf Eindhoven en moest ik op plaats van bestemming ook nog eens een heel stuk reizen met allemaal overstappen. Ik was redelijk nerveus en bedacht zo’n 100 doemscenario’s in m’n hoofd (van het vliegtuig missen tot m’n treinkaartje kwijtraken en uit de trein gezet worden), maar uiteindelijk ging het (zoals ik van tevoren ook wel had kunnen bedenken) helemaal prima, en daar was ik best een beetje trots op :D

Favourite website: My Tumblr blog

Favorites 3 001

Een paar weken geleden was ik mijn telefoon aan het opruimen wegens ruimtegebrek. Even stond ik op het punt om de Tumblr app te verwijderen. Tumblr staat er een beetje om bekend om de ‘duistere’ versie van Pinterest te zijn en ik was het er mee eens dat ik er negen van de tien keer niet echt vrolijk van werd. Maar in plaats van de app te verwijderen gooide ik het lijstje van mensen die ik volgde helemaal om, en nu ben ik er weer gek op! Van het scrollen door mijn eigen Tumblr blog word ik dan ook heel erg vrolijk.

Favourite tv-show: Hart of Dixie

Favorites 3 003

Ik hou van spannende, intense series. Soms is echter een verstand op nul en relax moment veel fijner dan helemaal meegezogen te worden in een misdaad verhaal. Één van mijn favoriete relax series is Hart of Dixie. Ik word zo oprecht vrolijk en happy van deze serie, de sfeer, de muziek, de knappe mannen… Ik vind het jammer dat ik alles al heb gezien en dat ik telkens een hele week moet wachten op een nieuwe aflevering, want dit is de perfecte serie om te bingewatchen!

Favourite shoes: Nike Air Max

Favorites 3 005

Ik draag m’n Air Max sinds ik ze afgelopen zomer in Stockholm kocht sowieso al redelijk vaak, maar als ik op vakantie ben zijn deze schoenen al helemaal niet meer weg te denken uit m’n outfits. Ze lopen heerlijk, je kunt er makkelijk lange afstanden op afleggen, maar ze zien er ook nog eens leuk uit. Als ik alleen met handbagage reis doe ik meestal m’n All Stars in m’n koffer en deze schoenen onderweg aan. Ze hadden me al vergezeld naar Londen en Parijs, en nu hebben ze ook kilometers afgelegd op de straten van York. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

3 Comments

 1. 22/01/2015 / 8:40 am

  Ik ben ook dol op je Nike Air Max! Ik vond dat soort Nikes een tijd geleden nog echt verschrikkelijk, maar door die leuke van jou ben ik gezwicht… ;) en idd, Nikes lopen als de hemel. Over de hemel gesproken: die scones :hearts:

 2. 22/01/2015 / 10:12 am

  Leuk artikel! Ik vind je Nikes ook altijd zo leuk! :)

 3. Ilse
  22/01/2015 / 2:39 pm

  Jummie scones en ik wil ooit ook nog eens alleen reizen en op vakantie gaan.
  Leuk en vrolijk blog heb je trouwens! :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *