Collected Shoplog January – February: Antwerpen, IJ-Hallen, Nike

Collected Shoplog 1 001

Ik heb in Januari en Februari best veel gewinkeld. Zo ging ik een dagje naar de IJ-Hallen, een dagje naar Antwerpen, en deed ik weer eens een bestelling bij Nike. Telkens was het niet genoeg om als shoplog te laten zien, dus besloot ik alles te verzamelen en er een collected shoplog van te maken!

Collected Shoplog 1 002

Collected Shoplog 1 003

Ik ging altijd voor drie winkels naar Antwerpen: Forever 21, Pull & Bear en Urban Outfitters. Nu zitten die alledrie in de Kalverstraat (naast elkaar nog wel), maar dat maakt een dagje Antwerpen niet minder leuk. Ik hou ook gewoon van de stad! Ik bezocht bovenstaande winkels dan ook gewoon, en bij Forever 21 scoorde ik deze trui. De voorkant is van sweatstof, maar de achterkant en de mouwen zijn gebreid. Dat geeft een hele stoere, sportieve uitstraling en daar hou ik de laatste tijd wel van! Mooie ketting er op, jeans, en je outfit is af. Deze kostte €23,75.

Collected Shoplog 1 004

Collected Shoplog 1 005

Ook Pull & Bear sloeg ik in Antwerpen niet over. Deze trui had ik al meerdere keren in de webshop gezien, en nu was hij in de sale! Kijk, daar houden we van. Ik twijfelde online al of ik hem blauw met rode letters wilde, of rood met blauwe letters. Daar ben ik echter in de heat of the moment voor blauw gegaan, en eigenlijk twijfel ik nog steeds of dit de goede keus was :P Ach, ik vind hem leuk! Hij kostte nu €9,99.

Collected Shoplog 1 006

Collected Shoplog 1 007

In Antwerpen ontdekte ik ook mijn nieuwe lievelingswinkel: & Other Stories. Dit schijnt ook gewoon in Amsterdam te zitten (wat ben ik weer lekker op de hoogte), maar daar ben ik nog niet geweest. Het filiaal in Antwerpen was in ieder geval echt helemaal geweldig! Prachtige kleding van goede kwaliteit, en het gebouw zelf was ook echt ontzettend mooi. Bij & Other Stories had ik echt plezier in het winkelen, dat ontbreekt bij andere winkels nog wel eens.

In ieder geval, bij het zien van dit shirt riepen Lizanne en ik tegelijkertijd “OMG, het perfecte streepjesshirt!” en na het passen besloot ik hem mee te nemen, want hij zat ook super mooi. Hij kostte €29. & Other Stories is iets duurder dan ik normaal koop, maar ik vind het het helemaal waard.

Collected Shoplog 1 008

Collected Shoplog 1 009

En dan gaan we door naar de IJ-Hallen! Ik was al geen tijden meer op deze enorme tweedehandsmarkt geweest, dus het was leuk weer eens te gaan. Helaas lijken steeds minder mensen IJ-Hallen prijzen te begrijpen, ik kwam namelijk steeds leuke dingen tegen waar dan opeens €7,50 voor werd gevraagd. Sorry, maar mijn budget op de IJ-Hallen is toch wel een euro of vier, zeker voor dingen van H&M en Zara. Gelukkig heb ik toch nog toffe dingen kunnen scoren, zoals deze Tommy Hilfiger top, voor €1!

Collected Shoplog 1 010

Collected Shoplog 1 011

En ook deze blouse van H&M nam ik voor €1 mee. Ik zocht al een tijdje een spijkerblouse en alhoewel deze niet perfect is, kon ik hem voor dit lage prijsje natuurlijk niet laten liggen. Ik vind het vooral leuk om hem te combineren met een zwart rokje of met een zwarte broek, dan komt de blauwe kleur heel mooi uit. Hij is een beetje aan de grote kant en ik zoek ook door naar een spijkerblouse die wat beter aansluit, maar ik ben er als nog blij mee!

Collected Shoplog 1 012

Oke, ik zei net heel leuk dat vier euro mijn budget was, voor deze tas op de IJ-Hallen betaalde ik €5. Eigenlijk vond ik dat te duur, maar het was bij een kraampje van twee meiden die allemaal dit soort tassen zelf hadden gemaakt, prints hadden ontworpen en er op hadden gedrukt. Ik vond hun designs allemaal echt heel cool, dus om hun te sponsoren vond ik het de €5 nog wel waard. Jikkie kocht er ook een en eigenlijk wilde we allebei een andere kopen zodat we af konden wisselen, maar vonden uiteindelijk beiden deze zebra het leukst en kochten dus allebei dezelfde :P

Collected Shoplog 1 013

En dan tot slot nog mijn Nike bestelling! omdat ik #DOcember had voltooid mocht ik van mezelf een cadeau kopen, maar ik kwam er de hele tijd niet echt uit wat het moest worden. Op een gegeven moment besloot ik voor een short te gaan, ook al zou ik die de komende tijd nog niet aan kunnen. Ik heb er namelijk wel een nodig voor de zomer want ik rende altijd in een uitgelubberd H&M sportbroekje. Ik ging met m’n moeder mee naar Run 2 Day maar kon daar niet echt iets moois vinden. Alleen deze shorts in maat L, niet precies mijn maat.

Uiteindelijk kocht ik hem dus maar online. Ik ben er super blij mee! Hij is strak maar wel van een dikke, flatterende stof waardoor je niet alles er doorheen ziet. Daarnaast dacht ik eerst dat m’n mobiel niet in het achterzakje pastte, maar ik ben er net achter gekomen dat de iPhone 4S nog nét past. Voor het eerst blij met mijn oude model telefoon, haha! Helemaal perfect dus, ik kan niet wachten hem te testen! Moet alleen eerst even de temperatuur omhoog :) Deze kostte €40.

Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen geshopt?

4 Comments

 1. 21/02/2015 / 10:07 am

  Oooh ik vind die trui van Pull en Bear leuk! Moet daar toch eens vaker gaan kijken….

 2. 21/02/2015 / 2:04 pm

  Leuke dingen heb je gekocht zeg :D ik vind altijd dat je zulke toffe, en goedkope dingen bij de IJ-hallen scoort! Volgens mij moet ik daar ook maar eens heen, haha. En nu afwachten tot de zomer en je weer in je korte broek kunt hardlopen.

  • Soesja
   21/02/2015 / 2:58 pm

   Jaa moet je echt doen! Helaas is het alleen in het weekend, dus dan is OV niet gratis, maar het is echt heel erg leuk :D

 3. 03/03/2015 / 6:03 pm

  Hee,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  Op mijn blog staat uitgelegd wat het is en hoe het werkt. http://lisannelovelife.nl
  Ik heb op mijn blog 11 vragen staan die je mag (hoeft niet) beantwoorden en daarna kun je zelf 11 andere leuke blogs nomineren en ze ook 11 vragen stellen :)
  Have fun,
  Lisanne

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *