Tip: Krantaanbiedingen.nl

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo vaak de krant lees. In het weekend blader ik er nog wel eens doorheen, maar doordeweeks komt het er eigenlijk nooit van. Dan kijk ik liever even snel het journaal om op de hoogte te zijn van wat er in de wereld gebeurt. Eigenlijk is dat erg, want de krant heeft vaak veel meer informatie en er is ook veel meer keuze in, waardoor je een krant veel beter uit kunt zoeken op wat bij je past. Mijn idee voor komend jaar? Vaker de krant open slaan.

Schermafbeelding 2015-01-10 om 17.04.43

Lijkt dat jou ook een goed idee? Dan is krantaanbiedingen.nl misschien wel een goede tip voor jou. Op deze website vind je verscheidene aanbiedingen voor verschillende Nederlandse kranten. Soms zijn dit hele voordelige proefabonnementen, maar het kan ook gaan om bijvoorbeeld een iPhone cadeau bij een langer abonnement.

Hoe de site werkt? Bovenin de navigeer balk staan simpelweg de Nederlandse kranten. Klik op de krant waar jij geinteresseert in bent. Naast een kort informatief stuk over iedere krant, vind je hier ook de aanbiedingen die op dit moment lopen. Kies het soort abonnement dat jij graag zou willen of de aanbieding waar jij in bent geïnteresseerd. Simpel als wat!

Op dit moment lopen verscheidene aanbiedingen. Bekijk deze aanbieding van Telegraaf. Bij een abonnement op desbetreffende krant krijg je op dit moment een iPad Mini 2 cadeau. Lijkt mij een aantrekkelijke aanbieding!

Lees jij wel eens de krant? 

GP

 

Share:

1 Comment

  1. 11/01/2015 / 1:49 pm

    Handig! Ik kende de site nog niet maar ben altijd wel dol op aanbiedingen :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *