Story of my Week #103: a largely uneventful week

Story of my Week 103 collage

Deze week was niet zo bijzonder. Ik ging vijf dagen naar de universiteit, deed netjes (het grootste deel van) m’n readings, at lekker eten, dronk goede koffie, had twee enorm goede (al zeg ik het zelfs!) runs en keek een aantal leuke tv-series. Op zich natuurlijk geen verkeerde week, maar ik vind dat ik de komende weken wel weer wat meer mag plannen. Goed, op zich was dit voor een keertje dus best wel lekker! Ik heb natuurlijk als nog een foto dagboekje voor jullie klaar staan.

Story of my Week 103 001

Deze week begon de spinoff van Breaking Bad, Better Call Saul! Op maandag en op dinsdag was er een aflevering, en ik vind het nu al een toffe serie. Ik ga het volgen!

Story of my Week 103 002

Liefde!!! En een sneak peek van de spijkerblouse die ik kocht op de IJ-Hallen. Ik ga binnenkort echt eens een collected shoplog doen van de afgelopen tijd (misschien wel filmen!) want ik heb een hoop leuke dingen gescoord, zowel op de IJ-Hallen als online en in de winkel.

Story of my Week 103 003

Zoals ik in de intro al zei, ging hardlopen super deze week! Ik deed dinsdagochtend een intervaltraining van 5K en op zondag een ‘duurloop’ van 10K. En guess what? Beide keren rende ik een (onofficieel want geen georganiseerde loop, maar toch) PR! Mijn PR’s stonden niet bepaald op scherp omdat ik pas sinds kort op snelheid aan het trainen ben (daarvoor trainde ik slechts op afstand), maar dit is toch wel heel leuk :D De 5K deed ik in 29:29 en de 10K in 1:00:49. Op naar nog betere tijden :)

Story of my Week 103 004

Meest geweldige uitvinding ooit: deze Sushi Daily bij de Albert Heijn op Schiphol. Sushi wordt hier vers gemaakt! Ik was erg benieuwd, en later deze week heb ik er dan ook mijn avondeten gehaald.

Story of my Week 103 005

Terwijl de hele wereld zich erover verwonderde dat Beck de Grammy voor Best Album won en Kanye West weer eens een rel trapte, werd er bij ons in huis voor deze gelegenheid taart gehaald! Mijn vader is Beck zijn grootste fan (we zijn in september ook naar zijn concert in de HMH geweest voor vaderdag) dus een traktatie was aan de orde :)

Story of my Week 103 006

Dit was de beste flat white ooit!!! Waarom? Ik had ‘s ochtends tijdens mijn ontbijt zitten bedenken of ik ergens tussen mijn volgepropte dag door koffie kon halen, maar was tot de conclusie gekomen dat ik gewoon echt geen tijd had. Tot ik een mailtje kreeg dat de leraar vertraging had, terwijl ik er al was. Starbucks, samen met Lizanne, it was!

Story of my Week 103 007

En zoals ik al zei, ik haalde sushi bij de Sushi Daily van de Albert Heijn! Het is geen Sumo, maar het is wel gewoon erg lekker. Helaas vond ik het wel vrij prijzig, voor deze schaal waren Jikkie en ik zo’n €22 kwijt.

Story of my Week 103 008

Ik had dit hele studiejaar nog geen ernstige treinproblemen gehad dus het zat er eens aan te komen… Vrijdagochtend was ik sowieso erg chagrijnig omdat het de derde dag op rij was dat ik om 9 uur moest beginnen en ik ook nog eens een werkgroep zou hebben waarin ik niemand kende. Geen zin in dus :’D En toen kwam ik op Schiphol en reed er geen enkele trein. Een uur later kon ik eindelijk op weg naar Den Haag, maar ik mistte ruim de helft van m’n werkgroep…

Story of my Week 103 009

Dus besloot ik mezelf op de terug weg maar weer eens te trakteren. Dit keer genoot ik van een Cinnamon Soy Latte, en dat was echt superlekker!

Story of my Week 103 010

Spring is coming <3 Story of my Week 103 011

Vrijdagmiddag was ik voor het eerst sinds ik aan de universiteit Leiden studeer voor iets studie gerelateerds in Leiden. Ik had een information meeting over mijn semester abroad in Vancouver! Het was heel interessant en de andere meiden die gaan (jep, letterlijk alleen maar chicks, haha) waren super aardig. Ik heb er ZO veel zin in!!!

Story of my Week 103 012

Toen ik vrijdag thuis kwam, was ik echt kapot. Ik zou koken maar m’n moeder was er niet en m’n vader was ziek, dus besloot ik maar met Jikkie een pizza bij Domino’s te bestellen. Kijk hoe leuk deze live pizza tracker is!

Story of my Week 103 013

En de pizza smaakte GOED. We hadden half half gedaan, veggi voor mij en bbq chicken voor Jikkie. Ondertussen keken we About Time. Chill avondje!

Story of my Week 103 014

Favoriete broodje. Hummus met tomaat en komkommer en een beetje peper. Yum!

Story of my Week 103 015

Mijn valentijnsdate was een avondje oppassen met Neal Caffrey van White Collar ;) Haha, perfecte avond wel, en valentijn boeit me toch niet zoveel.

Story of my Week 103 016

Kat… Wat doe je :D

Aankomende week hoef ik gelukkig niet drie dagen achter elkaar om 7 uur op, want ik ben er deze week achter gekomen dat ik dat dus écht niet trek. Ik heb verder nog niet echt plannen (behalve natuurlijk gewoon elke dag studeren, love my life) maar zoals ik al aan gaf wil ik die wel even maken, want ik ben wel weer klaar met dit relaxen, haha!

Hoe was jullie week?

7 Comments

 1. 16/02/2015 / 8:37 am

  Al dat freaking eten :inlove: geweldig. Gelukkig maar dat je deze week weer wat meer kan slapen :D

 2. 16/02/2015 / 2:32 pm

  Oehh die sushicorner is een leuk concept! Jammer dat het zo duur is :(

 3. 16/02/2015 / 3:14 pm

  Leuke foto’s! volgens mij ben ik de enigste die geen sushi lust daarentegen ziet die pizza er heerlijk uit

 4. Ilse
  16/02/2015 / 5:08 pm

  Die week kwam mij vrij bekend voor, weet je zeker dat je de mijne niet hebt gefotografeerd?
  Ik heb namelijk ook series gekeken, pizza gegeten en naar college geweest. Alleen het hardlopen ontbrak deze week..

  • Soesja
   16/02/2015 / 5:34 pm

   Haha! Ach, lekker zo’n relaxt weekje af en toe, toch? :yes:

 5. fien
  27/02/2015 / 11:32 pm

  Ik moet bijna alle dagen beginnen om half 9 dus om half 7opstaan om trein te halen :(

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *