Winactie: GOSH Waterproof Eyeshadow

Toen ik een tijdje geleden een pakketje van GOSH ontving met producten uit de autumn collectie, kwam ik er tot mijn verbazing achter dat er één product twee keer in zat: de Waterproof Eyeshadow in 009 Rose. Wat moet ik met twee oogschaduw sticks? Niks, en daarom besloot ik er ééntje netjes in de verpakking te laten en onder mijn trouwe lezeressen te verloten!

Jullie hebben een tijdje geleden al een review van dit product en de andere producten uit de herfstcollectie kunnen lezen, maar om deze nog even op te helderen: de waterproof eyeshadow is heel erg fijn om te gebruiken als basis onder oogschaduw. Rose is een mooie, zachtroze kleur, die oogschaduw die je er over heen aanbrengt een mooi effect geeft! Hier nog een swatch:

Wat moet je doen? Ik vind veel deelnemers leuk, en daarom hou ik het voor deze winactie lekker simpel: laat een reactie achter waarin duidelijk wordt dat je mee doet. Vul een geldig emailadres in, dan kan ik je contacteren wanneer je gewonnen hebt!

Omdat ik wil dat iedereen de kans krijgt om mee te doen en op dit moment veel mensen op vakantie zijn, zal de winactie open zijn t/m 31 augustus. Daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden! Succes!

73 Comments

 1. Sharon
  12/08/2011 / 4:42 pm

  Super, ik doe mee! ^^

 2. laura
  12/08/2011 / 5:45 pm

  leuk^^ ik doe mee xxxx

 3. Elien
  14/08/2011 / 9:01 pm

  super leuke winactie, ik doe mee!

 4. Anja
  14/08/2011 / 9:02 pm

  ik heb geen waterproof eyeshadow, dus dit zou leuk zijn (:

 5. Marijne
  16/08/2011 / 2:20 pm

  Yes, deze wilde ik al! Ik doe mee!

 6. Simone
  20/08/2011 / 8:09 pm

  Wauw, wat supermooi! Ik doe zeker mee. Waterproof eyeshadow, dat is echt een musthave (: Ik baal van uitgelopen oogschaduw door de regen, haha.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *